• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim oyle buyuk ki

zeynomurat1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
81
60
18
merhaba arkadaslar konu kizkardesim. kardesim 17yasinsayken hic tanimadigi bi adamla (20yasinda) kacarak evlendi. cok buyuk yikim yasadik ailecek koye gelin gitti 2sene kaynanasiyla brlikte oturdu kocasi baska sehre calismaya gtti kardesim bide hamile kaldi evlenir evlenmez. sefil bi hayat yasiodu. dayanamadi ailem merkezden ev tuttu esyalarini aldi dayadi dosedi kocasina bi is buldu . merkeze oturdular yaklasik 6ay hersey yolundaydi. bizde sikintilarimz hafifledi oh cok sukur deyip seviniyoduk. sonra duydukki tartismislar kocasi evi tterketmis. sebep kocasi netde baska kizlarla konusmus kardesimde bunu yakalamis. snra kiz kardesi bi cocukla baba evine dondu. bosanma karari alindi. kardesimle cok buyuk konusmalar yapildi bi daha ayni hataya dusmeyecegine dair sozler alindi. psikolojisi daha da bozulurr die tek kelime edilmedi bi işe basladi cocuguna annem bakti. sorunlar oluodu ama gozden gelioduk. taaaki bugune kadar. bugun annem telefonunu karistirmis gizlice. neler nelerrr tanimadigi adamlarla konusmus gorusmus .bosanmak uzere olan kocasiyla konusmus arada. calistigi yerden abim dedigi adamla evlilik hayalleri kurmus. annem msjlarin hepsini tek tek okumus dusunun bi annenin o anda yasadigi yikimi. eli ayagi titriio kadincagizin. sadece ahlaksiz diebilmis kardesime yuzu bile kizarmamis. beni aradi annem napcaz bi yol bulalim nasil kurtarcaz bu kizi dio.
bende buraya yazdim cunku inanin nasil kinusmam gerekio ne yapmam gerekio nasil yola gelirr bilmiyorum. nolur yardimci olun.

Allah yardımcınız olsun canım kardeşim
Çok zor bir durum

Zor bir durum, kiz kardesinizin karai cinsten surekli bi sevgi beklemesinin sebebi ney? Babanin hayatta mi bilmiyorum ama babadan bir sevgi mi gormedi acaba? Bu durumu aile dostumuzun kiz kardesi de yasadi. Kizi lise 1de. Ama neredeyse 3 senedir 20 li yaslarla cocuklarla konusup kaciyor, cocuklardan ayrildiginda ise intihara kalkisiyor. Sebebin derineni indigimizde babasiz bir hayat gecirms olmasi. En azindan biz buna bagliyor. Sizce kiz kardesinizin de boyle bir sebebi var mi? Suan kac yasinda bilmiyorum ama bir evlat sahibiymis. Allah bagislasin ama kendine ceki duzen vermeli.

zeynomuratst: 38919713 .!.:
merhaba arkadaslar konu kizkardesim. kardesim 17yasinsayken hic tanimadigi bi adamla (20yasinda) kacarak evlendi. cok buyuk yikim yasadik ailecek koye gelin gitti 2sene kaynanasiyla brlikte oturdu kocasi baska sehre calismaya gtti kardesim bide hamile kaldi evlenir evlenmez. sefil bi hayat yasiodu. dayanamadi ailem merkezden ev tuttu esyalarini aldi dayadi dosedi kocasina bi is buldu . merkeze oturdular yaklasik 6ay hersey yolundaydi. bizde sikintilarimz hafifledi oh cok sukur deyip seviniyoduk. sonra duydukki tartismislar kocasi evi tterketmis. sebep kocasi netde baska kizlarla konusmus kardesimde bunu yakalamis. snra kiz kardesi bi cocukla baba evine dondu. bosanma karari alindi. kardesimle cok buyuk konusmalar yapildi bi daha ayni hataya dusmeyecegine dair sozler alindi. psikolojisi daha da bozulurr die tek kelime edilmedi bi işe basladi cocuguna annem bakti. sorunlar oluodu ama gozden gelioduk. taaaki bugune kadar. bugun annem telefonunu karistirmis gizlice. neler nelerrr tanimadigi adamlarla konusmus gorusmus .bosanmak uzere olan kocasiyla konusmus arada. calistigi yerden abim dedigi adamla evlilik hayalleri kurmus. annem msjlarin hepsini tek tek okumus dusunun bi annenin o anda yasadigi yikimi. eli ayagi titriio kadincagizin. sadece ahlaksiz diebilmis kardesime yuzu bile kizarmamis. beni aradi annem napcaz bi yol bulalim nasil kurtarcaz bu kizi dio.
bende buraya yazdim cunku inanin nasil kinusmam gerekio ne yapmam gerekio nasil yola gelirr bilmiyorum. nolur yardimci olun.
Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum, kucuk yasta baslayan evlilikler cogu zamanboyle oluyor iste, ask sandiklari sey sadece bir heves oluyor ama fark7nda degiller. Bu durumds ne yapilir inanin bilemedim :KK64:

Allah yardimciniz olsun, malesef bazi insanlar gecmiste yasadiklarindan ders cikarmiyorlar , anneniz gizli gizli kardesinizin telefonunu kurcalamak yerine karsisina cekip konussa daha iyi olmaz mi ?
Birinin iyi bir ders vermesi lazim kardesinize .

Sahip olamadigi sevgiyimi ariyor acaba baskalarinda?psikolojisi bozuktur zaten ve dusunemiyordur attigi adimlarin dogru yada yanlisligini.tedavi olmasi gerekir bence.

tahminen suan 19-20 yaslarında daha cok genc bu yasında bosanmak uzere birde cocuk sahibi psikolojisi allak bullak bence kızmayın sert davranmayın anlayıslı olmaya calısın ters etki edebilir yuklenmeniz

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm hiç bir öneride bulunamayacağım bir konu içim cız etti.İnsan en büyük kötülüğü kendisine yaparmış

Kesinlikle psikoloğa götürün ama öyle sıradan bir dr a değil bulunduğınuz ilde iyice araştıtıp en iyi dr a götürün şuan kız kardesinize ne yaparsanız yapın algılamaz çünkü .. Allah yardımcınız olsun

Aklını evlilikle bozmuş, görmediği sevgiyi hep dışarıda bir erkekden aramak kolayına gelmiş, benliğini böyle tatmin etmiş.Yaşı genç oldugundan cahil cesareti var kendisinde.Onu koruyun , kollayın zamanla dingilleşecek duyguları düşünceleri, gerekirse psikolojik yardım alınız.Daha büyük yalnışlar yapılmaması için göz kulak olun.

şefkatle yaklaşın.sıcaklığını hissetsin. çünkü kocasından ilgi görmedi.yanlızkaldı oralarda. kocasının yaptğıda ona darbe oldu. ağır geldi. kime gelmezki... :KK43: ama psikolojik yardım almasını sağlayın lütfen. ikna edin. belki size anlatamadığı anlatmayacağı şeyler vardir.hem tedavi olur. hem içi ferahlar. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Back
X