- 9 Haziran 2014
- 81
- 60
- 18
- Konu Sahibi zeynomurat1
merhaba arkadaslar konu kizkardesim. kardesim 17yasinsayken hic tanimadigi bi adamla (20yasinda) kacarak evlendi. cok buyuk yikim yasadik ailecek koye gelin gitti 2sene kaynanasiyla brlikte oturdu kocasi baska sehre calismaya gtti kardesim bide hamile kaldi evlenir evlenmez. sefil bi hayat yasiodu. dayanamadi ailem merkezden ev tuttu esyalarini aldi dayadi dosedi kocasina bi is buldu . merkeze oturdular yaklasik 6ay hersey yolundaydi. bizde sikintilarimz hafifledi oh cok sukur deyip seviniyoduk. sonra duydukki tartismislar kocasi evi tterketmis. sebep kocasi netde baska kizlarla konusmus kardesimde bunu yakalamis. snra kiz kardesi bi cocukla baba evine dondu. bosanma karari alindi. kardesimle cok buyuk konusmalar yapildi bi daha ayni hataya dusmeyecegine dair sozler alindi. psikolojisi daha da bozulurr die tek kelime edilmedi bi işe basladi cocuguna annem bakti. sorunlar oluodu ama gozden gelioduk. taaaki bugune kadar. bugun annem telefonunu karistirmis gizlice. neler nelerrr tanimadigi adamlarla konusmus gorusmus .bosanmak uzere olan kocasiyla konusmus arada. calistigi yerden abim dedigi adamla evlilik hayalleri kurmus. annem msjlarin hepsini tek tek okumus dusunun bi annenin o anda yasadigi yikimi. eli ayagi titriio kadincagizin. sadece ahlaksiz diebilmis kardesime yuzu bile kizarmamis. beni aradi annem napcaz bi yol bulalim nasil kurtarcaz bu kizi dio.
bende buraya yazdim cunku inanin nasil kinusmam gerekio ne yapmam gerekio nasil yola gelirr bilmiyorum. nolur yardimci olun.
bende buraya yazdim cunku inanin nasil kinusmam gerekio ne yapmam gerekio nasil yola gelirr bilmiyorum. nolur yardimci olun.