Çocuk Hastalıkları Derdim paraben...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ben ayrıntılı kan tahlili yaptırıp, dr umun yönlendirmesiyle Demir takviyesi hiç kullanmadım.
Ama iştahlı bir çocuk olması en büyük artımdı tabi.
Arkadaşlar ilaç önermiş ben et yada Demir içeren gıdalar tüketirken yanında süt ve süt ürünleri tüketmemesine, limon yeşillik gibi c vitamini içeren besinlerle eti yemesine dikkat ediyorum.
Sizde hem ilaç hem gıdalarla toplarsınız en kısa sürede inşallah.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah öyle olur maalesef meyve bazen de yoğurt dışında iştahı yok gidalara emmeye çok düşkün et, balık ve tavuk verince tukuruyor direkt türlü tarifler denememe rağmen :(

Son yıllarda bi demir ilacını kullanmama ve asi yaptırmama gibi bir durum var ama çocukları koruyalım derken zarar veriyor anneler. Hastaliklar hortladi. Bu tip durumlarda artı eksi esabi yapın. Çok miktarda olmayan ve kısa sürede vücuttan atilan paraben mi yoksa uzun yıllar çekilecek kansızlık belası mi? Bu arada parabensiz bir çeşit de mevcut yurt dışında ama etkisi aynı değil.
İçerik dışında kimi zaman bazı üretim serilerinin toplatılması falan da kafamı karıştırmıştı ne bileyim şampuan ıslak mendil deterjan parabensiz olsun derken bunu verince günde iki kere uç ay boyunca endişelendim belki alternatif vardır dedim...

Doktorumun tavsiye ettigi bi insatgram hesabi var , bayan amerikada yasiyor , bebek urunleri satiyor , ben alisveris yaptim cok memnunum , bebegimin degerleri de yukseldi
rica etsem bana da adresini verebilir misiniz veya özel olsrak mesaj atabilir misniz? Bende öyle bi yer arıyorum çok memnun olurum..

Ferromixin parabensiz ben onu kullandım ayrıca hergün et yedirdim çorbasına koyup blenderden geçtim yeterki yesin diye et inanılmaz iyi geliyor.

Herkese iyi akşamlar...19 aylık oğlumu bugün kusma ve ishal şikayetiyle doktora götürdüm. Bazı tahliller yapmak gerektiğini söyleyince kan değerlerine de baktırmak istedim. Rotadan şüphelendi şükür çıkmadı enfeksiyon falan da yok. Fakat kan değerleri olması gerekenden oldukça düşük çıktı. Ben sağlık ocağının verdiği damlayi kullanmak istememiştim zamanında içerik ve yan etkilerden dolayı yalnız şimdi başka çıkar yol yok ve surupta iki çeşit paraben var:KK43:. Doktor yoktu öğleden sonra eczacı da bunun rahatlıkla vücuttan atılacağını söyledi ama ben tam anlamıyla rahatladım diyemem. Var mı tavsiye veya benzer tecrübesi olan?
Suan eminim ictigimiz suda bile biz bilmeden paraben vardır.

İçerik dışında kimi zaman bazı üretim serilerinin toplatılması falan da kafamı karıştırmıştı ne bileyim şampuan ıslak mendil deterjan parabensiz olsun derken bunu verince günde iki kere uç ay boyunca endişelendim belki alternatif vardır dedim...
Ben doktorumun kontrolünde 12 ay verdim. Bir ay önce bıraktık. Kendim kan problemlerinden o kadar çektim ki hayatım boyunca. Parabende miktar çok önemli. Evet şampuan ıslak mendil gibi ürünlerde ben de dikkat ediyorum çünkü şampuan kullanip kullanmamak cocuğun sağlığını etkilemiyor. Ama destekler ve aşılar çok etkiliyor. Bizler de çocuklarımızı korumak adına ne duysak hemen savaş bayrakları açıyoruz. Şahsen ben öyleydim. Anne sütüyle yoğurt mayalamaya çalışmak gibi abesle iştigal bir işe bile bulaştım düşün ki.

Doktorumuz bize güvenle kullanabileceğimizi, vücuttan rahat atılabildiğini söylemişti. İlla parabene takılırsanız ferromixin parabensiz. Şimdiye kadar nasıl atarsınız bu detayı? Ne kadar riskli, sağlık ocağı ya da rutin muayenede doktor da uyarmadı mı? Kansızlık parabenden tehlikeli.
Meme kanseri olan kadınlarda yapılan araştırmalara göre meme dokusunda paraben bulmuşlar, Fransa’da yasaklanma noktasında, ben vücuttan atıldığına inanmıyorum, Kısıtlı araştırma var diye önemsemiyorlar ama ilaç ve kozmetik endüstrisi çok güçlü asla da güvenilir değiller, parebenli formülleri yenilemek çok daha maliyetli olduğu için önemsiz diyorlar ama inanmıyorum

Ben doktorumun kontrolünde 12 ay verdim. Bir ay önce bıraktık. Kendim kan problemlerinden o kadar çektim ki hayatım boyunca. Parabende miktar çok önemli. Evet şampuan ıslak mendil gibi ürünlerde ben de dikkat ediyorum çünkü şampuan kullanip kullanmamak cocuğun sağlığını etkilemiyor. Ama destekler ve aşılar çok etkiliyor. Bizler de çocuklarımızı korumak adına ne duysak hemen savaş bayrakları açıyoruz. Şahsen ben öyleydim. Anne sütüyle yoğurt mayalamaya çalışmak gibi abesle iştigal bir işe bile bulaştım düşün ki.
Aynen. Ama sulu oldu ya tutmadı pek :KK45:

Back
X