Derdim psikolojim

Purple2295

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
1.739
4.978
88
29
Baslikta yazdigim gibi derdim psikolojim. Artik bu huya dayanamiyorum nerdeyse hic huzur denilen bir sey yok bende. Beynim surekli takinti halinde kavga ediyor. Biri bir laf etsin, ya bir haksizliga sahit olayim uzerindrn gunler yillar gecsede beynim surekli o insanlarla kavga ediyor. Cok hassasim. Şimdiye kadar gerçek hayatda pek kötü insanlarla karşilaşmadım ama bir gün pisliğin biriyle kavga etmekten, katil olmaktan çok korkuyorum. İnsanlardan korkuyorum artık. Bazen uzerimde bicak, biber gazi gezdireyim bir gun biri zarar verirse kendimi koruya bileyim diye dusunuyorum. Ya hu bu nasil huy bu nasil ic ses diyorum kendime neden bu kadar hassasim, neden bu kadar korkuyorum. Ben nasil huzurlu olacagim. Bir insanin beyni surekli tartisir mi? Benim ki susmuyor

Peki bir destek alsanız bazen yeterli olamıyoruz kendimize karşı..
Bu düşünceler daha derinleşmeden önlem almalısınız..

bence bu dunyada herkesın destek alması gerek
hıc bırımızın psıkolojısı normal degıl hepımız mutsusuz
ya gunde 5 lıtre falan su ıcıp mutluluk komasına gırıcez ya fazla oksıjen alıp gulme krızıne gırıcez ya destek alıp kırıldıgımız bırseyde o anda ben sana kırıldım deyıp bıraz gamsız olmayı ogrenıcez

baska yolu yok
yasamak dunyaya adapte olmak kotulerın ıcınde yasamayı ogrenmek zor

aklım olsa dunyaya kaktus olarak gelırdım

Korkunc geliyor yasamak bana artik. Hic zevk alamiyorum yasamaktan:KK43:

yok yok yasamak guzel
sızı mutsuz eden seylerı uzaklastırmayı bılmek gerek
aman su kırılır aman bu ne der aman agzımızın tadı bozulmasın dıye dıye hepımız ruh kanserıyız
hep buyuklerımızın sucu ınsanların agzına gore yasamak bılmemne zırvalıgı

bosverın ya yalnız kalın gerekırse tadını cıkarın yasadıgınız neyse onun tadını cıkarın olan seyı degıstıremeyecegımıze gore ne olmussa amaaan yaaa deyıp gecın gercekten
oyle olanlar basarılı mutlu hersey ıstedıklerı gıbı gıdıyor

bu hayat nıye boyle dıye dusunenler de hastalanıp erken öluyor hıc bırsey yasayamadan

fazla cıddıye alıyoruz bız hayatı tum sorun bu bence

Korkunc geliyor yasamak bana artik. Hic zevk alamiyorum yasamaktan:KK43:
oncelikle sakin olmalisin hayat korkunc degil.. bazen zorluklari olan bazen cok guzellikleri olan bize verilen bir suredir hayat.. insanoglu herseyi atlatabilecek bir yaratilista ama psikolojik rahatsizliklarda cok normal.. grip olmak gibi bir sey bu ayiplanacak bir sey degil.. guzelce bir yardim al psikologtan eger maddi durumum yok diyorsan ya da cevre baskisindan cekiniyorsan sana bir kitap tavsiye edeyim guzel kardesim... kitabin adi hayati yediden kesfedin jeffrey e. young- janet s. klosko bunlarin serisi var bir yerden baslayabilirsin.. unutma ki sen cok guclu bir kadinsin :KK68:

Baslikta yazdigim gibi derdim psikolojim. Artik bu huya dayanamiyorum nerdeyse hic huzur denilen bir sey yok bende. Beynim surekli takinti halinde kavga ediyor. Biri bir laf etsin, ya bir haksizliga sahit olayim uzerindrn gunler yillar gecsede beynim surekli o insanlarla kavga ediyor. Cok hassasim. Şimdiye kadar gerçek hayatda pek kötü insanlarla karşilaşmadım ama bir gün pisliğin biriyle kavga etmekten, katil olmaktan çok korkuyorum. İnsanlardan korkuyorum artık. Bazen uzerimde bicak, biber gazi gezdireyim bir gun biri zarar verirse kendimi koruya bileyim diye dusunuyorum. Ya hu bu nasil huy bu nasil ic ses diyorum kendime neden bu kadar hassasim, neden bu kadar korkuyorum. Ben nasil huzurlu olacagim. Bir insanin beyni surekli tartisir mi? Benim ki susmuyor
insanlara yerinde ve zamanında cevap veremediğin için, beyninde olayı canlandırıp canladırıp, gerçekte söyleyemediklerini orda söylüyorsun...hatta olaylar her aklına geldiğinde farklı farklı cevaplar veriyorsundur...

insanlara yerinde ve zamanında cevap veremediğin için, beyninde olayı canlandırıp canladırıp, gerçekte söyleyemediklerini orda söylüyorsun...hatta olaylar her aklına geldiğinde farklı farklı cevaplar veriyorsundur...
Cevap vermek bile fayda etmiyor:KK43:

oncelikle sakin olmalisin hayat korkunc degil.. bazen zorluklari olan bazen cok guzellikleri olan bize verilen bir suredir hayat.. insanoglu herseyi atlatabilecek bir yaratilista ama psikolojik rahatsizliklarda cok normal.. grip olmak gibi bir sey bu ayiplanacak bir sey degil.. guzelce bir yardim al psikologtan eger maddi durumum yok diyorsan ya da cevre baskisindan cekiniyorsan sana bir kitap tavsiye edeyim guzel kardesim... kitabin adi hayati yediden kesfedin jeffrey e. young- janet s. klosko bunlarin serisi var bir yerden baslayabilirsin.. unutma ki sen cok guclu bir kadinsin :KK68:
Tesekkur ederim:KK23:

İlaç kullan diyecem pek bir etkisi olmuyor bende yaramadı kendi kendime yenmeye çalıştım saç koparma alışkanlığımi, sürekli geçmişi düşünüp acı çekme huyumu mutluyken bile aaa şu olmuştu deyip mutsuz olabilmeyi şimdi herkes yatağına çekilince çok doluysam oturup ağlıyorum rahatliyorum kimsenin yanında yapmamaya çalışıyorum bir yere kadar sırtın sıvazlaniyor sonra siradanlasiyor bir dene kendinin doktoru ol psikoloğa git ilaç kullanmak yerine

Bence tedavi ol.Kendimiz atlatırız diye düşünüoruz ama olmuyo.Sen inanmasanda geçmişde yasadıgın hayal kırıkları uzuntuler sebep oluo bu duruma bide genlerle ılgılı oluo.O yuzden guzelce tedavı ol ılerlemeden en azından.

Bence tedavi ol.Kendimiz atlatırız diye düşünüoruz ama olmuyo.Sen inanmasanda geçmişde yasadıgın hayal kırıkları uzuntuler sebep oluo bu duruma bide genlerle ılgılı oluo_O yuzden guzelce tedavı ol ılerlemeden en azından.
Evet genlerle alakalı bence de babamda böyleydi herkes 3gun yas tutuyorsa o 30gun tutardı

İlaç kullan diyecem pek bir etkisi olmuyor bende yaramadı kendi kendime yenmeye çalıştım saç koparma alışkanlığımi, sürekli geçmişi düşünüp acı çekme huyumu mutluyken bile aaa şu olmuştu deyip mutsuz olabilmeyi şimdi herkes yatağına çekilince çok doluysam oturup ağlıyorum rahatliyorum kimsenin yanında yapmamaya çalışıyorum bir yere kadar sırtın sıvazlaniyor sonra siradanlasiyor bir dene kendinin doktoru ol psikoloğa git ilaç kullanmak yerine
özel olmayacaksa sormak istiyorum koparma alışkanlığınızdan vazgeçebildinizmi peki? ve tedavi olup ilaç kullanarakmi oldu?

Evet genlerle alakalı bence de babamda böyleydi herkes 3gun yas tutuyorsa o 30gun tutardı
Lütfen tedavı olun guzel bı doktor bulun.Çok zor bı hastalık.Hayatını senden calıo resmen bılıomusun.Lütfen hanımefendı kendınız halledemezsınız.

Lütfen tedavı olun guzel bı doktor bulun.Çok zor bı hastalık.Hayatını senden calıo resmen bılıomusun.Lütfen hanımefendı kendınız halledemezsınız.
Canım ben bir çok şeyi yendim konu açan arkadaş için yazdım benim durumumum(bipolar) tedavisi pek yok sonu hep intihar alıştim kendime yaşadıklarımdan kaynakli biliyorum tabi genlerde destekleyince

Dün gece tam 1,5 saat eski dertlerimi gözden geçirdiğim için uyuyamadım. Ve bu günlük rutinim. Lisede yediğim kazıklar, üniversite kazıklarım, neden bunu demedim neden bunu yapmadım diye düşünmeler, ailevi problemlerim.... her gün bunları bir süre düşünüp mutsuz olurum. Hatta bir derdimi düşünürken, onu unuttuysam, ben neyi dert ediyordum diye düşünüp onu hatırlayıp dert etmeye devam ederim😂 öyle de malım 😬 psikoloğa gidiyorum ara ara

Back
X