Bence gereksiz. İyonlu düzleştirici almıştım pek bir farkı yoktu eminim fön makinelerinde de öyle ciddi bir farkı yoktur...
Bence gereksiz. İyonlu düzleştirici almıştım pek bir farkı yoktu eminim fön makinelerinde de öyle ciddi bir farkı yoktur...
sanırım siz iyonlu makine kullanıyorsunuz saçınızda nasıl bir fark oluyor acaba?Forumda bir konuda okuduğum kadarıyla saçı yağlandırıyormuş ama benim saçım zaten çok kuru ve kalın telli.Ciddi anlamda bir fark olmasa da yine de az zarar veriyor ..
Iyonu bilmem ama ben etap kullaniyorum. Cok memnunum. 60 tlye aldim.
benim fön makınem de profesyonel ve ıyon ozellıgı var arçelıkten aldım 1 hafta oluyokızlar konuyu buraya açıyorum çünkü acil yorumlara ihtiyacım var.Profesyönel fön makinası almak istiyorum fönsan ve etap en çok tercih ediliyor sanırım , fakat şu iyon özelliği kafama takıldı.İyonlu olanlar daha mı iyi acaba böyle bir alet mi alsam bilemedim.Profesyonel hiç bir fön makinesinde bu özelliği göremedim ben nekadar gerekli kararsız kaldım😒
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sanırım siz iyonlu makine kullanıyorsunuz saçınızda nasıl bir fark oluyor acaba?Forumda bir konuda okuduğum kadarıyla saçı yağlandırıyormuş ama benim saçım zaten çok kuru ve kalın telli.
nerde bulunur o marka ? kuaför malzemeleri satan yerlerde var mıdır :44:Iyonu bilmem ama ben etap kullaniyorum. Cok memnunum. 60 tlye aldim.
geçen ay saçım boyadan dolayı kurumuştu ve şekil almıyordu evdeki fön makinam sinbo ve saçımı kabarık bırakıyor diye arayışa girmiştim.Burada remington için yapılan övgülü uorumları okuyunca aynı gün sipariş ettim shine therapy 8500 aldım sadece 4 kez kullandım aldığıma çok pişmanım saçım kırıldı ve yandı oysa almadan önce kestirmiştim uçlarını.Daha taksitleri var ama asla kullanmayı düşünmüyorumBen bunu kullanıyorum. Benim saçımda kuru ama ince tellidir. Bundan memnunum.Hiç kullandınız mı ?
Bunun maşası da var bende.
Maşasını bir kere kullandım .Kalıcı bukleler yapıyor..İyonlu olup olmadığını bilmiyorum hiç anlamam bu işlerden..
Ama saçlarımda herhangi bir yağlanma olmadı..
Eki Görüntüle 1167501
hadi kızlar aranızda iyonlu fön makinası kullanan hiç mi yok
yorumunuzu şimdi okudum benim saçım çok kuru ve hafif dalgalı sıradan fön düzlüyor ama kabarık kalıyor deste gibi olmuyor.Trinayı nerden aldınız acaba?iyon özelliği pek bir işe yaramıyor siz kuaförlerin kullandığı makinalardan alın o yeter size ben trina kullanıyorum çok memnunum üstelik saçlarım çok zor şekil alır ama harika fön çekebiliyorum bu makinayla
yorumunuzu şimdi okudum benim saçım çok kuru ve hafif dalgalı sıradan fön düzlüyor ama kabarık kalıyor deste gibi olmuyor.Trinayı nerden aldınız acaba?
yorumunuzu şimdi okudum benim saçım çok kuru ve hafif dalgalı sıradan fön düzlüyor ama kabarık kalıyor deste gibi olmuyor.Trinayı nerden aldınız acaba?
saç düzleştirici kullanıyor musunuz peki?
evet geçen ay remington aldım ve saçım mahfoldu kırıldı ve yandı düzleştiricinin saçı yaktığını biliyordum ama shine therapy birde iyi marka olunca heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?