• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim saçlarım

Fönsan ve iyonik rowenta makinelerim var, fönası tek geçerim ion özelliği öyle çom matah bir şey değil. Bir ara braun'un ionic tarağı vardı onunda ne işe yaradığını çözemedim. Ayrıca Fönsan profesyonel bir makine ve hiç fırça kullanmadan sadece parmaklarını kullanarak bile saçlarına şekil verebiliyorsun.

kızlar konuyu buraya açıyorum çünkü acil yorumlara ihtiyacım var.Profesyönel fön makinası almak istiyorum fönsan ve etap en çok tercih ediliyor sanırım , fakat şu iyon özelliği kafama takıldı.İyonlu olanlar daha mı iyi acaba böyle bir alet mi alsam bilemedim.Profesyonel hiç bir fön makinesinde bu özelliği göremedim ben nekadar gerekli kararsız kaldım😒

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyonlusu elektriklenmeyi önlüyor diyorlar ama bence hikaye sadece satış tekniği

kuafördeki gibi oluyor mu saçınız birde kullanımı kolaymı acaba ben fönümü kendim çekeceğim

Evet sacim belime kadar uzun. Iri bir fircayla 5-10 dkda dumduz yapiyorum. Tabi sacim zaten duz o yuzden cabuk oluyor.

Fark eden birşey yok benim düzleştiricim de iyonlu güya ama sonuçta saça ısı işlemi yapıyorsun her şekilde zarar veriyor :ssz:

ben braun ın satin ions olanını kullanıyorum saçım elektriklenmiyor kışın çok iyi oluyor :34:

bende de philips salon dry control var, iyonlu 150 filandi sanirim aldigimda ama inan hicbir farkini görmedim iyonlu oluşunun. adam gibi fon de çekemiyorum biraz isininca kapatiyor kendini. bana da sağlam bir fon makinasi tavsiye ederseniz super olur

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar ben fönsan 4400 almaya karar verdim birazdan gg den sipariş vereceğim.Bir ay önce aldığım remington s8500 shine therapy düzleştiricimi isteyen olursa satmaya karar verdim, bit pazarına konu açacağım. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403712983.888696.webp

Back
X