Derdim sevgilim olan akrep erkeği?

Ay akrep mi evlerden ırak bacım. Akrepe itfaiye denir mi hiç? Kuyruğu dikiliyor sokuyor hemen işte. Boğaya kırmızı bez göstermeyeceksin akrepe de itfaiye demeyeceksin. Benim koca yay mesela. Ona da meminto demiyorum ben. Dediğim anda ayrılıyor benden. Her burcun asla söylenmemesi gereken özel kelimeleri var. Öğrenin bunları lütfen. Bak ben oğlak burcuyum. Bana "ciguli" dedikleri anda hayatımdan çıkarıyorum insanları.

Ayrıldığını nasıl anlıycam demişsiniz. Çok kolay iş o. Gece uyumadan önce yastığınıza dönüp "akrep sokmasın, gün geceden doğmasın, benden ayrıldıysa tez rüyamda görülsün" deyip yastığa üfleyin. Evelallah rüyanızda görünür ayrılıp ayrılmadığı.

Ay akrep mi evlerden ırak bacım. Akrepe itfaiye denir mi hiç? Kuyruğu dikiliyor sokuyor hemen işte. Boğaya kırmızı bez göstermeyeceksin akrepe de itfaiye demeyeceksin. Benim koca yay mesela. Ona da meminto demiyorum ben. Dediğim anda ayrılıyor benden. Her burcun asla söylenmemesi gereken özel kelimeleri var. Öğrenin bunları lütfen. Bak ben oğlak burcuyum. Bana "ciguli" dedikleri anda hayatımdan çıkarıyorum insanları.

Ayrıldığını nasıl anlıycam demişsiniz. Çok kolay iş o. Gece uyumadan önce yastığınıza dönüp "akrep sokmasın, gün geceden doğmasın, benden ayrıldıysa tez rüyamda görülsün" deyip yastığa üfleyin. Evelallah rüyanızda görünür ayrılıp ayrılmadığı.
Ya idrak ya ahagsgsh 😂😂😂
Sen hep yaz bizler hep okuyalim :KK70: :KK70:

Evet farkettm ilik memuru olarak bildiriyorum

Sizden ayrılmış ama daha sonra pişman olacavini bildiği için de size çay içme ilasiligiyla kapıyı açık bırakmış :KK70:

Siz kapatın kapıları canınızı libidonuzu seviyorsanız almayın içeri :KK70:
Fikirlerin bizim icin degerli. Bir akroşla yasamak her yigidin harci degil 😂 heyt be aslanım koala :KK70::KK70:

Ya idrak ya ahagsgsh 😂😂😂
Sen hep yaz bizler hep okuyalim :KK70: :KK70:

Böyle mühim dertlere tabi ki hep yazarım. İnsanların, özellikle hemcinslerimin mağdur olmasını asla istemem. Şüphesiz ki her pipili bir gün yaptıklarının cezasını çekecek. Akrepler daha çok çekecek.

Evet akrepler biraz anormaldir bi akrep olarak söylüyorum bunu.ama akrep severse tam sever sizi şüpheye düşürecek bi şey yapmaz sevmiyor sizi net

1.cisi neden ağzıma etti diyip kendinizi küçük düşürüyorsunuz
2.olarak sizi kıskanmış
3.de sizi engelliyorsa neden çay içmek istiyor kardeşim bunasıl bi ilişki
Cok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik ya :( hayir ben buna mesaj atmayinca ayrildi benden sonra dedi ki seni silmicem engellemicem belki bir gun cay kahve iceriz dedi bende hayir dedim sildim

Cok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik ya :KK43: hayir ben buna mesaj atmayinca ayrildi benden sonra dedi ki seni silmicem engellemicem belki bir gun cay kahve iceriz dedi bende hayir dedim sildim
Sen kahvehanemi işletiyon bacım gitsin kahvesini çayını evinde içsin bırak gitsin

Back
X