Derdim sevgilim olan akrep erkeği?

Birdaha seni birakmicam demisti. Ona trip atip bir gun boyunca cevap vermedim ertesi gun yazdim nasilsin falan normal konusuyoduk sonra dedim ki itfaiyede staj yapcam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim sonra iyi hayirlisi olsun demis garip bi sekilde sonra neyin var dedim biseyim yok gayet iyiyim cok sukur demis sonra agzima etti seni istemiyorum bitti falan dedi seni silmicem engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi sonra bende ddim ki benim icinde bitti senle bidaha icmem hicbisi dedim sildim o hala silmemis gercekten bitti mi akreplerin iliğini bilen yok mu:KK43:(( cok mutsuzum
bitmesi sizin hayrınıza olur

Cok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik ya :KK43: hayir ben buna mesaj atmayinca ayrildi benden sonra dedi ki seni silmicem engellemicem belki bir gun cay kahve iceriz dedi bende hayir dedim sildim
cay kahve iceriz yani diyorki sen orda durdugun yerde bekle ben sana binara yazarim sevgili yapma ha sakin diyor.
giderken bile egolarina yenik dusmus herif

Cok garip bir iliskimiz var kac kere ayrildik ya :( hayir ben buna mesaj atmayinca ayrildi benden sonra dedi ki seni silmicem engellemicem belki bir gun cay kahve iceriz dedi bende hayir dedim sildim
Yani diyor ki sen dur ben iki üç tur atayım arada da çerez niyetine seninle de görüşürüm

Birdaha seni birakmicam demisti. Ona trip atip bir gun boyunca cevap vermedim ertesi gun yazdim nasilsin falan normal konusuyoduk sonra dedim ki itfaiyede staj yapcam ortam cok guzeldi kiyafetlerine bayildim dedim sonra iyi hayirlisi olsun demis garip bi sekilde sonra neyin var dedim biseyim yok gayet iyiyim cok sukur demis sonra agzima etti seni istemiyorum bitti falan dedi seni silmicem engellemicem belki bi gun cay iceriz dedi sonra bende ddim ki benim icinde bitti senle bidaha icmem hicbisi dedim sildim o hala silmemis gercekten bitti mi akreplerin iliğini bilen yok mu:KK43:(( cok mutsuzum
İnanın kişiliği burç a göremi dünyada 12 hadi yükselenide sayalım 24 tane mi kişilik özellik var? Lütfen başka şeylerde hata arayın doğduğu ayla yaptığı hareketin hiç bir alakası yok

Konuyu 3 kere okudum hiçbir şey anlamadım. Tek anladığım itfaiyeci, ve akrep sevgili.😂
Birde sürekli aynı konuyu açmışsınız. Akrep burcu bilmem ne burcu diye bi ayrım yapmadan direk söyleyecegim, bu konu eğer gerçekse böyle konusan erkek sizi gerçekten terk etse ne olur etmese ne olur zaten sevmiyor. Bu kadar kücük düsürmeyin kendinizi.

Akrep burcu erkekleri birbirinin aynı tek tip yaratılmış canlılar değillerdir, fabrikadan çıkmazlar. Her insanın karakteri vardır (bazılarının olamayabilir). Burç, karakter belirlemez.
Dipnot: Akrebi çok severim.

Sanirim yaslar küçük. Kucuk değilse de olgunlasilmamis.

Bende başak burcuyum ama asla benzemem anlatılanlarla burçlarla insanları kategorize etmeyi de sacma bulurum açıkçası.

Ilişki zaten bastan falsoymus bence biraz ikinizde kendi üzerinize düşün çok liseli muhabbeti geldi.

Back
X