hocam küçük bi ilçedeyim işler farklı yürüyor burada ilçe milli eğtim kılını kıpırdatmaz ildende umudum yokhocam ne istiyorsanız dilekçeyle isteyin cevap yazmak zorundalar eğer olumsuz cevap gelirse ilçe milli eğitime yazın vazgeçmeyin ben il milli eğitime kadar gitmiştim ne demek sınıf uygun değil en önemlisi asıl anasınıfı çocuklar küçücük öyle pis bir ortamda nolur onlara
onlar değil ben bıktım, pes ettim artık muhattap bile olmak istemiyorumSon cumleniz beni gururlandirdi
İsteye isteye biktiracaksiniz baska caresi yok
hocam küçük bi ilçedeyim işler farklı yürüyor burada ilçe milli eğtim kılını kıpırdatmaz ildende umudum yok
hocam kazen e burdan mail atsanız belki okul için bir bağış kampanyası yapar sitede ... Isteyen 5 lira verir isteyen 10 kısa bir sürede toplanabilir para yada velilerle konuşup bir kermes yapabilirsinix en acından toplanan para ile bir ilaçlama yapılır yerler halı kaplanırilkokul anasınıfında çalışıyorum.okul 3 katlı ve bize sınıf YOK(muş)dama benzer, rutubetli kulübe anasınıfı yapılmış.idarenin bahanesi sınıf YOK.öğrenci tuvaletleri dışardaymş,öğrtmen lavabosu,tuvaletleri içeride ama.iki meslektaşız idareden en ufak birşey istesek sınıf için.onay çıkmaz YOK denir.arsız çocuk gibi olduk diğer meslektaşımla,isteyip duruyoruz, o da aynı şeyden muzdarip.tüm sınıflarda bilgisayar,projeksiyon var ben bilgisayar istiyorum olduğu halde YOK hocam veremeyizle karşılaşıyorum. çok az malzeme var, sınıfın bin lira parası var bankada ihtiyaçları söylerim bakarız diye geçiştirmelerle yine YOK(okulun bşka ihtiyaçları varmış).sınıf rutubetli yerler soğuk halı alalım sınıfa dedim,veli tamam derse para verirse alalım dediler, velilerin ekstra para vermeyeceklerini bile bile yine kocaman bir YOK. çocukların üzerinde böcekler geziyor ilaçlatalım diyorum geçiştiriliyorum.BIKTIM ARTIK.müdürü görünce gırtlağını sıkasım geliyor.velilerde de iş yok.evlendm borçlar yüzünden para da yok ki ufak tefek eksikleri alsam
Ya çok garip gelcek ama müge anlıyı arasanıza. Mail falanda atın. Benim arkadaşımda anaokulu öğretmeniydi. Ahırdan sonıf yapmışlar diordu. Müge anlıyı aradı ısrarcı oldu sınıfı yenilemişlerdi. Arada ünlü olunca işin ucunda tv oluncca bölge halkı da extra yardımsever oldu diordu. Yani normaldr halı istediği bi zengin mağaza işin ucuna reklam gelince donatmış okulu falan.ilkokul anasınıfında çalışıyorum.okul 3 katlı ve bize sınıf YOK(muş)dama benzer, rutubetli kulübe anasınıfı yapılmış.idarenin bahanesi sınıf YOK.öğrenci tuvaletleri dışardaymş,öğrtmen lavabosu,tuvaletleri içeride ama.iki meslektaşız idareden en ufak birşey istesek sınıf için.onay çıkmaz YOK denir.arsız çocuk gibi olduk diğer meslektaşımla,isteyip duruyoruz, o da aynı şeyden muzdarip.tüm sınıflarda bilgisayar,projeksiyon var ben bilgisayar istiyorum olduğu halde YOK hocam veremeyizle karşılaşıyorum. çok az malzeme var, sınıfın bin lira parası var bankada ihtiyaçları söylerim bakarız diye geçiştirmelerle yine YOK(okulun bşka ihtiyaçları varmış).sınıf rutubetli yerler soğuk halı alalım sınıfa dedim,veli tamam derse para verirse alalım dediler, velilerin ekstra para vermeyeceklerini bile bile yine kocaman bir YOK. çocukların üzerinde böcekler geziyor ilaçlatalım diyorum geçiştiriliyorum.BIKTIM ARTIK.müdürü görünce gırtlağını sıkasım geliyor.velilerde de iş yok.evlendm borçlar yüzünden para da yok ki ufak tefek eksikleri alsam
Yahu ilaçlatmak çok para bişey değil ki?
velilere ş düşüyor, hangi ana baba çocuğun üstünde böcek gezsin ister ki? Ciddiyetin farkında mı değiller acaba.
10'ar lira verecekler yani ardı arası.
Halı konusunda da, parayla kaplatmak yerine, yine velilerden her biri evlerinden kullanmadıkları bir kilim getirse serilse gene idare eder yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?