- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.808
- 798
ilkokul anasınıfında çalışıyorum.okul 3 katlı ve bize sınıf YOK(muş)dama benzer, rutubetli kulübe anasınıfı yapılmış.idarenin bahanesi sınıf YOK.öğrenci tuvaletleri dışardaymş,öğrtmen lavabosu,tuvaletleri içeride ama.iki meslektaşız idareden en ufak birşey istesek sınıf için.onay çıkmaz YOK denir.arsız çocuk gibi olduk diğer meslektaşımla,isteyip duruyoruz, o da aynı şeyden muzdarip.tüm sınıflarda bilgisayar,projeksiyon var ben bilgisayar istiyorum olduğu halde YOK hocam veremeyizle karşılaşıyorum. çok az malzeme var, sınıfın bin lira parası var bankada ihtiyaçları söylerim bakarız diye geçiştirmelerle yine YOK(okulun bşka ihtiyaçları varmış).sınıf rutubetli yerler soğuk halı alalım sınıfa dedim,veli tamam derse para verirse alalım dediler, velilerin ekstra para vermeyeceklerini bile bile yine kocaman bir YOK. çocukların üzerinde böcekler geziyor ilaçlatalım diyorum geçiştiriliyorum.BIKTIM ARTIK.müdürü görünce gırtlağını sıkasım geliyor.velilerde de iş yok.evlendm borçlar yüzünden para da yok ki ufak tefek eksikleri alsam