- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
yatıyorum zaten yaptığım en iyi şey buyat dinlen bacım kısa süre sonra hiç dinlemeyeceksin....
bi ara kalkıyorum bi iş yapayim diyeInsanin en buyuk dusmani ve malesef bendede mevcut
sürekli evdeyim ama daha 1hafta oldu tatilden döneli.iki ayın üstüne geldim.boya işlerim vardı büyük temizlik bitti çok şükür ama kalkıp bi evi toplayamiyorumevde misin sürekli evde çok kalınca öyle oluyo ya, herkes çok vaktin var her işi yaparsın diye düşünüyo ama tam tersi miskinlik basıyo
en iyisi :)))valla ben hafta sonlari tek bi ev cektiriyorum hepsi bu haha
:-D çok yaşa yaa ne güldüm :))Ben de simdi istemeye istemeye is yapicaktim evde, sehpalari kaldirirken belimi incittim, iki seksen yatiyorum. Zaten niyetim yoktu is yapmaya bu da bahane oldu
Havalardan bence ya, bi anda kapali havaya alisamadim ben, guzel gunesli gunlerden sonra.
Okulundan geldim üstümü değiştirdim tv izliyorum...Ama mutfak kahvaltıdan kalma. Dağınıklık var çamaşırlar kuRumuş ama toplanmiyor 3 gündür..... bi haftadır süpürge yapmadım sadece banyo tuvalet temizliyorum sabah ise gitmeden.....daha yazacaktim da usendim boşver dursun hersey yaparsın bi ara
Okulundan geldim üstümü değiştirdim tv izliyorum...Ama mutfak kahvaltıdan kalma. Dağınıklık var çamaşırlar kuRumuş ama toplanmiyor 3 gündür..... bi haftadır süpürge yapmadım sadece banyo tuvalet temizliyorum sabah ise gitmeden.....daha yazacaktim da usendim boşver dursun hersey yaparsın bi ara
Kız hava güneşli olsaydı da, bu havada temizlik mi yapılır gezmek varken derdin.Ben de simdi istemeye istemeye is yapicaktim evde, sehpalari kaldirirken belimi incittim, iki seksen yatiyorum. Zaten niyetim yoktu is yapmaya bu da bahane oldu
Havalardan bence ya, bi anda kapali havaya alisamadim ben, guzel gunesli gunlerden sonra.
Aynen oyle, gezmekten eve aksam girilecekti o zaman, ne isi ne yemegiKız hava güneşli olsaydı da, bu havada temizlik mi yapılır gezmek varken derdin.
@ Konu sahibi : Yapsam mı yapmasam mı diye sorgulamadan işe girişin; ev temizlenip açılmaya başladıkça onu da halledeyim, bunu da diye şevk gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?