• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim tembellik

hamişmişsin. tembellik iyidir. boşver. bu aralar bende tembelim. yoksa her zaman tembel miydim :KK53:. bilemedim...

evet sabahtan belli kahvalti sofrasını bile toplamadım deli gibi dolaşıyorum evde..canım hiç bişey istemiyo iki aylık tatilin üstüne ev işi ağır geliyo...iş yapmıyorum ama icimde rahat deği kalmak istiyorum onu da beceremiyorum
canım sıkılıyo :KK43:
Cok isterdim oyle olmayi vallahi bak surekli is yapmaktan biktim usandim biri bana dur desin artik camasir suyu kokuyorum:eek:Otur bacim en iyisi valla oh:KK49:

he he bir kadın diğerini anlar.:KK3::KK48: Evi sabah çıkarken bıraktığım hal gözümde canlandı şimdi, bir de gelmiş tavsiye veriyorum utanmadan :KK22:
Aman olsun, bizden bu kadar evhanimi oluyor, yapabilecegimiz kadar yapiyoruz daha napalim.:KK53:
Elim camasir suyu kokunca adam gelme yanima diyor, ben o yuzden yapmiyorum aslinda temizlik:p:KK70:

evet sabahtan belli kahvalti sofrasını bile toplamadım deli gibi dolaşıyorum evde..canım hiç bişey istemiyo iki aylık tatilin üstüne ev işi ağır geliyo...iş yapmıyorum ama icimde rahat deği kalmak istiyorum onu da beceremiyorum
canım sıkılıyo :KK43:

al benden de o kadar konu : ev işleri ise benden daha tembeli yoktur
ama çaşışma hayatı olunca da en önde ben koşarım

yanlız şöyle bir şey geliştirdim kendime
sevdiğim dizileri cep telefonumdan seyrediyorum ben nerdeyim telefonum orda
bir yandan dizi izlerken
bir yandan da mutfak toparlıyor
çamaşır katlıyor
dizi yaklaşık 1 bölümü 1 saat
ve ben bir bajkıyorum
işleri yapmışım o arada

ne biliyim bazıları müzik dinlerken yapar
bazıları hiçbirşeye ihtiyaç duymaz severek yapar

bende sanki asıl amaç dizi seyretmek ama sırada boş durmuyorum a şartlanıp
yapıyorum işlerimi
:)

he he bir kadın diğerini anlar.:KK3::KK48: Evi sabah çıkarken bıraktığım hal gözümde canlandı şimdi, bir de gelmiş tavsiye veriyorum utanmadan :KK22:

ben evin sabahki halini hatırlamıyorum. galiba uyuklayarak çıktım dışarı. işte olsam ve evrak yazsam da uyukluyorum şuan.

al benden de o kadar konu : ev işleri ise benden daha tembeli yoktur

ama çaşışma hayatı olunca da en önde ben koşarım

yanlız şöyle bir şey geliştirdim kendime

sevdiğim dizileri cep telefonumdan seyrediyorum ben nerdeyim telefonum orda

bir yandan dizi izlerken

bir yandan da mutfak toparlıyor

çamaşır katlıyor

dizi yaklaşık 1 bölümü 1 saat

ve ben bir bajkıyorum

işleri yapmışım o arada

ne biliyim bazıları müzik dinlerken yapar

bazıları hiçbirşeye ihtiyaç duymaz severek yapar

bende sanki asıl amaç dizi seyretmek ama sırada boş durmuyorum a şartlanıp

yapıyorum işlerimi

C:\DOCUME~1\faku\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

Aynen benim yontem…cok ise yariyor hatta..hem yavas yavas yapsanda dert degil..dizi izliyorsun iki isi bi arada yapiyorsun nasilsa…

ben evin sabahki halini hatırlamıyorum. galiba uyuklayarak çıktım dışarı. işte olsam ve evrak yazsam da uyukluyorum şuan.
oy oyy bu akşam erkenden yat dinlen diyeceğim de, akşam olup eve gidince insanın uyuyası gelmiyor değil mi? Uyusan hemen sabah olacak çünkü, tekrar işe diye yola çıkıcan... Bilirim o hissi..

Ben de deli gibiyim.
Yattıkça yatasım çalıştıkça çalışasım geliyor.
Bir hafta her gün 3-5 saat temizlik yapabilir, ertesi hafta evi süpürmeye üşenebilirim.

Hmm peki Bir an kendime benzettim de :KK48:
Her durumu uç noktasıyla yaşama durumu var bende sanırım.
Tembellik yaparsam çok yaparım. Titiz olursam fazla olurum.
Dizi izleyeyim desem bir bölümle kalmam sezonu bitirir çıkarım, gezeyim desem ayaklarıma kara sular iner.
Bir ortam yok:D

kızlar durdum durdum bi anda coştum
tam kalktım evi toplamaya aklıma bebek için kizimdan kalan kıyafetleri çıkarayım da hazır olsun dedim ev iyice karıştı kaş yapayim derken göz çıkardım :)) daha yeni toparlayabildim evi

ya ben sabah 7 de uyan 8:30 da işteyim akşam 5 te işten çık 6 da evdeyim yorgunum, yemek yedikten sonra çamaşırı makineye atacak halim bile kalmıyor doğuma az kaldı ekstradan misafir, aile yanına gitmeler düğünler oradan oraya sürükleniyorum. yatıp dinlenmek isyitorum uyku kalitem kalmadı hamilelikten dolayı. ama şuan çok yorgunum.

Back
X