- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi _cankizim_
hamişmişsin. tembellik iyidir. boşver. bu aralar bende tembelim. yoksa her zaman tembel miydim
. bilemedim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he he bir kadın diğerini anlar.Aynen oyle, gezmekten eve aksam girilecekti o zaman, ne isi ne yemegi![]()
Cok isterdim oyle olmayi vallahi bak surekli is yapmaktan biktim usandim biri bana dur desin artik camasir suyu kokuyorumevet sabahtan belli kahvalti sofrasını bile toplamadım deli gibi dolaşıyorum evde..canım hiç bişey istemiyo iki aylık tatilin üstüne ev işi ağır geliyo...iş yapmıyorum ama icimde rahat deği kalmak istiyorum onu da beceremiyorum
canım sıkılıyo![]()
Aman olsun, bizden bu kadar evhanimi oluyor, yapabilecegimiz kadar yapiyoruz daha napalim.he he bir kadın diğerini anlar.Evi sabah çıkarken bıraktığım hal gözümde canlandı şimdi, bir de gelmiş tavsiye veriyorum utanmadan
![]()
evet sabahtan belli kahvalti sofrasını bile toplamadım deli gibi dolaşıyorum evde..canım hiç bişey istemiyo iki aylık tatilin üstüne ev işi ağır geliyo...iş yapmıyorum ama icimde rahat deği kalmak istiyorum onu da beceremiyorum
canım sıkılıyo![]()
Ben bir de tek yaşıyorum hanii...Başkasının arkasını toplamıyorum Allahtan. :)Aman olsun, bizden bu kadar evhanimi oluyor, yapabilecegimiz kadar yapiyoruz daha napalim.
Elim camasir suyu kokunca adam gelme yanima diyor, ben o yuzden yapmiyorum aslinda temizlik![]()
he he bir kadın diğerini anlar.Evi sabah çıkarken bıraktığım hal gözümde canlandı şimdi, bir de gelmiş tavsiye veriyorum utanmadan
![]()
al benden de o kadar konu : ev işleri ise benden daha tembeli yoktur
ama çaşışma hayatı olunca da en önde ben koşarım
yanlız şöyle bir şey geliştirdim kendime
sevdiğim dizileri cep telefonumdan seyrediyorum ben nerdeyim telefonum orda
bir yandan dizi izlerken
bir yandan da mutfak toparlıyor
çamaşır katlıyor
dizi yaklaşık 1 bölümü 1 saat
ve ben bir bajkıyorum
işleri yapmışım o arada
ne biliyim bazıları müzik dinlerken yapar
bazıları hiçbirşeye ihtiyaç duymaz severek yapar
bende sanki asıl amaç dizi seyretmek ama sırada boş durmuyorum a şartlanıp
yapıyorum işlerimi
![]()
oy oyy bu akşam erkenden yat dinlen diyeceğim de, akşam olup eve gidince insanın uyuyası gelmiyor değil mi? Uyusan hemen sabah olacak çünkü, tekrar işe diye yola çıkıcan... Bilirim o hissi..ben evin sabahki halini hatırlamıyorum. galiba uyuklayarak çıktım dışarı. işte olsam ve evrak yazsam da uyukluyorum şuan.
terazi burcu musun :)Ben de deli gibiyim.
Yattıkça yatasım çalıştıkça çalışasım geliyor.
Bir hafta her gün 3-5 saat temizlik yapabilir, ertesi hafta evi süpürmeye üşenebilirim.
Değilim aslanımterazi burcu musun :)
konuyla alakasız oldu konu sahibi; kusura bakmayın lütfen
Hmm peki Bir an kendime benzettim deDeğilim aslanım![]()
Her durumu uç noktasıyla yaşama durumu var bende sanırım.Hmm peki Bir an kendime benzettim de![]()