Derdim ulasilamayan doktor.

Hakilimi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
95
109
8
Merhaba arkadaslar. Bi akil verin bana. Ben bundan bes ay once guc bela kbb doktorun ulasip muayene randevusu almayi basardim. Burnumdan ameliyat olacagim. Ameliyat randevusu da temmuza verdi. Ameliyata bir ay kala arayip izne cikacagim erteleyelim dedi tamam dedim. Agustos basinda konusuruz dedi. Gecen hafta aradim. Haftaya ara dedi. Bugun uc kere aradim watsapptan mesaj attim. Yok donmuyor adam. Cevrimici oluyor mesajimi okumadan cikiyor. Siz soyleyin bem ne yapiyim. Aylardir bekliyorum. Simdi nasil bir yol izleyim. Gercekten cok sinirliyim artik.

Direk dr. dan mı alıyorsunuz randevuyu. Sekreteri filan yok mu onu arasanız.
Baktınız geri dönmüyor başka dr.bulun.Dr.a da söyleyin ameliyat etmek istemiyorsanız söyleyin başka dr.bulayım diyin.

Direk dr. dan mı alıyorsunuz randevuyu. Sekreteri filan yok mu onu arasanız.
Baktınız geri dönmüyor başka dr.bulun.Dr.a da söyleyin ameliyat etmek istemiyorsanız söyleyin başka dr.bulayım diyin.
Maalesef muhattabim dogrudan doktor. Hatta randevuyu da instagramdan mesaj atip almistim. Acmiyor ki adam telefonu. Acsa konusacagim da.

Daha simdiden boyle yapan bir doktora ameliyat olmak sacmalik olur. Ameliyat sonrasi bir sorun yasarsaniz hic ulasamazsiniz. Baska doktor bulmakta fayda var.
Aklima cok yatmisti bir de aylardir bekliyorum ameliyat olmayi. Bu saatten sonra kimi bulacagim ve bi bu kadar daha mi bekleyecegim diye dusunuyorum. Diger taraftan da bu bi isaret mi diyorum. Gercekten canim cok sikkin.

Aklima cok yatmisti bir de aylardir bekliyorum ameliyat olmayi. Bu saatten sonra kimi bulacagim ve bi bu kadar daha mi bekleyecegim diye dusunuyorum. Diger taraftan da bu bi isaret mi diyorum. Gercekten canim cok sikkin.

Her doktor bu kadar uzun sureye randevu vermiyor. Ama ameliyatınız da zaten acil bir durum degil, bekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…