- 11 Ağustos 2015
- 12
- 2
- 6
- Konu Sahibi Alliswell44
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Benim 9 aylık bir iliskim var. Cok guzel giden bir iliskiydi herkes bizim iliskimize imrenirdi. En yakın arkadaşlarım, sevgililerine benim sevgilimi örnek gösterirdi düşünün. Tabi ikimizde biraz sinirli bir yapıda olduğumuzdan kavgalarimiz olurdu. Ben kalp hastası olduğum için kavgaların sonu hep benim rahatsızlanmam ile biterdi (sinir ve üzüntü bende çok buyuk etki yapıyor Doktor kalp krizine kadar gider dikkat et derdi. Ve bunu çok iyi biliyor sevgilim de. 21 yaşındayım daha) ve gerçekten kavgalar genelde onun hatasi olurdu beni kiracak uzecek sinirlendirecek bir sey yapardi huyum kurusun bende susmam başlardı kavga o bagirirdi sayardi hakaretler falan allah icin ben bir kere kötü bir söz soylemedim hakaret küfür falan ama o hakaret ederdi. Ben duygusal bir insan olduğumdan ve karsilik verip hakaret etmeyi kendime yakistirmadigimdan hep sinirimden aglardim. Kendimi yerdim yani. Işte o bagirir hakaret eder telefonu kapatirim daha aramam ayrilirim vs ler ve iste yeter bıktım hep boyle oluyorlar sayarken ben aglar bagirirdim. Kavgalar sonunda ben hep kötü olduğumdan sevgilim de pişmanlık icinde hep ozur diler beni kırdığı için af diler daha olmaz diye soz verirdi bende affederdim. Bunlar disinda gerçekten harika bir iliskimiz vardi. Ben onun her sozunu yerine getirirdim. O da yapardi hep dediklerimi inkar edemem. Cok asiktik birbirimize ve hep destek olurduk yani bayaa büyük ask vardı. Neyse sevgilim bu gece 1.30 gibi uyudu benim uykum yoktu ben facemi sevgilimin istegi üzerine dondurmus onun faceyi kullaniyordum. Oyle bi eskiden yüklediği resimlere bakayip dedim. Bir de ne goreyim eski sevgilisinin oldugu 2 fotograf. Benden önceki sevgilisi. Buyuk kavgalarla ayrilmislarti ve sevgilim cok gıcık oluyordu ona yani en nefret ettiği sey sozunun dinlenmemesi bu yuzden ayrılmışlar ve kizin yalvarmalarina rağmen bitmis barismamislar. Neyse resimleri görünce tepem atti tabi. Birinde sevgilim ve eski sevgilisi yan yana yanlarinda bir kız ve bir çocuk daha var. Birinde sevgilim lunaparkta bir eliyle kiza diger eliyle arkadaşına sarilmis. Bu resimlerin hala facede olmasi bir yana, sevgilim benle resim atmaz asla annem görür (annesi biliyor ama biraz asiri muhafazakar olduklarından böyle resimlee atilmasi hos karsilanmiyormus guya) teyzem gorur biri görür dediko laf bilmem ne. Isin daha da tuhafi ben kendi instagramima atayim derdim hayir olmaz derdi etiket yapmayayım derdim yine olmaz derdi (instagram face her şifresi var telefonunda kayitli tek kiz yok instsgtam bio da cikma tarihimiz falan vatsap durumunda adimin bas harfleri var) yani ben benim kendi sayfama beraber resim atmama izin vermeyen sevgilimin eski sevgilisiyle sarılmış resim atmasini ve bunların hala duruyor olmasini yediremedim. Sinirden elim ayagim titredi yolladim whatsapptan resimleri iste bunları da yazdim hala duruyor bana izin vermezdin resim atayim sen atmissin falan. Bu gece 2 de oldu en son dayanamadım sinirden 2.30 a dogru aradım acmadi kapattim. Sonra noldu dedi ve mesajlarimi okudu. Yazdigi sey seda ne saçmalıyorsun bu saatte arayip rahatsız ediyorsun uyuyordum telefon sesine millet uyandi iyice manyaklasmaya basladin ben hep senle mi ugrascam (bu siralarda ben sorularimi soruyorum) iste resimleri unutmuşum saçmalıyorsun buraya üniversite için geldiğim ilk seneydi ailem arkadaslarimi merak ediyordu attim resimleri (ona gelince merak ediyorlar bana gelince beraber resim hos karsilanmaz) e benim atmama neden izin vermiyorsun dediğimde sanki baska soru sormusum gibi sacma açıklamalar alakasiz şeyler ve iste sen malsin gerizekalisin beni bu saatte bunun için ariyorsun uyuycam konuşmak istemiyorum yazma falan en son si....m ha yazdi ben ağlıyorum yine sinirden mesajda konusuyoruz ben kotu oluyorum diyorum yeter hep boyle yapiyorsun biktim senden falan. Normalde beni bırakmayacagina dair yeminler eden erkek en son sen sevgilimsin hesap vermek zorundasın dediğimde böyle giderse olmayacam kasinma senle uğraşamam dedi sonra ben yine kötü oldum bunu ona söyledim çok kotuyum nefesim kesiliyor diye ve telefon elimden düştü falan ilac aldim sakinlestim baktım bi noldu bile dememis. Oysa o grip oldugunda ben onunla çocuk gibi ilgilenirdim alacagi ilaçları yiyeceği içeceği şeyleri tek tek yazar yemekler yapardım. Annesi hasta oldu gunlerce ben ameliyat icin doktor aradim ben buldum. Ya onun gece karni agrisa gecene kadar uykusuz da olsam uyumazdim. Olaydan yarim saat oncesi asiri kibar sevgi dolu harika olayda biktim senden hakaretler. Cok uzun oldu ama ayrintili anlatmak istedim ki sağlıklı bir yorum yapasiniz. Lütfen akil verin napayim?