derdim vaaarrr !

adzeynep

Zahmetle gelen rahmet ❣
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
7.062
7.279
398
34
Merhaba arkadaşlar...

Bi konuda ikileme düştüm, farklı fikirlere ihtiyacım var.
Kayinvalidem dul, kendi evi var orada tek başına yaşıyor 5 aydır. Daha önce köyde duruyordu. Burada çalışıyOr. Son 10 gündür görümcemde kalıyor, haftada 1-2 kez de ben çağırıyorum. Yanliiizz o aylardır evine davet etmiyor tmam çalışıyor biliyorum yoruluyor da... e benimde 8,5 aylık bir bebeğim var bende farklı durumda değilim yani. Yaptığım yemekleri de zorla yiyor beğenmiyor sanırım. Siz olsanız biraz da bende kal dermisiniz görümcem gibi? Evim 2+ 1 çocuk odası var cekyat yok orada salonda kalacak gelirse. Hii bide evinde niye kalmıyor inanin bende bilmiyorum.
Zahmet edip okuduğunuz için teşekkürler

İstemiyorsan çağırma o zaman.ayrıca kendi evi de varmış zaten açta açıkta değil

K.v ler cins yaa. Eger k.v niz iyiyse bence cagirin aeada bir. Keske benim k.v gelip kalsa oda evinden baska yerde kalmiyor. Ama bizi gitmeye mecbur birakoyor. Cagirin arada bir en azindan esiniz icin

Yasli mi cok?yardima ihtiyaci mi var?kendi evi varsa cagirmaniza gerek yok

51 yaşında kayinvalidem. Haftada bir kez çağırıyorum zaten. Ben bi süre de bende kal diyeyim mi ona karar veremedim. Hani görümcem de 10 gündür kalıyo ya..

Merhaba bence sizin onu davet etmenizi bekliyor. Ama yanliz yasiyor diyorsunuz nasil biri oldugunu bilmiyorum ama alistimida gitmek istemicektir gerci keyfine düskün biri ise bebeginiz oldugu icin rahatsiz olup kalmaz zaten. Size karisiyormu yani esinize karsi size karsi nasil davrandigini merak ediyorum. Zarari yoksa zaten fazla kalmak istemez kendini bilen biriyse zaten halinizden anlar daha bebeginiz kücük kendi evide var yemeklerinizide begenmiyor kalmasi icin nedenide yok aslinda

kayınvaliden çalışabildiğine göre dinç biri demek ki.hiç çağırma kendi evi varmış nasıl olsa. hasta değil sonuçta.isterse kendi gelir kalır. bir de görümcem çağırıyor benimde çağırmam gerekiyormu diye düşünme o kızı sonuçta.senin öyle bir sorumluluğun yok

İstediğin zaman gelip kalabilirsin bi evinde burası deyin.
Geldiğinde ne yemek yapalım sence deyin, yemekleri zorla yiyormuş ya belki sevmediği yiyecekler olabilir.
Evi var niye orda kalmıyor diye bir düşünceniz varsa hiç teklif etmeyin.
Aranızda bir sorun göremedim gelsin kalsın nolcak yani sıkılınca gider evine zaten.

Geldimi gitmek bilmeyen türden. Yani evi de var olmasa anlarım başımın üzerinde yeri var

Kayınvalideden davet mi bekliyorsunuz?

Kendi evi varmış, sürekli kızında kalsa çağırın tabii de şu an böyle bir zorunluluğunuz yok.
Anne-kız vakit geçirmek istemiştir onlar.

Kayınvalideden davet mi bekliyorsunuz?

Kendi evi varmış, sürekli kızında kalsa çağırın tabii de şu an böyle bir zorunluluğunuz yok.
Anne-kız vakit geçirmek istemiştir onlar.
yine gel yine buyur denir ya misafir giderken, sende bana gel bile demez bu yüzden davet etmeden gitmem.

Kendi evi varsa kızında kalıyor diye sizinde çağırmanız gerekmez. .Ha olur vakit geçirmek istersiniz cagirirsiniz o ayrı. .Evine cagirmamasi konusunda da ehh daha ne istiyorsunuz demeden kendimi alamadım kusura bakmayın

Bence sizin durumunuzu biliyor ondan gelmiyor hem belki cocuk sesini kafası kaldırmıyordur.
Eğer iyi biriyse çagırın.

Geldimi gitmek bilmeyen türden. Yani evi de var olmasa anlarım başımın üzerinde yeri var
Cok iyi anliyorum seni. Bence suyuna gidin esinizin annesi sonucta onun hatrina. Gelin oldugunuz icin her dediginiz her yaptiginiz esinizin ailesinin dikkatini ceker. Iyiyken kötü olmaya gerek yok bence. Cok haklisiniz herkezin bir kurulu düzeni var imkani var ama neden size geliyor diye düsünüyosunuz. Bosverin siz esinizle iyiyseniz varsin gelsin kalsin gitsin. Dediklerinede pek kulak asmayin bebeginizi sakin ihmal etmeyin ona ayiracaginiz zamani sakin kisitlamayin yok yemek yapayim yok evi toparlayayim düzeninizi bozmayin birakin yemekleri kendisi yapsin sizinde bir düzeniniz var eli ayagi tutuyor madem yardim etsin size öyle yemeklerinizi begenniyorsa

Bariz bi şekilde sizde kalmak istiyor.Yemekleri de ondan yemiyor.
Sizin eve atsa kapağı ,yemekleri kendi yapacak, öyle öyle birlikte yaşayacaksınız.
Diyordur damadın yanında kalıyorumda , oğlumun evinde kalamıyorum.Bunların topu gerizekalı çünkü.51 yaş çok genç,çalıştığına göre sağlıklı ,ama olur mu ille rahat vermeyecekler.Davet et tabii ki,ama asla gel bende de kal deme ,çünkü bi alışırsa , beraber yaşama durumuna gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…