Herkes anlamış bir siz anlamamissinz kayinvalidem cagirmiyor.Evine davet etmeyen kim kv mi gorumce mi konun anlasilmiyor duzenle biraz
Merhaba bence sizin onu davet etmenizi bekliyor. Ama yanliz yasiyor diyorsunuz nasil biri oldugunu bilmiyorum ama alistimida gitmek istemicektir gerci keyfine düskün biri ise bebeginiz oldugu icin rahatsiz olup kalmaz zaten. Size karisiyormu yani esinize karsi size karsi nasil davrandigini merak ediyorum. Zarari yoksa zaten fazla kalmak istemez kendini bilen biriyse zaten halinizden anlar daha bebeginiz kücük kendi evide var yemeklerinizide begenmiyor kalmasi icin nedenide yok aslindaMerhaba arkadaşlar...
Bi konuda ikileme düştüm, farklı fikirlere ihtiyacım var.
Kayinvalidem dul, kendi evi var orada tek başına yaşıyor 5 aydır. Daha önce köyde duruyordu. Burada çalışıyOr. Son 10 gündür görümcemde kalıyor, haftada 1-2 kez de ben çağırıyorum. Yanliiizz o aylardır evine davet etmiyor tmam çalışıyor biliyorum yoruluyor da... e benimde 8,5 aylık bir bebeğim var bende farklı durumda değilim yani. Yaptığım yemekleri de zorla yiyor beğenmiyor sanırım. Siz olsanız biraz da bende kal dermisiniz görümcem gibi? Evim 2+ 1 çocuk odası var cekyat yok orada salonda kalacak gelirse. Hii bide evinde niye kalmıyor inanin bende bilmiyorum.
Zahmet edip okuduğunuz için teşekkürler
Geldimi gitmek bilmeyen türden. Yani evi de var olmasa anlarım başımın üzerinde yeri varMerhaba bence sizin onu davet etmenizi bekliyor. Ama yanliz yasiyor diyorsunuz nasil biri oldugunu bilmiyorum ama alistimida gitmek istemicektir gerci keyfine düskün biri ise bebeginiz oldugu icin rahatsiz olup kalmaz zaten. Size karisiyormu yani esinize karsi size karsi nasil davrandigini merak ediyorum. Zarari yoksa zaten fazla kalmak istemez kendini bilen biriyse zaten halinizden anlar daha bebeginiz kücük kendi evide var yemeklerinizide begenmiyor kalmasi icin nedenide yok aslinda
yine gel yine buyur denir ya misafir giderken, sende bana gel bile demez bu yüzden davet etmeden gitmem.Kayınvalideden davet mi bekliyorsunuz?
Kendi evi varmış, sürekli kızında kalsa çağırın tabii de şu an böyle bir zorunluluğunuz yok.
Anne-kız vakit geçirmek istemiştir onlar.
Cok iyi anliyorum seni. Bence suyuna gidin esinizin annesi sonucta onun hatrina. Gelin oldugunuz icin her dediginiz her yaptiginiz esinizin ailesinin dikkatini ceker. Iyiyken kötü olmaya gerek yok bence. Cok haklisiniz herkezin bir kurulu düzeni var imkani var ama neden size geliyor diye düsünüyosunuz. Bosverin siz esinizle iyiyseniz varsin gelsin kalsin gitsin. Dediklerinede pek kulak asmayin bebeginizi sakin ihmal etmeyin ona ayiracaginiz zamani sakin kisitlamayin yok yemek yapayim yok evi toparlayayim düzeninizi bozmayin birakin yemekleri kendisi yapsin sizinde bir düzeniniz var eli ayagi tutuyor madem yardim etsin size öyle yemeklerinizi begenniyorsaGeldimi gitmek bilmeyen türden. Yani evi de var olmasa anlarım başımın üzerinde yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?