"Derdim var" diyorsunuz ayorum....

yaşadıklarıınız çok kötü şeyler inanılcak gibi değil Allah sabır versin...
ama şu da bi gerçek ki herkesin derdi kendine büyüktür...malesef ateş düştüğü yeri yakıyor....
ölüm acısını tatmamış biri nasıl ki sadece üzülebiliyorsa o acyı yaşayan kadar ciğeri yanmıyosa....
sizin hissettiğiniz de bunun gibi....sizin içiniz yanıyor....ama herkesin çektikleri yaşadıkları
sıkıntılar zaten iç
ini yakan....kimine göre küçük kimine göre büyük gelmesi bu yüzden...

herkesin yaşadığı kendinedir ve içimizdekileri kimse bilemez cnm. bizler bu dünyada tekmiyiz zannediyorsun herkesin farklı farklı dertleri var.
benmi ömrüm boyunca ikinci evlat oldum hep abim öncelikliydi halada öyle. ben kız olduğum için kapı dışarı çıkarılmadım arkadaşlarıma gönderilmedim. okumak istedim baskı gördüm ama inatla yinede okudum abim için dünya para harcanırken ben bursla okudum. işimi öğretmenlerim ayarladı başladım işyerimdeki kişler yanlış yola saptırmaya çalıştılar ağladım sesimi kimse duymadı. eşimi çok sevdim ailesi karşı çıktı 4 sene evlenemeyeceğimizi bile bile ona destek olmaya çalıştım. ağladım ama için için. evlendik kaynanam ayırmaya çalıştı hep halada uğraşıyor. benmi ne yaptım biliyormusunuz sadece sabırlı oldum kalplerini kırmadım herşeye olur dedim. ve bunlar beni o kadar yıprattı ki anlatamam. gülerken içim yanıyor aklıma geliyor ağlamak istiyorum gözlerim doluyor içime akıtıyorum.
peki ailesi hayatta iken yetim olmayı bilirmisiniz. hiç tek varlığınız eşiniz oldumu. ihtiyacınız olduğunda arkadaşlarınızda sırt çevirdilermi. hayat insan çok şey öğretiyor

1.

evet sasıyorum ne yalan soylıyım anlatmak ıstemıyorum ama bazılarının hıc yoktan sebebe alaha bozuna ısyan ettıgını gorunce uzuluyorum.tamam dınleyınde dert gorun 9 yasında annemın yatagında baska bı erkek gordum ve o yaslarda o kadar tacıze ugradımkı pskolojım bozulmustu kuzenımı gece kalcamı yalarken yakaladım hadı gectık bunları genc kız oldum hep ezıldım horlandım evın buyuguydum sıkıntıdan ders bıle calısamıyodum tam az bıse buyudum dedım bırını sevdım cok sevdım bu olay benı ıstemeye kadar vardı artık evlencektık ama bı gun tlfonum caldı arayan kımmı sevdıgımın esı meger evlıymıs benı kandırmıs yetmedımı sonra yıne sevdım ama o benı degıl boyumu guzelıgımı sevmıs benı kullanmıs bılememısm hadı bunuda gectık sırf bu rezıl hayattan kurtulayım dıye hıııc tanımadıgım bırıne evet dedım evlendım ve bıde onun aılesınden cektım bu anlattıklarım devede kulak....kım dertlı anlayalım..:1no2:

çok üzüldüm yaşadıklarına.. Bundan sonra yüzün güler inşallah canım..:59:

1.

Evet sasıyorum ne yalan soylıyım anlatmak ıstemıyorum ama bazılarının hıc yoktan sebebe alaha bozuna ısyan ettıgını gorunce uzuluyorum.tamam dınleyınde dert gorun 9 yasında annemın yatagında baska bı erkek gordum ve o yaslarda o kadar tacıze ugradımkı pskolojım bozulmustu kuzenımı gece kalcamı yalarken yakaladım hadı gectık bunları genc kız oldum hep ezıldım horlandım evın buyuguydum sıkıntıdan ders bıle calısamıyodum tam az bıse buyudum dedım bırını sevdım cok sevdım bu olay benı ıstemeye kadar vardı artık evlencektık ama bı gun tlfonum caldı arayan kımmı sevdıgımın esı meger evlıymıs benı kandırmıs yetmedımı sonra yıne sevdım ama o benı degıl boyumu guzelıgımı sevmıs benı kullanmıs bılememısm hadı bunuda gectık sırf bu rezıl hayattan kurtulayım dıye hıııc tanımadıgım bırıne evet dedım evlendım ve bıde onun aılesınden cektım bu anlattıklarım devede kulak....kım dertlı anlayalım..:1no2:

Dağına göre KAR!

Son düzenleme:
1.

evet sasıyorum ne yalan soylıyım anlatmak ıstemıyorum ama bazılarının hıc yoktan sebebe alaha bozuna ısyan ettıgını gorunce uzuluyorum.tamam dınleyınde dert gorun 9 yasında annemın yatagında baska bı erkek gordum ve o yaslarda o kadar tacıze ugradımkı pskolojım bozulmustu kuzenımı gece kalcamı yalarken yakaladım hadı gectık bunları genc kız oldum hep ezıldım horlandım evın buyuguydum sıkıntıdan ders bıle calısamıyodum tam az bıse buyudum dedım bırını sevdım cok sevdım bu olay benı ıstemeye kadar vardı artık evlencektık ama bı gun tlfonum caldı arayan kımmı sevdıgımın esı meger evlıymıs benı kandırmıs yetmedımı sonra yıne sevdım ama o benı degıl boyumu guzelıgımı sevmıs benı kullanmıs bılememısm hadı bunuda gectık sırf bu rezıl hayattan kurtulayım dıye hıııc tanımadıgım bırıne evet dedım evlendım ve bıde onun aılesınden cektım bu anlattıklarım devede kulak....kım dertlı anlayalım..:1no2:

Bence yanlış düşünüyorsun. Herkesin derdi kendine büyük. Sanki övünür gibi dert yarıştırman çok saçma.

Sizin yaşadıklarınız evet çok çok ağır ama bundan daha ağırlarını yaşamış kişiye göre ne ki? olabilir .
Diyorsunuz ya sizinki de dert mi ? Ağır yanlış bi üslup bence kimin derdi kime ne derece ağır gelir bilemezsiniz ki .

Back
X