"Derdim var" diyorsunuz ayorum....

haklısınız fakat herkesin derdi kendine göre büyük geliyor

sizinkiler tartışılmaz tabi

umarım bundan sonra mutluluğu yakalarsınız

üzüldüm burcum yaşadıklarına doğru katılıyorum sana başımıza gelen şeyler bizi yıpratıyor küçükte olsa ama doğru söze ne hacet beterinde beteri var inan senden daha kötü şeyler yaşamış ve yaşayanlar vardır. hayatta iyi ve kötü yanyana herkez iyi olanı tercih etse böyle şeyler olmaz ama imtihan dünyası yoksa iyiliğin ve iyilerin kıymeti bilinmezdi hep iyilerle karşılaşmanı dilerim

yanlış evlilik en acısı olmuş umarım bir bebeği de mutsuzluuna dahil etmessin

acı şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra mutluolursun
dert olayına gelince herkesin derdi kendine büyük gelirmiş neden bu kadar sert bi çıkış yaptınız anlayamadım doğrusu

beterin beteri var..
senin yaşadıklarının bile beteri vr..
herkesin derdi kendine büyük..
en büyük dert sağlık..
allah sağlığımızı korusun..senin de yardımcın olsun

çok zor günler geçirmişsin canım ama herkesin kanayan bir yarası vardır.
bursa söz konusu olan yaraysa,büyüklüğü küçüklüğü değil,canını ne kadar yaktığı önemlidir.
Herkesin derdi başka,acısı başka umarım anlamışsındır...
bu güne kadar çok canın yanmış belli ki ama önemli olan bundan sonrası.Tüm yaşadıklarına ramen hayata böyle kendini bırakarak değil sımsıkı tutunabilmen.İnşallah artık güler yüzün ve böyle kötü şeyler yaşamazsın....

arkadasim ins dertlerinizden kurtulursunuz
gun gelir dusundugunuz mutluluklari hayaleri yasarsiniz
Karacaoglanin guzel bir sozu var ;
Üç derdim var, birbirinden seçilmez bir ayrılık, bir yoksulluk, bir ölüm
Rabbim kaldiramayacagimiz dert vermesin

zor günler geçirmişsin gerçekten..
umarım bundan sonra mutlu olursun..
ve umarımki seni seven ve destek olan bir eşe sahipsindir..
fakat sana küçük gelen dertler kimi insan için yıkıcı bir sürece sebep olur...
herkesin derdi kendi içindedir...
örneğin ben şimdi senin bu yaşadıklarına sadece üzülüyorum fakat senin hissettiğin acıları hissedemiyorum...
böyle düşün acıları sadece kişi kendi içinde yaşar...

rabbim kimseye çekemeyeceği yük yüklemek imtihan dünyası küçücük bir sınav için ne kadar ders çalışıyor sıkıntı çekiyoruz bu belkide seni ilerde yaşayacağın başka olaylara hazırlıyordu ben bundan beteri yok öldüm bittim dediğimde dahada kötüsünü yaşadım umarım en kısa zamanda sende mutlu olursun

Çok acı olaylar yaşamışsınız....
Herkesin derdi kendine büyük gelir....
Allah sabır vesin....

bence de bazen öyle saçma sapan şeylere dertleniyorki insan sanki dünyanın tüm yükünü çekiyor
sanırsın. etrafımızdaki olaylardan ibret almayı değil kendimize bakmayı yeğliyoruz çoğu zaman
bu da her insanın içinde olan ama boyutları farklı olan bencillikten olsa gerek.

evet sasıyorum ne yalan soylıyım anlatmak ıstemıyorum ama bazılarının hıc yoktan sebebe alaha bozuna ısyan ettıgını gorunce uzuluyorum.tamam dınleyınde dert gorun 9 yasında annemın yatagında baska bı erkek gordum ve o yaslarda o kadar tacıze ugradımkı pskolojım bozulmustu kuzenımı gece kalcamı yalarken yakaladım hadı gectık bunları genc kız oldum hep ezıldım horlandım evın buyuguydum sıkıntıdan ders bıle calısamıyodum tam az bıse buyudum dedım bırını sevdım cok sevdım bu olay benı ıstemeye kadar vardı artık evlencektık ama bı gun tlfonum caldı arayan kımmı sevdıgımın esı meger evlıymıs benı kandırmıs yetmedımı sonra yıne sevdım ama o benı degıl boyumu guzelıgımı sevmıs benı kullanmıs bılememısm hadı bunuda gectık sırf bu rezıl hayattan kurtulayım dıye hıııc tanımadıgım bırıne evet dedım evlendım ve bıde onun aılesınden cektım bu anlattıklarım devede kulak....kım dertlı anlayalım..:1no2:

çok yanlış bişey yapmışsınz böyle şeyler kurtuluş olurmu hiç..
yaşadıklarınız çok acı allah sabır versin eşinizle iyi anlaşıyormusunuz seviyormusunuz?
keşke bunları unutturacak biriyle beraber olsaydınız
kendi adıma güçlü olurdum tek başıma ayakta durmaya çalışırdım kuzenimi,eski sewgilimi rezil ederdim kuzenimi polise söylerdim ne biliym..bişeyler yapmaya yapmaya içinize ata ata bu kadar üzülmüşsünz bence

yaşadıkların çok üzücü şeyler
ama herkesin derdi kendine büyük
yine de ben de bazen sırf konu olsun diye abartılarak açılan başlıklar olduğunu düşünüyorum

evet üzücü şeyler yaşamışsın senin adına üzldüm ama arkadaşım herkesin derdi kendine arkadaşlarında dediği gibi herkesin farklı farklı dertleri vardır kimisininki ağır bir yük kimisninki ise hafif ama insanların dertlerinide küçümsememek lazım benim derdim bana seninkide sana herkes yaşadığı acıyla yada dertleriyle kendi tavında dövülür umarım aradığın mutluluğu bulursun bol şans

o kadar otton bottan konular var ki,''bir derdim var'' köşesinde,bu konuda haklısın...

yaşadıkların ise,benim diyen insanın kaldırıp, hayatı omuzlayamacağı şekilde...
Allah sana güç -kuvvet- sabır versin...

ama her insan kendi acısından ve kendi yaşadıklarından sorumlu..o an da kişi sadece yaşadığı acısının tadını bilir... bunun içinde kimseyi sorgulayamağız ama kötünün de kötüsü var arkadaşlar deyip ,kendi acılarını örneklemen de diğer acısını yaşayan arkadaşları düşündürmeye iter..ben kötününde iyisiyim i düşündürürse ne mutlu...bu yüzden senin yaşadığın ağır acıların yanında ,kendi yaşadıkları acıları bir nebze hafifletme ve belki 2 elini kafasının arasına alıp düşündürebilme nedeni olabilir... herşey gönlünce olsun....

yaşananlar eğer gerçekse gerçekten çok üzüldüm çünkü evet normal sorunlardan çok öte bişey ..ama arkadaş yazıp gitmiş sanırım,haliyle bukadar kötü bi hayat gerçek olabilir mi diye bi şüphe etmedim de değil açıkçası ...malum bu sitede böyle şeylere alışmaya başladık.
asıl konuya gelince de,kimse burda dert yarışına girmiş değil,ya da ufak şeyleri abartıp Allah'a isyan ediyo da değil :umursamaz: ama hayatımızdaki herşey güzelse de bi sorun çıktıysa o bizim için 'dert'tir..herkesin aynı şeyi yaşaması mümkün değil,biz ufak da olsa o derdi sonlandırmak için buraya yazıp arkadaşların görüşünü alıyoruzki,o pürüz de hayatımızdan çıksın.bukadar basit ...sengözlerimebaksanab

Back
X