Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sasıyorum ne yalan soylıyım anlatmak ıstemıyorum ama bazılarının hıc yoktan sebebe alaha bozuna ısyan ettıgını gorunce uzuluyorum.tamam dınleyınde dert gorun 9 yasında annemın yatagında baska bı erkek gordum ve o yaslarda o kadar tacıze ugradımkı pskolojım bozulmustu kuzenımı gece kalcamı yalarken yakaladım hadı gectık bunları genc kız oldum hep ezıldım horlandım evın buyuguydum sıkıntıdan ders bıle calısamıyodum tam az bıse buyudum dedım bırını sevdım cok sevdım bu olay benı ıstemeye kadar vardı artık evlencektık ama bı gun tlfonum caldı arayan kımmı sevdıgımın esı meger evlıymıs benı kandırmıs yetmedımı sonra yıne sevdım ama o benı degıl boyumu guzelıgımı sevmıs benı kullanmıs bılememısm hadı bunuda gectık sırf bu rezıl hayattan kurtulayım dıye hıııc tanımadıgım bırıne evet dedım evlendım ve bıde onun aılesınden cektım bu anlattıklarım devede kulak....kım dertlı anlayalım..:1no2: