Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir bakima aslinda haklisin....bende bazen insanlarin kücücük bir sorundan kisisel kiyamet koparmasina saskinlikla bakiyorum....ama iste bana cok kücük ve önemsiz gelen o dert onun icinde firtinalar kopariyor....
Oysaki insanlar neler ile bogusuyor oysaki ne dertler ne acilar yasayipda dimdik ayakta duran insanlar var.....
Cocugma istedigi oyuncagi veya giyisiyi alamadim diye dert ederiz ama diger tarafda cocugna bir lokma ekmek bulamayan anneyi düsünürmüyüz acaba?
Aman saclarim söyle, popom böyle, burnum böyle surami begenmiyorum buram kötü deyip allahin bize verdigi saglikli bedeni begenmeyiz.....oysaki sükür etmemiz gerekmezmi? Saglikliyiz, Engeli degiliz....
Beterin beteri var....dogru.....ve gercektende ah vah demeden önce düsünmeli insan, sükür etmeli yinede haline.......Allah bu günlerimizi aratmasin....:Saruboceq:[/QUO
Yaşamayana küçükde olsa dert dağlar gibi geliyor çok basit ve saçma bi örnek ama geçenlerde eşim bana oje almaya gitmedi diye saatlerce ağladım ve 1 gün konuşmadım aslında olay oje değildi yıllarca her dediğimi yaptığı için bunu bana olan sevgisinde azalma olarak algıladım ama sonra daha sakin kafayla düşününce kendi yaptığıma ben bile güldüm yaşanılan acılar insanı öldürmüyorsa bence güçlendiriyor bazı alıntıları okuduğumda bu kadar güçlü oldukları için o bayanlara imreniyorum ve bazende basit şeylere takıldığım için kendime deli gibi kızıyorummmmm
Şimdi düşün ki 2 ev var yanyana ve her iki evde bir çift yaşıyor.
Eşlerden biri karısına hakaret ediyor, aşağılıyor, ağza alınmayacak küfürler sayıyor.
Aynı esnada yandaki evde yaşayan koca da eşine hakaret ediyor, aşağılıyor ama aynı zamanda dövüyor da.
İlk evdeki kadın bunu biliyor, belki sesleri de duyuyor. Bu durumda bu kadının nasıl düşünmesi lazım?
"Oh çok şükür ki benim eşim bana bin tane küfür ediyor ama en azından dövmüyor" mu demesi lazım?
Sence bu kabullenilecek bir durum mu?
Demek istediğim şu ki, yan evdeki insanların bizden daha fazla acı çektiğini bilmek o anda bizim yaşadığımız mutsuzluğu maalesef ki alıp götürmüyor. Kesinlikle dert dertten üstündür ama adı üstünde derttir. Bu yüzden kimsenin derdini görmezlikten gelemeyiz, küçümseyemeyiz.
Elimiz yettiğince, dilimiz döndüğünce yol gösterebiliriz sadece.
Siz de çok şeyler yaşamışsınız, dilerim bundan sonraki hayatınız mutlu ve huzurlu geçer, başka dertler çalmaz kapınızı.
Şimdi düşün ki 2 ev var yanyana ve her iki evde bir çift yaşıyor.
Eşlerden biri karısına hakaret ediyor, aşağılıyor, ağza alınmayacak küfürler sayıyor.
Aynı esnada yandaki evde yaşayan koca da eşine hakaret ediyor, aşağılıyor ama aynı zamanda dövüyor da.
İlk evdeki kadın bunu biliyor, belki sesleri de duyuyor. Bu durumda bu kadının nasıl düşünmesi lazım?
"Oh çok şükür ki benim eşim bana bin tane küfür ediyor ama en azından dövmüyor" mu demesi lazım?
Sence bu kabullenilecek bir durum mu?
Demek istediğim şu ki, yan evdeki insanların bizden daha fazla acı çektiğini bilmek o anda bizim yaşadığımız mutsuzluğu maalesef ki alıp götürmüyor. Kesinlikle dert dertten üstündür ama adı üstünde derttir. Bu yüzden kimsenin derdini görmezlikten gelemeyiz, küçümseyemeyiz.
Elimiz yettiğince, dilimiz döndüğünce yol gösterebiliriz sadece.
Siz de çok şeyler yaşamışsınız, dilerim bundan sonraki hayatınız mutlu ve huzurlu geçer, başka dertler çalmaz kapınızı.