sürekli krem sürmekten ezberledim artık orayı meme flan yok hatta dokunuyorum kabarıklık bile yok kanamayı elimdekilerle tedavi edebiliyorum ama acı hiç geçmedi her tuvalete girdiğimde bekliyo beni uff en kısa zamanda şifa buluruz inş.ayyy senn basür olmuşsun, ne yazıkki bende öyleyim ve acısını çok iyi bilirim. önceleri çatlaktı ve dediğin gibi kanama yapıyordu, sonraları afedersin ucunda meme başları oluşmaya başladı. ne yazıkkı yıllardır çekiyorum onu bende, acı eşki yedimmi azıyo malesef.. ameliyat tek çözümm
Ameliyat olmak gibi bir niyetin yoksa doktora gitmek gereksizmiş ben onu gördüm.
Ama bir arkadaş demiş kolon kanseriymiş teyzesi diye. Öyle durumlar olabilir. Kontrolü elden bırakmamak lazım da. Seninki hamilelik basuru :)
bu sıkıntıların arasında gülümsemeyi unutmayalım diye koymuşlar saolsunlarahahahaha koptum şu an ya bu neevet dediğim krem bu Ama türkiyede kutusu böyle değil. Aynen böyle:
http://www.recordati.com.tr/files/ilac/procto.jpg
Ben bu türkiyedeki resmine bile gülüyodum. Ordaki turuncu yarık şey popoyu temsil ediyo diyeGavur ülkelerde daha beterini koymuşlar
bu sıkıntıların arasında gülümsemeyi unutmayalım diye koymuşlar saolsunlar
kızlar merhaba
10 ay önce aferdersiniz basurdan şüphelenerek dr.a gitmiştim çatlak vardı o kanama yapıyordu vs.. lakin çok kötü bir muayene geçirdim verdiği ilaçlar iyi geldi fakat sadece kanamayı kesti aradan 10 ay geçti hatta 11 ay hala acı hissediyorum :26: afedersiniz kabızda değilim ama hep acıyor bazen kanama oluyor aile hekimine gidip dr.un verdği fitili yazdırıyorum kullanıyorum geçiyor ama acı hep benimle.hiç geçmeyecek mi böyle devam mı edecek?
diceksiniz ki dr.a git ama kötü bir muayene geçirdim canım çok yandı o acıyı tarif edemem fobi oldu bende muayene olamam napıcam benn
kızlar merhaba
10 ay önce aferdersiniz basurdan şüphelenerek dr.a gitmiştim çatlak vardı o kanama yapıyordu vs.. lakin çok kötü bir muayene geçirdim verdiği ilaçlar iyi geldi fakat sadece kanamayı kesti aradan 10 ay geçti hatta 11 ay hala acı hissediyorum :26: afedersiniz kabızda değilim ama hep acıyor bazen kanama oluyor aile hekimine gidip dr.un verdği fitili yazdırıyorum kullanıyorum geçiyor ama acı hep benimle.hiç geçmeyecek mi böyle devam mı edecek?
diceksiniz ki dr.a git ama kötü bir muayene geçirdim canım çok yandı o acıyı tarif edemem fobi oldu bende muayene olamam napıcam benn
saolun kızlar
bi yandan tek değilmişim diyorum bi yandan da nekadar çeken var diyorum su içmeye çalışıyorum hatta aferdersiniz şuan cırcırım ama yinede acıyor şu duşta sıcak suyu oraya doğrultmak çok iyi geliyo ama o an için malesef
Patlıcan kürü kullanın kesin geçiyor inann çok dua edersiniz bu kürü bulana
saol tavsiyen için yalnız ben patlıcan tüketemiyorum egzamam var ve çok azdırıyor yaralarımı kaşıntıdan duramıyorumPatlıcan kürü kullanın kesin geçiyor inann çok dua edersiniz bu kürü bulana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?