Kızlar ben 17 yaşındayım ileri derecede panik atak hastasıyım.Güünlerdir bana hayatı zehir eden bir şüphe içimi kemiriyor.
Panik atak hastası olduğum için neler yaşıyorum ben bilirim.Midem ağrıyordu araştırınca mide kanserine bakayım dedim bütün belirtileri kendimde gördüm.
Bugünde afedersiniz dışkım siyah ve mukuslu çıkınca ne yapacağımı şaşırdım acaba ıspanaktan olabilirmi lütfen!!!!
bende okb hastasıyım. zor hastalıklar Allahım anksiyete bozukluğu yaşayan ve diğer tüm hastalıkları yaşayan insanlara Şafi ismiyle yardımcı olsun inşallah
tatlım yedıgın yıyeceklere baglı olarak tabıkıde renk degısıklıgı olabılır ama tabı bu mıde hastalıkları belırtısıde olabılır oyuzden takıp et kendını hepmı oylecıkıyor
tatlım yedıgın yıyeceklere baglı olarak tabıkıde renk degısıklıgı olabılır ama tabı bu mıde hastalıkları belırtısıde olabılır oyuzden takıp et kendını hepmı oylecıkıyor
Kızlar ben 17 yaşındayım ileri derecede panik atak hastasıyım.Güünlerdir bana hayatı zehir eden bir şüphe içimi kemiriyor.
Panik atak hastası olduğum için neler yaşıyorum ben bilirim.Midem ağrıyordu araştırınca mide kanserine bakayım dedim bütün belirtileri kendimde gördüm.
Bugünde afedersiniz dışkım siyah ve mukuslu çıkınca ne yapacağımı şaşırdım acaba ıspanaktan olabilirmi lütfen!!!!
çok strese giriyosun belli.. bu yaşta panik atak hastası olman kötü bir durum. Aman tedavini ihmal etme derim bu arada mide ağrın panik ataktan kaynaklanıyor olabilir. O renk olması ıspanaktandır merak etme mukus dediğin şeyinde olması normal, bağırsaktan dışkının çıkmasını sağlayan bir maddedir o içinin rahat olması adına yinede bir doktora git tabi.
Kiyamam ben sana yaaa. Benim yasim 33 ve 17 yasindan beri anksiyete hastasiyim. Daha oncede vardida 17 yasinda siddetlendi. Uzme kendini sinirlerini bosuna yipratma sakin. Bende bir suru kanser turunu arastirdim ve neyi arastirsam sanki belirtilerini yasiyorum gibi geldi hepsi psikolojik .
Mide icin vucudu yoneten ikinci beyin derler, cunku butun organlwrla iliskisi varmis. Miden rahatsizlaninca psikoloji bzuluyor, psikoloji bozulunca mide bozuluyor.
Bide obsesifim ben takintim var. Hastalik hastasiyim. Surekli ya su ya bu ya ölursem diye hayati kendime zehir ediyorum. Keske senin yasinda daha bilincli olsaydim da sinirlerim bu kadar yipranmasaydi.
zor biliyorum çok zor
bende de var
tansiyon takıntım hep yüksek sanıyorum ölçerken de heyecandan yüksek çıkıyor
korkum sevdiklerimden b irine bir şey olursa takıntım
kompulsiyonum ya şunu yapmazsam kötü bişi olursa diye
hastalık hastalığı başım ağrısa beynimde karnım ağrısa rahmimde bişi var sanıyorum