- 20 Aralık 2015
- 137
- 359
- 33
Hata etmişsiniz.. Adamda severek evlenmemiş işte. Daha çok gençsiniz boşanın önünüze bakın.Görücü usulü evlenmek istedim severek değil .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hata etmişsiniz.. Adamda severek evlenmemiş işte. Daha çok gençsiniz boşanın önünüze bakın.Görücü usulü evlenmek istedim severek değil .
Ee görücü usulu evlendin de ne oldu bak keşke severek anlaşarak 20 yasindaymişsin bi de görücü usulu mu kaldı artik bu devirde flört dönemlerinde olman gerekirken başına boşa dert acmisin kusura bakma buyuk hata etmisin.
Ayrıca insan sevilmedigini hisseder sen hic mi hissetmedin?
Dininin ne olduğunu nerden biliyorsunPardonda ne saçmalık bu? Görücü usülü ile evlenip 90 yaşına kadar mutlu olanlarda var ne cahil bir yorum olmuş. Flörtmüş git bi bak bakalım dinimizde flört diye birşey varmıymış flört kelimesi bile türkçeden gelme değil. Seviyorum diyip evlenenleride görüyoruz 2 3evlilik yapanlarıda internette tanışıp bambaşka biriyle evlenenleride. Lütfen başkalarını kendiniz gibi sanmayınız
Ozaman öyle uygun olmayan fikir vermesin kardeşim madem öyle ona da öyle diyeceksin işine geleni değil. Sanane istediğimi okuyup istediğime cevap veririm seni hiç ilgilendirmez sen amacın belliDininin ne olduğunu nerden biliyorsun
Burda bir çok farklı inançları olan üyeler var
Geçen ayın konusunu sırf üyeye cevap vermek için mi hortlattin
KİBOzaman öyle uygun olmayan fikir vermesin kardeşim madem öyle ona da öyle diyeceksin işine geleni değil. Sanane istediğimi okuyup istediğime cevap veririm seni hiç ilgilendirmez sen amacın belli