• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var .(

Size sevmediğini söyleyip insan gibi davranmayan birini mi seviyorsunuz ? Yaşınız daha çok küçük okuyormuşsunda boşan yoluna bak.

20 yaş,evlilik... adam 32 yaşında hödüğün teki. Sen 40 una gelince adamın bir ayağı çukura bakıcak. Şimdiden bile seni tatmin edemiyor sen düşün ilerisini..

Bazı yerleri 2 defa okudum ama yinede anlayamadım.Bu nasil bir yazidir yahu.Gözlerim ağrıdı.Konuna gelincede daha 20 yaşındasın.Seni bugün sevmeyen adam yarında sevmeyecek.Boşan ve önüne bak.

Ee görücü usulu evlendin de ne oldu bak keşke severek anlaşarak 20 yasindaymişsin bi de görücü usulu mu kaldı artik bu devirde flört dönemlerinde olman gerekirken başına boşa dert acmisin kusura bakma buyuk hata etmisin.
Ayrıca insan sevilmedigini hisseder sen hic mi hissetmedin?

Ee görücü usulu evlendin de ne oldu bak keşke severek anlaşarak 20 yasindaymişsin bi de görücü usulu mu kaldı artik bu devirde flört dönemlerinde olman gerekirken başına boşa dert acmisin kusura bakma buyuk hata etmisin.
Ayrıca insan sevilmedigini hisseder sen hic mi hissetmedin?

Pardonda ne saçmalık bu? Görücü usülü ile evlenip 90 yaşına kadar mutlu olanlarda var ne cahil bir yorum olmuş. Flörtmüş git bi bak bakalım dinimizde flört diye birşey varmıymış flört kelimesi bile türkçeden gelme değil. Seviyorum diyip evlenenleride görüyoruz 2 3evlilik yapanlarıda internette tanışıp bambaşka biriyle evlenenleride. Lütfen başkalarını kendiniz gibi sanmayınız

Aranızdaki yaş farkı ve yaşanmışlık farkından dolayı anlaşamamışsınız. Üstüne üstlük adam saygısız ve sevgisiz anladığım kadarıyla ailesi de öyle. Nerden tutsan elinde kalır. Boşan.

Bundan sonra beni sevmesini istediğim insana , seni sevmiyorum diyeceğim , iğrenç rezil bir insanmış gibi davranacağım (!)Öyle olunca çok seviliyorsun çünkü . İnsanlar kafayı yemiş .

Pardonda ne saçmalık bu? Görücü usülü ile evlenip 90 yaşına kadar mutlu olanlarda var ne cahil bir yorum olmuş. Flörtmüş git bi bak bakalım dinimizde flört diye birşey varmıymış flört kelimesi bile türkçeden gelme değil. Seviyorum diyip evlenenleride görüyoruz 2 3evlilik yapanlarıda internette tanışıp bambaşka biriyle evlenenleride. Lütfen başkalarını kendiniz gibi sanmayınız
Dininin ne olduğunu nerden biliyorsun
Burda bir çok farklı inançları olan üyeler var
Geçen ayın konusunu sırf üyeye cevap vermek için mi hortlattin

Dininin ne olduğunu nerden biliyorsun
Burda bir çok farklı inançları olan üyeler var
Geçen ayın konusunu sırf üyeye cevap vermek için mi hortlattin
Ozaman öyle uygun olmayan fikir vermesin kardeşim madem öyle ona da öyle diyeceksin işine geleni değil. Sanane istediğimi okuyup istediğime cevap veririm seni hiç ilgilendirmez sen amacın belli

Back
X