Derdim Var

Aslında aşama aşama düşünmek lazım önce yarı çıplak beraber uzanıp film izleyin mesela, sonrasında herhangi bi deneme olmayacağını konuşun, sonrasında tamamen çıplak, sonra sadece ön sevişmeyle bitirin böyle böyle ilerleyin. Ben de beş ay yaşadım aynı durumu, hiç kafaya takmadık ama hep olduğu kadar da bıraktık. Ben gerçek anlamda korkuyordum şimdi ben ensesindeyim eşimin

Hatirlamadiginiz yaslarda bir sey yasamis olabilirsiniz. Hatta anne karninda da olabilir.

Bende yasadım gercekten 8 ay sonra yasadık bizde ilk defa. Tedavi görmedik ayıp gunah diye. Ama 8 ayın sonunda hiç anlamadan oluverdi.
Ayip gunah diye mi? Bu eşinizin fikri miydi yoksa ikiniz de mi boyle düşündünüz? Nasil gunah olabilir boyle bir sey. Hastalik işte.

Ayip gunah diye mi? Bu eşinizin fikri miydi yoksa ikiniz de mi boyle düşündünüz? Nasil gunah olabilir boyle bir sey. Hastalik işte.
Eşimde yanaşmamıştı daha dogrusu bende hiç doktora gidelim diye ısrar etmedim. Annem duyar babam duyar diye. Hastalık ama biz cahiliz işte

Eşimde yanaşmamıştı daha dogrusu bende hiç doktora gidelim diye ısrar etmedim. Annem duyar babam duyar diye. Hastalık ama biz cahiliz işte
Küçük yerde yasiyorsaniz tabi bilemiyorum yargilamiyorum da. Sadece cok sasirdim kusura bakmayin. Yani ayip diye dusunmenizi bir nebze anlayabiliyorum ama gunah oldugunu dusunmenizi anlayamiyorum.

Vajinismus atlattım .. İnanın bana elbette ki tıp a laf söyleyecek halim yok ama ne varsa insanın kafasında bitiyor .
Doktora da gittim , terapi de aldım yok olmadi, olmadı senelerce ..
Bir kere dedim ki sık kendini ve dayan ..
Bunu dünyadaki tüm kadınlar yapabiliyor , açıyor mu birak acısın patlayacak hali yok.
Bir kere kendime söz verdim ne olursa olsun kacmayacagim ağlasam da zirlasamda dayanacagim diye ve oldu..
Bir kaç kere zorlandım ve ondan sonra hep kendime kızdım , bu muydu yani yıllarca taktiğin ,yapamadığın diye
Hafif bir alkol ( tabii kullanıyorsanız )
Ve kendini bırakma bu iki yöntem dışında bişey bilmiyorum
Ha son olarak kayganlastirici çok işe yarıyor unuttum yazmayı ..

Doktorun yanında parmak egzersizi denediğimde tansiyonum düştü ağlamaya başladım bir yandan da deli gibi kusyorum tam bir anksiyete kriziydi sanki işkence ediyorlar bana o anda. Hatta doktor bana "ah kızım ne hale getirmişler senin bilinç altını" dedi halime acıdı o an. Ama pes etmedim denemekten vaz geçmedim daha sonraki parmak egzersizlerinde de bir kaç kez mide bulantısı ve bayılma hali yaşadım kendimi toparlayıp devam ettim ve sonunda tamamen başardım.

Çok şukur başarmıssınız tebrık ederım sızi bana da dendı parmak egzersızını doktor yapıcak esım yanımdayken ama bu cok travma gıbı gelır bana. Kararsız kaldım gıtmekte

Çok şukur başarmıssınız tebrık ederım sızi bana da dendı parmak egzersızını doktor yapıcak esım yanımdayken ama bu cok travma gıbı gelır bana. Kararsız kaldım gıtmekte
Sonuçta eninde sonunda oraya bir şey girecek üstelik parmak çok daha ince sadece normal doktor değil psikolog da parmak egzersizi veriyor zaten

Doktora gitmelisin bence

Uyuşturucu sprey ve kremleri deneyebilirsin. Anestol ve vemcaine. Onları uyguladıktan sonra egzersizler yap ve hemen ardından ilişkiye gir

Benim psikoloğum parmak egzersizi vermemişti uygulaması zor ve tercih edilmiyor diye onun yerine kulak çöpünü tavsiye etmişti.

merhaba canım
bir arkadaşım nevşehirde yaşıyor 1.5 senedir vajinismusmuş. kendi ifadesi kendine kendisi bile dokunamıyormuş. yani o parmak eğzersizi falan yapmasının imkanı yokmuş yani. 1.5 senede çözülür diye beklemiş. konyada bir doktora gitmiş çok ilgiliymiş ve inanması güç 2 günde problemini çözmüş. kalacak yeride otelde onlar ayarlamış rahat ortam olması lazım demiş. konyada girişgin danışmalık diye bir yer. o googledan arayıp bulmuş numarasını bilmiyorum ama araştırılsa bulunur sanırım.
Allah kimseye vermesi çok zor bir durum diyor. sıkıntı ile 1.5 seneme yazık etmişim. problemi olan doktora gitsin diyordu.
inşallah sende kısa zamanda yenersin.

İnternetten "içimdeki kadın atölyesi" diye aratın. Siteyi inceleyin ve online da olsa terapi talep edin. Kendisi de vajinusmus yaşamış ve koçluk eğitimleri sonrası eril, dişil enerjiler, kadın, erkek, cinsellik konusunda atölyeler yapan bir kadın. Samimi bir şekilde size çok büyük faydası olacağına inanıyorum.

Son düzenleme:
Ucretini biliyor musun peki ? Arkadasina sorma imkankn var mi

Vay be..Kk yı vajinismus sorunuma çözüm ararken keşfetmiştim,başardım da..kk ya minnettarım o sebeple
Gerçekten çok sıkıntılı bir durum ama bir ay kk okuyup 5 günde yenmiş biri olarak imkansız değil yeter ki azim ve istikrar olsun

her sey giris cikistan ibaret degil, daha once tecrubeniz yoksa hemen cat diye yakinlasamayabilirsiniz. oncelikle bol bol sevismeyi ogrenin, kendi bedeninizle barisin. esiniz de bir sekilde kendini tatmin edebilir penetrasyon olmadan da. bir yandan bunlari yaparken bir yandan da kendinizi alistirmis olursunuz. aslinda burada bahsedilen pek cok sey psikolojide anksiyete gibi durumlarda kullanilan teknikler. bir seyden korkuyorsan 1) ya alistira alistira kademeli olarak doz artirirsin 2) ya da birden gum pat diye olaya girersin, ona da flooding diyorlar. ben kadin dogumcu tedavisini mantikli bulmuyorum cunku organin fizyolojisi ile ilgili bir problem yok orada, tamamen kaslarini kasmakla alakali. zaten bir kadin cinselligi seviyorsa bi sekilde hallediyor. cok uzun suren durumlarin frijitlik ile alakasi oldugunu dusunuyorum. bazi kadinlar ve bazi erkekler sevmiyorlar temasi, yakinlasmayi. siz bol bol temasa yakinlasmaya bakin, zevk alin beraber vakit gecirmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…