derdim var

zorunuza giden nedir. elti olacak şahısın her istediği yapıldı ben çocuğumla kapıya atıldım istediğini yapsın umrumda değil ben gıybet drğil kıyas yaptım ona yapılan bana yapılan diye
Benim niye zoruma gitsin size diyorum ki bırakın sağı solu kendi derdinize bakın siz zaten ilk günden beri bu muameleye maruz kalmışsınız eve jandarma bile gelmiş bunca şeye rağmen orada durmaya devam ederseniz size hakaret eden insanlara hala böyle temizlik yemek yaparsanız tabii ki kıymetiniz olmaz siz kendinize kıymet vermiyorsunuz ki başkası size versin madem yapıldı bunca şey kanıtla ver mahkemeye boşanırken al hakkını hadi bb de geç az canınızın değeri olsun ya başıma bunlar gelse yok eltime şunu yaptılar beni kapıya attılar demek son derdim olur bur manyak aile bana iki bilezik taksa ne takmasa ne bu aileyle zorla durdursalar yaşamaz insan

merhaba daha önce yazmıştım ailemin evindeyim şuan. eş tarafının aramaları hakaretleri çoğalınca numaramı değiştirdim eş kişisi peşimden geldi ve başka şehire çalışmaya gitti ailesi benimle çok uğraştı Allah sorsun... benim problemim eltim yeni doğum yaptı ona bileziklet takılar takılmış kadın evde yemek pişirmez temizlik yapmaz hrp dışarıdan yer. yeni doğan bebeği bırakıp ben bu pç bakamam alın çocuğunuzu demiş. bütün eşyaları toplayıp annesinin evine gitmiş ve o aynı sülale kıza yalvarıyor arıyorlar sevgi sözcükleri söylüyorlar ama benim yuvamı yıkmaya çalışıyorlar. çocuğuma bnaa beddualar ediyorlar ailemi arayıp küfürler ediyorlar. çok bunaldım nolur benim için dua edin

Derdiniz, sorunlariniz nedir bilmiyorum ama sizin bu kadar dertleriniz varken hala eltiye takilan takilar, eltinin yemek, temizlik yapmamasi derdiniz olmamali. Buradan bakinca uzgun bir kadin sanki meziyetmis gibi baska bir kadinin yemegini, temizligini elestiriyor. Demek ki bunlar meziyet degil yasadiginiz olaylardan bu cikarimi yapmaniz lazimdi.

Köyde herkes herkesi bilir . Sülalenin pislik olduğunu da bilirler. Bu olay tam bu olayın üstüne olmuş bence sizin de haklı olduğunuzu göstermiştir. Şimdi kendi aile imajlarını düzeltmek için uğraşıyorlar. Çünkü size zaten iftira atmışlar, üstüne de diğer oğulları bunu yaşadı, kaldıramıyordur bk da olsa kadını susturmaya çalışıyorlardır. Siz Allah’a havale edin herkesi, içinizi ferah tutun. Lütfen daha da üzülmeyin. Haklı olduğunuz kanıtlanmış en azından. Siz de göğsünüzü gerin bu insanlarla ilgili beklenti içine girmeyin. Bir kadına böyle iftira atacak insanlar kale alınmamalı.
çok haklısınız

Üzerinde senin hakkın mi yazıyor ?
Aranızda bir sözleşme mi var ?
Ona takmışlar,sana takılmamış.
İki bilezik iki altın takıldı diye hemen gözünü dikmişsin eltiye.
Elti ne yapsın taktilarsa ?
Yani su açıklamadan sonra içten içe sevinmeye başladığını düşünüyorum ben.
Hem dua istiyorsun hem de neler neler soyluyorsun..
Kaybolmuş bir havan var..Elti'nin çocuğa p.c demesini bile vurgulaman, bundan duyduğun hazzın göstergesi gibi..
Vazgeç..
Dua iste ancak başkasını gözüne alarak değil.
hayvanları biz çoğalttık peşine biz gittik yemini suyunu biz verdik. 120 tane keçimizi sattılar 1 tane tosunumu sattılar ve hepsini ona yedirler tabiki benim hakkımdı benim emeğimdi. fasülye ayıkladım kuruttum ceviz topladım hepsini satıp yemişler tabikide kinleneceğim

Derdiniz, sorunlariniz nedir bilmiyorum ama sizin bu kadar dertleriniz varken hala eltiye takilan takilar, eltinin yemek, temizlik yapmamasi derdiniz olmamali. Buradan bakinca uzgun bir kadin sanki meziyetmis gibi baska bir kadinin yemegini, temizligini elestiriyor. Demek ki bunlar meziyet degil yasadiginiz olaylardan bu cikarimi yapmaniz lazimdi.
pek umrumda değil aslında asıl umrumda olan bana yapılanlarla ona yapılanlar arasında örnek vermekti yoksa görmem etmem banane

hayvanları biz çoğalttık peşine biz gittik yemini suyunu biz verdik. 120 tane keçimizi sattılar 1 tane tosunumu sattılar ve hepsini ona yedirler tabiki benim hakkımdı benim emeğimdi. fasülye ayıkladım kuruttum ceviz topladım hepsini satıp yemişler tabikide kinleneceğim

Bacim senin evliligin bitmis ya yemisim fasulyesini, cevizini. Gozunu seveyim kendine gel.

Malınıza kendiniz sahip çıkın. Erken ders aldım kurtuldum diye bakın. Yoksa öfkeyle siz sürekli aynı olayları tekrarlarsınız, sürekli mutsuz yaşarsınız. Hayata devam edin, basın geçin üstüne. Bu insanlara çok iyi olmuş ularım diğer kız haklarından gelir. Siz de kendi ürününüze, emeğinize sahip çıkın bundan sonra. Allah isterse çok iyi kapılar karşınıza çıkartır.

Onlar öyle demez, mayası bizden der. Yapmayacaktınız.

Bacim senin evliligin bitmis ya yemisim fasulyesini, cevizini. Gozunu seveyim kendine gel.
adıma kayıtlı bir sürü borç var ben ona yanıyorum en azından avukata düşmem diyordum. çocuğa alacak bez bulmakta sıkıntı çekerken çocuğu açlıkla sefaletle büyütmeye çalışırkeen keyfi yere onlara yolladılar

Malınıza kendiniz sahip çıkın. Erken ders aldım kurtuldum diye bakın. Yoksa öfkeyle siz sürekli aynı olayları tekrarlarsınız, sürekli mutsuz eş yaşarsınız. Hayata devam edin, basın geçin üstüne. Bu insanlara çok iyi olmuş ularım diğer kız haklarından gelir. Siz de kendi ürününüze, emeğinize sahip çıkın bundan sonra. Allah isterse çok iyi kapılar karşınıza çıkartır.
ya benim eşin salaklığı abinin üzerine bırakmış malları icra gelmesin diye bir anda hrpsi puff haberim bile yoktu

Ama tüm bunlara esiniz müsade etti degil mi? Yani ailesine ezdiren esiniz.

adıma kayıtlı bir sürü borç var ben ona yanıyorum en azından avukata düşmem diyordum. çocuğa alacak bez bulmakta sıkıntı çekerken çocuğu açlıkla sefaletle büyütmeye çalışırkeen keyfi yere onlara yolladılar
Avukat ne dedi? Sonuçta senin adına olannborcu eşin ödeyebilir. Boşanmada ona göre anlaşma imzalanır

Ne yasadin, ne oldu, nasil bu hale geldiniz eski konularini bilmiyorum ama goruyorum ki senin derdin sana yeter Allah feraha cikarsin insallah. Bu sebeple bosver fasulyesini, cevizini, tosununu, kecisini, ivirini, zivirini. Sen bosandin mi? Bosanmadiysan haklarini almaya odaklan. Bosanip haklarini aldiysan nasil ayaga kalkip nasil daha iyi olacagina odaklan. Cocugun da varmis yani is sadece kendini dusunme ile de bitmez. Dusunmen gereken bir evladin da var. Sen bosver eltiyi ister gitsin ister gelsin. Ha esine ve ailesine cok sinirlisindir, kirginsindir Allah'a havale et gec.

Ne yasadin, ne oldu, nasil bu hale geldiniz eski konularini bilmiyorum ama goruyorum ki senin derdin sana yeter Allah feraha cikarsin insallah. Bu sebeple bosver fasulyesini, cevizini, tosununu, kecisini, ivirini, zivirini. Sen bosandin mi? Bosanmadiysan haklarini almaya odaklan. Bosanip haklarini aldiysan nasil ayaga kalkip nasil daha iyi olacagina odaklan. Cocugun da varmis yani is sadece kendini dusunme ile de bitmez. Dusunmen gereken bir evladin da var. Sen bosver eltiyi ister gitsin ister gelsin. Ha esine ve ailesine cok sinirlisindir, kirginsindir Allah'a havale et gec.
boşanmadım yorumunuz için çok teşekkürler. başka şehire yolladım borçları öde diye kavga ettim. bulunduğumuz yerde iş bulamadık sosyal yardıma başvurdum ordan az bir miktar yatıyor onuda borçlara dağıttım hep

Avukat ne dedi? Sonuçta senin adına olannborcu eşin ödeyebilir. Boşanmada ona göre anlaşma imzalanır
tekrar yapılandırma yaptılar 3.yapılandırmam sonrasını hiç bilmiyorum

Back
X