Derdim var

DEMKUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
3
0
36
Ankara
Evli severek kaçarak evlendim eşim beni aldattı başkasına aşık oldu o gün içimde bişeyler söndü
ben aldatanlara küfür ederdim arkadaşım evli adamla birlikte diye arkadaşlığımı bitirdim şimdi bende eşime hissettiğim duyguları başka birine hissediyorum ne olur beni yargılamayım adam evli ben aradan çekiliyorum ayrılıyorum ama onu düşünmeden yapamıyorum irademi zorlayım eşinin yanına git ona çiçek al onla ilgilen dedim ama ben ona karşı çok başka duygular içindeyim asla ailesi ile arasını açmak istemiyorum elimde değil düşünmemeyi başaramıyorum kendimi frenledim şu ana aramıyorum ama aklımdan çıkaramıyorum
bu arada bu şahıs ilk başlarda bana çok ilgiliydi şimdi ilgizsi azaldı
bir taraftan vijdan azabı çekiyorum bende evliyim ama eşim koca gibi davranmıyo evin tüm yükü bende maddi manevi
bu adam tam hayalimdeki kişi hep hayalimde bir kişi düşünürdüm buda o
napcam duyulursada çok kötü
lütfen yargılamayın ben karşıydım bu duruma ama elimede değil şu an onu aramıyorum ama aklımdan atamıyorum
bu arada eşimden iyice soğudum

çok zor bi durum çarpık bi durum yanlışı bilip üzerine yürümek çok anlamsızz bence iyice pişman olmadan geri çekil zamanla herşey uutulur

iki yanlış bir doğru etmez ne yazıkki arkadaşım....eşinin hataları , senin yaptığın hatayı affettirmyor....zaten sende demişsin eskisi gibi ilgilenmiyor sevgilim diye, kısa yoldan bu ilişkiden vazgeç bence... kocanlada en iyisi ayrılman çünkü bu şekilde devam eden evliliğinde ona karşı bişey hissetmediğin için başka yanlışlara da düşmen olası....

Evli severek kaçarak evlendim eşim beni aldattı başkasına aşık oldu o gün içimde bişeyler söndü
ben aldatanlara küfür ederdim arkadaşım evli adamla birlikte diye arkadaşlığımı bitirdim şimdi bende eşime hissettiğim duyguları başka birine hissediyorum ne olur beni yargılamayım adam evli ben aradan çekiliyorum ayrılıyorum ama onu düşünmeden yapamıyorum irademi zorlayım eşinin yanına git ona çiçek al onla ilgilen dedim ama ben ona karşı çok başka duygular içindeyim asla ailesi ile arasını açmak istemiyorum elimde değil düşünmemeyi başaramıyorum kendimi frenledim şu ana aramıyorum ama aklımdan çıkaramıyorum
bir taraftan vijdan azabı çekiyorum bende evliyim ama eşim koca gibi davranmıyo evin tüm yükü bende maddi manevi
lütfen yargılamayın ben karşıydım bu duruma ama elimede değil şu an onu aramıyorum ama aklımdan atamıyorum

Madem eşini sevmiyorsun boşan o zaman. Başka nasıl bir çözüm yolu bekliyorsun ki?

bu dunyada hersey bizler icin buyuk konusmamak lazim.
eger kendinizle vicdan muhasebesi yapiyorsaniz bu da iyiye,dogruya dogru bir adim demektir.
duygularinizi bastiramadiginiz yerde mutlaka ama mutlaka destek alin.

bence öncelikle eşinizden boşanmalısınız
madem ona karşı hiçbirşey hissetmiyorsunuz kendinize eziyet etmenin bir anlamı yok
ikinciside, o adamla ilişkiyi kesmişsiniz anladığım kadarıyla, herkes hata yapabilir, sizde bir hata yapmışsınız önemli olan o hatada ısrarcı olmamak
sakın bir daha onunla görüşme derim ben

peki niye boşanmıyorsun kocandan

hem bir şey hissetmiyorum diyorsun hem de bütün yük benim omuzlarımda diyorsun ama nedense boşanmak aklına gelmiyor.

ayrıca evli şahısı da aklından çıkarmaya bak.sanki dünyada bekar adam kalmadı.

Kimin eli kimin cebinde belli değil. Cem Yılmazın bi esprisi var bilen bilir, ona dönmüş sizin olay.

Kocan seni, sen kocanı, sevgilin karısını ohhh aldatan aldatana, bir de iki de bir yargılamayın, yargılamayın yazmışsın. neyi yargılayacağız ki? yargılanacak onur falan kalmamış ortalıkta

Arkadaşım bence sen kocan alakayı kesince kendini boşlukta hissetmişsin.Adamdan da sadece hoşlanmışsın.Ama kesimlikle evli bir adamdan uzak dur.Önce kocandan boşanıp, bekar birisi bak.

canım seni yargılamıyorum. hayattan kimin başına ne gelir belli olmaz. zor durumdasın. bir kere evli olmana rağmen başkasına gözün kayabiliyorsa senin evliliğin zeten kafanda bitmiş. durumun, şartların ne bilmiyorum ama eşinden ayrılmasın. biraz yalnız kalmalısın bence. yoksa boşluğuna gelirse Allah korusun dönülmez hatalar yapabilirsin. evliliğin bitecekse anlaşamamaktan bitmeli senin ihanetin yüzünden değil. bunun vicdan azabı da büyük olur. geleceğini mahveder. kimseye boşan demem kolay kolay ama sen boşanmalısın.

yalnız kalıp biraz kafanı dinledikten sonra eğer o insan da kaderinde varsa bir şekilde o da ayrılır seni bulur. ama adam evli. evliliği bitecekse sen yüzünden değil kendi iradesiyle olmalı. senin için de aynısı geçerli.

dönülmez hata yapma. kocanı aldatmak, evli bir adamla olmak bunlar boşanmandan çok daha kötü. kendini eşinin yerine koy. fiziksel bir şey olmasa da eşinin başka birine ilgisi olduğunu düşün. ne kadar gurur kırıcı bir durum. yarın senin de başına gelir. aşık olduğun adama kavuşursun o senleyken başka kadını düşünür...

kendini vicdan azabı çekeceğin durumlara düşürme sakın. eşinden hala bir umudun varsa ve boşanmaktan yana değilsen de emek ver ama şahsen benim eşim başkasına aşık ise ben açıkça benden ayrılmak istediğini söylemesini tercih ederdim.

Bu tür toplum tarafından etik olmayan,yasak aşklar,üçüncü kişiler ile ilgili konular tarafsız gözlemlenemeyeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X