Derdim var :(

Ben sevgilimle tanıştıktan sonra neredeyse 15 kilo aldım Ailesi de beni biliyordu, "Ne kadar kilo almış, tam bir ayıcık olmuş" dedilerse bile bana hiç söylemedi :) Kilo sorunu kolay, ben 3 ayda geri verdim spor yaparak. Sevgilim de sağ olsun beni teşvik etti hep, kırmadan. Siz de sevgilinizi teşvik edebilirsiniz sağlığını göz önüne almasını sağlayarak :)

Aileler bazen böyle yapabiliyor, takmayın kafanıza. Zamanla ısındıkça daha güzel gözükür gözlerine :)

Öyle demeyin lütfen, ailem de öyle insanlar değillerdi ama neden bir düşünceye düştüler anlamadım
Benim eşimde kilolu, saçları döküldü, işi besicilik ve alevi ama ailem ne tipine ne işine ne mezhebine tek laf etmedi. Ve eşim bana kıvanç tatlıtuğdan daha yakışıklı bana göre çünkü hem tipini hem kişiliğini seviyorum. Demem o ki dış görünüşe aldanmayınız!

bence de sevgiline söyleme gururu kırılır. yakışmıyor diyenlere kalbme yakıştı ya size ne demen yeterli bence

yakışıklı olupta karaktersiz..veya aldatma hastalığı olsa daha mı iyi..evlendikten soraçoğu insanlar değişiyor..kilo alıyor..o zaman sende evlendikten sonra değişsen..kilolu diye eşin terk etse ailenin hoşuna gidermiydi..sevgilinizede söylemeyin..birbirinizi seviyorsanız sadık biriyse..kimseyi dinlemeyin..

Yahu size ne diyemedin mi? Onların düşünceleri neyi değiştirir? Sevgilin kalkıp sana beni böyle sevmedin mi dese ne diyeceksin? Ne garip şeyler...

valla benim sevgilimde hiç yakışıklı değil , boyu posu yerınde ama yüz olarak çirkin. bazen ben bile bakıp yahu şu tipin nesini sevdim diyorum ki ailemde laf ediyor arkadaşlarımda haliyle , hiçde takılmadım bu duruma, he gelipte çok yakışıklı sevgilin var demezler olanı söyler ınsanlar ama bunu bu kadar dert etmen çok saçma ,sağlıkla ilgili kilosuna dikkat etsin sevgilin ama değiştiremediği şeylerin lafını bile etmeniz çok ayıp olur, etrafınızdaki insanlar çok laf ederlerse siz kendi kocanız yada sevgilinize bakın deyin çenelerini kapatın. onların ki bratt pitt kendileri angelina jolie çok yakışıyorlar , bi siz yakışmıyosunuz hayret bişi

Bunu tabi ki de sevdiğinize söylememelisiniz,kırılır ve hep hafızasının bir köşesinde durur.Siz seviyorsanız bence bir sorun yok onu çevrenize kabullendirmek gibi bir çabaya da girmeyin.

ailenin söylediklerini asla erkek arkadaşına söyleme.kırılır hem sana hem ailene.
şöyle düşün.erkek arkadaşının annesi oğluna seni çirkin bulduğunu söylese ve erkek arkadaşın gelipte bunu sana anlatsa kırılmazmıydın,hem sevgiline hem onun ailesine nefret etmezmiydin? ben ederdim.kiloydu oydu buydu hallolan şeyler.en önemlisi insan olmak.karakteri,kalbi güzel olsun yeterde artar bile.

yaa çözüm basit bence aşkım hadi beraber düğüne kadar kilo verelim deyin ve spor salonu diyet filan onu da heveslendirin arada
işte bak bir kilo verdin hemencecik duruşun bile değişti falan filan
tatlı dil her şeyi çözer yahu dert etmeyin

Bu durumu sevgilinize tabiki söylemeyin gururu kırılır ailenize kin gider,aynı durumda siz de olabilirdiniz yani sevgilinizin ailesi sizi dış görünüş olarak beğenmese ve sevgiliniz bunu size söylese siz de kırılmazmıydınız,ayrıca erkek arkadaşınızı yeterince seviyormusunuz sanırım sizin için de dış görünüş önemli eğer gerçekten seviyor iseniz dış görünüşü kafaya takmayın.

Ailerimize gore bizden güzeli yok doğal olarak bizim de çocuğumuz olsa kimi yakistiririz onlara ? Siz sseviyorsunuz ve ayrilin da dememisler bence takilmayin

dış görünüş gelip geçici önemli olan gönül güzelliği sen sevdikten sonra bi önemi yok sevgiline böyle bişeyi söylersen kırılır diye düşünüyorum. ayrıca onunla evlenecek olan aynı evi paylaşacak olan sensin ailen değil. sen duygularından eminsen zaten olur diye düşünüyorum.

Konu mankeni değil es istediğinizi ailenize söyleyin güzellik geçicidir önemli olan size davranışı insanlığı sevgisi ( hem insan hem hayvan sevgisi)

Biz kimizki yüce yaratıcının yarattığını beğenmeyeceğiz.Ne haddimize ?Evimize koltuk mu alıyoruz da sağına soluna bahane bulacağız.Gönül kimi sevmişse o en güzelidir diyeceğim ama eğer siz de sevdiyseniz.Bana nişanlı iken böyle denseydi çok kırılırdım yüzüne bile bakmazdım bir daha Bin düşün bir konuşAdam sana aşkından görmezden gelse bile o kötü sözler beyninin bir köşesinde kalır. Aileni susturacaksın başka çare yok.Bu dediğiniz bana saygısızlık bir daha dıymayayım diyeceksiniz .

Ailen begense ne olur, Begenmese ne olur ?

Sen sevmissin..
Begenmissin..
Istiyorsun...

Eeeee diger herkese , mutluluklar dilemek duser...

Peki siz niye konu actiniz ?

%100 icinize sinseydi, hiiiiiiiiic takilmazdiniz.

Siz de mi adamin tipini begenmiyorsunuz, yaniniza yakistirmiyorsunuz ? Mesele sizin ne dusundugunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…