Derdim var

Ben içimden geldigi yazdim telefondan girmiştim. Küçük ekranda duzeltemedim. Şimdi güncelledim.

Arkadaşım kocasının telefonuna ajan program dedi galiba adını onu yüklemiş.annesigille ne konuşuyor merak ettiği için.kocası kimle konuşsa bizimkine msj geliyormuş ve kendi telefonundan dinliyor kocasının tüm görüşmelerini. Şimdi
Ben yanlış akıl vermiş de olmayayım da özel hayatın gizliliğine giriyor ve suç neticede. Mahkemeye delil olarak da verilmez boşanmak için,uygunsuz edinilen kanıtolduğu için. Uzun lafın kısası ... çok şüpheleniyorsan böyle bir program varmış benden duymuş olma

Arkadaşım kocasının telefonuna ajan program dedi galiba adını onu yüklemiş.annesigille ne konuşuyor merak ettiği için.kocası kimle konuşsa bizimkine msj geliyormuş ve kendi telefonundan dinliyor kocasının tüm görüşmelerini. Şimdi
Ben yanlış akıl vermiş de olmayayım da özel hayatın gizliliğine giriyor ve suç neticede. Mahkemeye delil olarak da verilmez boşanmak için,uygunsuz edinilen kanıtolduğu için. Uzun lafın kısası ... çok şüpheleniyorsan böyle bir program varmış benden duymuş olma
tavsiyelerin için tesekkür ederim. boyle bır program duydum biraz arastırdım hukuka uygun olmadığını gördüm. böyle bir seye cesaret edemem canım.

Haklı olabilirsin canım. Ama anlamadigim birsey var onun aramalarında mesajlarında kezbana yazmıyor. Bunu online self servisinden bakıyorum. Ya böyle mesajlarını karmaşık bir rüya görüyorum telefon bakıyorum o zaman görüyorum.

Ben olsam ben de şüphelenirdim. Madem iş ile ilgili neden siliyorsun. Whatsapp web den takip edin tabiki

bir tek face si var. Whatsap falan yok. Ben sinir olduğum için sildiğini söylüyor.

Daha önce eşimin ilgisizlik ve aldattıgından suphelendigimi yazmıştım buraya. Ben mi paranoyaklastim diye düşünmeye başladım. Konuyu özetlemek çalışacağım. sevgiliyken is yerine ziyaretine gittimde Kezban diyelim kıza oda sohbetin içine daldı evlilikten konuşuyorduk Kezban da kendisinin bekar olduğundan bahsetti ama hıç sormadık dallı resmen. Antenler attı ne demek diye rahatsız olduğunu söyledim. bu kezban Evlendiğim gün de eşime mesaj attı. tartısmamıs bu kadın yüzünden cıkıyordu çok aşırı laubali oluyor eşimle bende kızıyorum. hamileliğim son ayında adam bana soguk davrandı bir gün kezbandan gece yarısı mesaj gelmiş ama silnmiş mesaj arama kaydında gördüm tartıstık. Sonra bir mesaj daha kezbandan. kezbana sorusturma acilmis bizimkinden yardim istemis. Mesjin son cumledi harbi ozlermesin. Ben patladim buyuk bir kavga babamı aradım. gidecektim babam engel oldu. şimdi de iki ev arkadaşı gibiyiz. eve geç geldiğinde kezbanlamı dıye düşünüyorum

Karsindaki ne kadar edepsiz laubali asilan biri olursa olsun sen mesafa koymak istedikten sonra sen rahatsiz olduktan sonra her turlu uzaklastirirsin o insani kendinden. Bu kezban kocana evvelden beri takiksa , ki dugun gunu mesaj atmak nedir ya
kocanin mesafe koymasi lazim artik evli bir adam sonucta senin elinden birsey gelmez burda.

bu kezban bildiğin metres olmuş haberin olsun
bende oyle dusunuyom ama adamın gıden aramalar ve mesaj temiz. face temiz. beklıyorum açıgını bulmak için ve ekonomik özgürlüğümü kazanıp gitmek. bu ohal zamanı uzattı. giderkende kezbana birsey yapayım mı sizce

Back
X