- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Ben bir derdim var a konu açtım ..Evet kafam karışıktı ve benim için dertti..Dert olup olmadığı neye göre değerlendiriliyor? Forumun başında ''Bugün canınız mı sıkkın ,belki sebep var belki yok,yazıp rahatlamak istiyorsunuz,belki de yorum istiyorsunuz buyrun bu alan sizin için '' demişsiniz benim de canım sıkıldı yazdım bu saçmalık mı?
Konumun illa dramatik mi olması gerekiyor,,Zaten öyle konularda dertlerim var ,ama her gün aynı şeyi mi anlatayım ? Kaynanam tekme attı,kocam beni 2 kadınla birden aldattı deyince dert oluyor da bir kadının kalkınmak istemesi, ancak kafası karışık olduğu için diğer hanımlardan yardım istemesi neden dert olmuyor..?
Bu sorum
Kazen
e siz nasıl benim başlığımı SAÇMA olarak değerlendirebiliyorsunuz ? Saçma olmasını kim değerlendiriyor,neye göre saçma veya saçma değil olabiliyor..Ben fikir istemişim bunun neresi saçma...?Sizin ceza verip vermeyeceğiniz sizce korkutucu bir şey mi ? Konu başlığı saçma ,konu yeri saçma demişsiniz siz benim konumu oradan oraya sürüklediniz ,önce iş ve kariyere sonra hiçbir başlığa uymayan yere ..Asıl bu saçma..Yani benim derdim oydu en büyük derdim o şimdi benim ..Siz karar mercii misiniz dert olup olmadığı hakkında konuşacak ?Heeee şimdi yine dannn diye cezayı yapıştırırsınız ona hiç şüphem yok ama keşke karşılıklı konuşabilseydik öyle değil mi ? Orantısız güç diye ben buna derim ...
Sizin saçma dediğiniz konuya bir çok üye cevap vermeye ,yardımcı olmaya çalışıyordu sanki yatak odası sırlarımı anlatmışım gibi siz gelipte asanızı ortaya vurmadan önce ...Çok isterdim
Kazen
senin gözlerini doldurabilecek bir konu anlatmayı belki o zaman acıyıp heeee bu gerçekten dertmiş demeni ama yok ,çok şükür ki benden ve senin saçma bulduğun fikirlerimden başka önemli olan ..
Şimdi kır kalemini ...
Konumun illa dramatik mi olması gerekiyor,,Zaten öyle konularda dertlerim var ,ama her gün aynı şeyi mi anlatayım ? Kaynanam tekme attı,kocam beni 2 kadınla birden aldattı deyince dert oluyor da bir kadının kalkınmak istemesi, ancak kafası karışık olduğu için diğer hanımlardan yardım istemesi neden dert olmuyor..?
Bu sorum

Sizin saçma dediğiniz konuya bir çok üye cevap vermeye ,yardımcı olmaya çalışıyordu sanki yatak odası sırlarımı anlatmışım gibi siz gelipte asanızı ortaya vurmadan önce ...Çok isterdim

Şimdi kır kalemini ...