• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim vardı ...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Ben bir derdim var a konu açtım ..Evet kafam karışıktı ve benim için dertti..Dert olup olmadığı neye göre değerlendiriliyor? Forumun başında ''Bugün canınız mı sıkkın ,belki sebep var belki yok,yazıp rahatlamak istiyorsunuz,belki de yorum istiyorsunuz buyrun bu alan sizin için '' demişsiniz benim de canım sıkıldı yazdım bu saçmalık mı?
Konumun illa dramatik mi olması gerekiyor,,Zaten öyle konularda dertlerim var ,ama her gün aynı şeyi mi anlatayım ? Kaynanam tekme attı,kocam beni 2 kadınla birden aldattı deyince dert oluyor da bir kadının kalkınmak istemesi, ancak kafası karışık olduğu için diğer hanımlardan yardım istemesi neden dert olmuyor..?
Bu sorum Kazen Kazen e siz nasıl benim başlığımı SAÇMA olarak değerlendirebiliyorsunuz ? Saçma olmasını kim değerlendiriyor,neye göre saçma veya saçma değil olabiliyor..Ben fikir istemişim bunun neresi saçma...?Sizin ceza verip vermeyeceğiniz sizce korkutucu bir şey mi ? Konu başlığı saçma ,konu yeri saçma demişsiniz siz benim konumu oradan oraya sürüklediniz ,önce iş ve kariyere sonra hiçbir başlığa uymayan yere ..Asıl bu saçma..Yani benim derdim oydu en büyük derdim o şimdi benim ..Siz karar mercii misiniz dert olup olmadığı hakkında konuşacak ?Heeee şimdi yine dannn diye cezayı yapıştırırsınız ona hiç şüphem yok ama keşke karşılıklı konuşabilseydik öyle değil mi ? Orantısız güç diye ben buna derim ...
Sizin saçma dediğiniz konuya bir çok üye cevap vermeye ,yardımcı olmaya çalışıyordu sanki yatak odası sırlarımı anlatmışım gibi siz gelipte asanızı ortaya vurmadan önce ...Çok isterdim Kazen Kazen senin gözlerini doldurabilecek bir konu anlatmayı belki o zaman acıyıp heeee bu gerçekten dertmiş demeni ama yok ,çok şükür ki benden ve senin saçma bulduğun fikirlerimden başka önemli olan ..
Şimdi kır kalemini ...

Ben bir derdim var a konu açtım ..Evet kafam karışıktı ve benim için dertti..Dert olup olmadığı neye göre değerlendiriliyor? Forumun başında ''Bugün canınız mı sıkkın ,belki sebep var belki yok,yazıp rahatlamak istiyorsunuz,belki de yorum istiyorsunuz buyrun bu alan sizin için '' demişsiniz benim de canım sıkıldı yazdım bu saçmalık mı?
Konumun illa dramatik mi olması gerekiyor,,Zaten öyle konularda dertlerim var ,ama her gün aynı şeyi mi anlatayım ? Kaynanam tekme attı,kocam beni 2 kadınla birden aldattı deyince dert oluyor da bir kadının kalkınmak istemesi, ancak kafası karışık olduğu için diğer hanımlardan yardım istemesi neden dert olmuyor..?
Bu sorum Kazen Kazen e siz nasıl benim başlığımı SAÇMA olarak değerlendirebiliyorsunuz ? Saçma olmasını kim değerlendiriyor,neye göre saçma veya saçma değil olabiliyor..Ben fikir istemişim bunun neresi saçma...?Sizin ceza verip vermeyeceğiniz sizce korkutucu bir şey mi ? Konu başlığı saçma ,konu yeri saçma demişsiniz siz benim konumu oradan oraya sürüklediniz ,önce iş ve kariyere sonra hiçbir başlığa uymayan yere ..Asıl bu saçma..Yani benim derdim oydu en büyük derdim o şimdi benim ..Siz karar mercii misiniz dert olup olmadığı hakkında konuşacak ?Heeee şimdi yine dannn diye cezayı yapıştırırsınız ona hiç şüphem yok ama keşke karşılıklı konuşabilseydik öyle değil mi ? Orantısız güç diye ben buna derim ...
Sizin saçma dediğiniz konuya bir çok üye cevap vermeye ,yardımcı olmaya çalışıyordu sanki yatak odası sırlarımı anlatmışım gibi siz gelipte asanızı ortaya vurmadan önce ...Çok isterdim Kazen Kazen senin gözlerini doldurabilecek bir konu anlatmayı belki o zaman acıyıp heeee bu gerçekten dertmiş demeni ama yok ,çok şükür ki benden ve senin saçma bulduğun fikirlerimden başka önemli olan ..
Şimdi kır kalemini ...
Ben burda daha önce de evden nasıl birşeyler yaparım gibi konular da görmüştüm, onlar da taşınmış mıdır bilemiyorum.

Bilemiyorum onlarda SAÇMA olarak değerlendirilmiş olabilir ..Bu ne can sıkıcı bir kelimedir saçma..Gören de bu diyen Kazen Kazen beyin daha önce atomu parçaladığını düşünecek ...

ben burda suçu ne sizde ne de kazende görüyorum :KK14:
kk hatunlarının hepsi sanki bişey varmış gibi bu bölümde evet her konunun kendı bölümü var ama oraya bakan insan yok e haliyle millet konuyu bdv ye acmak zorunda kalıyo:63:

Gokce seni kendime benzettim çok fevri davranıyorsun sanki. Çok ciddi sorunları olan insanlar yazıyor belki onlara haksızlık olmasın diyedir. Sakin ol çok kafaya takılcak bişi yok bence

Seninki dert degil ama bdv hareketli bi bolum oldugundan oraya konu acma istegini de anliyorum, sende de suc yok aslindao_O

Bu kadar yerin dibine soktuğunuz adamın sitesine girmeyin madem.
Açtığınız her konuda Çin muhabbeti var,belki ondandır.

Evet her konunun bir başlığı var ,gebelik ,hamilelik soruları bile hep bir derdim var da ,koşun koşun acaba hamilemiyim diye idrar çubuğunu bile burda gözümüze sokuyolar ki bunun gebelik başlığı altında test çubuklarının bile tek tek resmi var ,o kadar imkan sunulduğu halde hala buraya inatla açılıyor .evet sizin konuyu gördüm ve tamamen iş ve kariyer başlığında bulunması gereken bir konuydu . Ama çok talep gören bdv a açılıyor ki daha çok insan görsün diye .bence bu kadar sert çıkman hoş olmamış.

...Çok isterdim Kazen Kazen senin gözlerini doldurabilecek bir konu anlatmayı belki o zaman acıyıp heeee bu gerçekten dertmiş demeni ama yok ,çok şükür ki benden ve senin saçma bulduğun fikirlerimden başka önemli olan ..
Şimdi kır kalemini ...

Ben aptal miyim???

bu konunuzda zaten yeterince göz doldurmuşsunuz. İnanın çaba harcamanıza gerek yok...

Back
X