derdim varr:(

zeytinim

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
29
0
16
Manisa
valla durdum durdum yeter dedim ! paylaşmassam rahatlamıcam 4 yıldır evliyim arkadaşlar severek evlendik eşimle kendisi rütbeli asker. ben deli dolu konuşmayı gülmeyi eğlenmeyi seven biriyim eşimde benm tersime sakin konuşmayan dingil bi hayat seven etrafın ne diceni sürekli düşünnen ve buyüzden fazlasıyla kıskançlık yapan biri şimdi bana diceksiniz madem böyleydi neden evlendin ??? erkek arkadaşımken böyle değildi gerçi herzaman görüşemiyoduk bu yüzden farkedemedim:2: onu seviyorum ama bu sakinliği yormaya başladı artık beni görev yaptığı yer köy burda dışarı çıkma imkanım yok doğu taraflarındayız öyle çok komşum falanda yok yaşıtım zaten yok ben 23 yaşındayım çocuğumda yok yani anlıyacağınız yok yok yok hep yalnızım kafayı yiyecek duruma geldim akşam eşim gelecek die dört gözle bkliorum zaten saatleri belli değil yarım saate evdeyim der 2 saat sonra gelir meslekten ötürü şikayetim şu : eve gelir yemeğini yer tv yada pc başına geçer çayını içer 2 laf etmez komik film izlemek isterim ama hiç gülmediği ve bitek ben güldüğüm için kendimi deli gibi hissederim hevesim kaçar erkenden uykum geldi der yatağa gider yalnız kalırım ün. okuyayım diyorum sen sonra çalışmak istersin olmaz diyo ehliyet diyorum seneye diyo ayaklarım şişti az gezdr diyorum tmm dio ama yapmıyo bazen boşanmak istiorum ama kötü biri değil beni sevio ve bunu hep dile getirio kıyamıyorum sonrada diorumki o seni düşüünüyomu boşver gitsin off kararsızım akıl verin bana nolur ben ona fazlasıyla ilgi sevgi güzel bi yuva vermeye çalışıyorum acaba böyle bi hayat bi zaman sonra akli dengemi kaybtmeme sebep olurmu zaten kendimi hiç ii hissetmiorum delirmiş gibi hissediyorum bazen(37:

canım bunu okuyunca çok güldüm dingil değil dingin olucak o

asker adam disiplinli net biri anlaşılan ,haklısın sıkılmakta kendine bi uğraş edinsen hobi falan ,eğer gerçekten eşini seviyosan ve onunda seni sevdiğine eminsen çocukta yapbilirsin ,önceden böyle değildi diyosun ne değişmiş olabilir ki canım hiç konuşmadın mı eşinle

önceden böyle değildi derken böyleydi ben pek anlayamadım heralde öle disiplin falan yok sadece gevşek konuşmaktan üşengeç bişi ya.bugün birlikte film izleyelim dedim neyse sözde komedi hiç gülmeden izledik sonra dedim gel bişiler bakalım komik video falan birlikte vakit ggeçirelim dedim o gitmiş köyünü araştırıyo ne gııcık oldum varya böyle hevesimi kursağımda bırakmada üstüne tanımam onun !!!! yemin eederim hayatımın en güsel yıllarını dört duvar arasında mağara adamları gibi herşeyden uzak yabani bişekilde geçiriyorum konuşmayı unutmamak için annemi hergün arayıp yarım saat konuşuyorm canım yha oda olmasa insanlıktan çıkmıştımDD onunla konuştum ama ona kalsa o kusursuz bi insan o sadece beni eleştirir bı kavga ederiz o suçlu olur ama o bana darılır nedenini sorarım neymiş ona surat asmışım e be adam suçluusun ondan astım zaten derim özür bile dilemez hep ben giderim genelde zaten peşinden ! çocukta olmuyo canım diğer konularda yazmıştım eşimin spermiyogram sorunu var bide o sıkıntı tabi değmeyin halimee bilmiorum artık napıcamı ama daha fazla tepemi arttırırsa toplucam eşyalarımı gidicem artık biraz aklı başına gelsin

Benim eşimde asosyal birazcık.Bende çok şikayet ediyorum 3 senedir:) Evde sürekli dizi-film izliyoruz bide şimdi köpeğimiz var.Evcil hayvan edinebilirsin inanılmaz stres atıyorsun ne depresyon kalıyor ne birşey.Mutluluk kaynağı oluyor inan ki.

ev sahibi öyle birşeye kesinlikle müsade etmez canım bende köpek istiodum ama bu taraflar doğu! burda öyle şeyleri doğru karşılamıyolar batıda nasipse düşünüyorum ama bende çok severim hayvanları

aynı şeye bende güldümm ben yazacaktım sen yazmışsınn çook iyiydii

güzelim seni çook iyi anlıyorum benim eşimde aynı çünkü hatta benimki konuşurken oraya buraya bakar ama çook sevdigini bilirimm yapısı bu .. duruma gelince eskiden bende çook üzülürdüm hatta o kadar sıkmışımki kendimi bir gece nöbet geçirdim 3 yıl tedavi gördümm ama lışıyosun yaaa.. zaman zaman kırılarak zaman zaman bekledigim bu değildi diyerek ama iyi yönlerini ağır bastırarak yaşıyorsun.

bende öyle yapmaya çalışıyorum ama nereye kadar sabrederim bilmiyorum bende bigün fena nöbet geçiricem bekliyorum o anı! ailem zaten farkediyo çok çabuk sinirleniyorum herşeye eskiden konuşkan sinirsiz bi yapım vardı annem bile dio sana ne oldu böyle çok sinirli olmuşsun ama elimde değil hiçbişey mutlu etmio artık beni düşünsene bi kadını alışveriş kuaför falan nasılda mutlu eder ben hiçbirinden zevk almıyorum artık hayat çok boş geliyo yani anlıyacağın!

anlıyorum cnm bendede durum öyle başladı (bende çookk neşeliyimdir yataktan bile neşeli uyanarak kalkarımm ) sonra durmun rengi değişti çook çokk kötüydü yine eşim saolsun yardımcı oldu ama zaten o sebep olmuş sayılır gerçi ona sorsan sen kendi kendine yaptın derr dogruda der ama insanın elinde olmuyorr şu anda iyileşti ama hala normal insanların hoşlandıgı şeylerden zevk alamıyorum o durum kaldı yanii maleseff ((

öncelikle boşanma fikrini atın kafanızdan lütfen.evet ortada problem var gibi.ama bu boşanma için bu kadar abartılacak bir durum değil.öyle zarta zurta hadi boşanmalımıyım olmaz(istisnai durumlar haricinde) problemine gelirsek küçük bir yer olduğu için sosyal durum sıfırdır nerdeyse.bence kendine uğraşı edinmeilisn.çok güzel bloglar var incele onları senin için ya da kendin için bişeyler yapabilrsn.(süsleme dikim vs)ilgin varsa pastalarla zaman geçirebilrsn değişik değişik.ha tabi bunlar senin sıkılmanı bir nebze önleycektir ama bence asıl olan eşinle güzel bir dille knşmalısın.'hayatım ben çok sıkılıyorum beraber birşeyler yapalım ya da şuraya gidelim' diye civar illeri gezeblrsnz vs.ben boşanma için geçerli bir sebep göremedm.Umarım halledebilirsiniz.

Çocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz?
Evliliğiniz artık 4 yılı doldurmuş erken evlenmişsiniz ama yaşınız şu an bence anneliğe müsait.
Evin neşesi, hayatın anlamı çocuk...
Ahhhh evde olsam da saatlerce günlerce kızımla oynasam.
Herkesin derdi başka işte, bende evime,kızımı işim yetişememekten aşırı tempodan şikayetçiyim.

sanırım okumadınız bayan 2 kere çocuğunun olamayacağını yazmış.biraz daha dikkatli olalım bence

aöften eğlenceli bir bölüm okumayı düşünebilirsiniz. ayrıca hem aöf hem de ehliyet kursu için eşinizden izin almanıza gerek yok. öyle bir yere tüm gün tek başınıza kafayı yersiniz, eşinize biraz bastırın bu iki konuda.

sanırım okumadınız bayan 2 kere çocuğunun olamayacağını yazmış.biraz daha dikkatli olalım bence

İlk mesajda öyle bir şey yazmıyordu, daha sonra belirtmiş atlamışım.
Rabbım isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…