- 9 Ocak 2017
- 19
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Havva demir
-
hamilesin canim insallah normal gebelktr iki gunde ikiye katlanmasi lazimmisKızlar 13 gündür adet görmüyorum ve hamile oldugumdan şüpheleniyorum fakat geçen günlerde test yaptım evde ama çizgi uçuk pembe çıktı kırmızı değil ama kasığında da sanki bise var yani bebek hissediyorum bugün de iliski sonrası akşama doğru kahverengi sulu bi akıntı oldu sonra doktora gittim dün ve ağrılı bu kanama gecirgeçiriyorum dundee beri doktor tahlili yaptı ne var bebek neden yok hgc de 12.3 çıktı çarşamba tekrar gitcem ve hala kanamam var
değerinize göre gebelik başlangıcı ama kanamanız yoğunsa kaybediyor olabilirsiniz tabi bunu biz bilemeyiz ama inşallah yerleşme kanamasıdırAma kanamam var hala
kimyasalda olabilr icini kararmak gibi olmasin sen yine pozitif dusun bende suanda dusuk yapiyorm bugun ogrendim pembe sulu akintyla basladi kimyasal gebelikmisAma kanamam var hala
sorma canim allah daha beterinden saklasin yerle bir oldum ama sen kotu dusunme burda cok okudum oyle degerli dusuk olupta yukseleni devamli takip ettir degerlerini nasip olur insallahHadi ya geçmiş olsun Abla çok üzüldüm benim bu ilk olicak insan kötü hissediyo
Kimyasal da ne oluyor inanın bilmiyorumOf korkuyorum ya
Kan testini bugün mu yatirdiniz? Kimyasal gebelik adetleri birlikte gebeliğin sokulmesidir. Yani hamilesiniz ama adet oluyorsunuz kanama yla beraber gidiyor.Kimyasal da ne oluyor inanın bilmiyorum
Bende geçen normal adet görmüştüm ama hamileymisim o zaman.yani üstüne gördüm.ama sonra kimyasala döndü tekrar kanamam oldu.sende ya üstüne görüyorsun yada kimyasaldirKimyasal da ne oluyor inanın bilmiyorum
Canm adetlern düzenliyse ve 13 geçti dün degerm 12 ise şayet bn öyle anladm ve kanaman başladıysa kimyasal gebelik geçirmişsndir adetini olursun normal denemeye devam hiç birşey olmaz kolay kolay gebelik adey kanamasiyla atılıyor...Kimyasal da ne oluyor inanın bilmiyorum
Normalde adetn düzenli demi .. bu arada bnde 21 yaşındayım canm aynı sayılırızAma Abla ilk 12 gün gecikti daha sonra 13. Gün kahverengi sulu bi akimtiyla başladı 14. Gun yani bugün baya adet olur gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?