Derdim: Vücudumla barışık değilim

Bu arada göbek gibi yağlı bir dokuya sahip değil karnım. Bildiğiniz şiş 3 aylık hamile gibi. Sabah kalkınca biraz daha inmiş oluyor ama gün içinde az yediğim halde hemen şişkinlik hissediyorum
kesın gluten hasssıyetınız var gıda ıntoleransı testı yaptırın

Zayıf değilsiniz boyunuza göre. Göbeğinizi eritecek hareketler yapabilirsiniz. Diyetisyene ve spora gidin bence. Hem spordan sonra vücudunuz şekil alır. Göğüsler için de estetik çözümü var eğer bu kadar kafaya takıyorsanız.

Bu arada göbek gibi yağlı bir dokuya sahip değil karnım. Bildiğiniz şiş 3 aylık hamile gibi. Sabah kalkınca biraz daha inmiş oluyor ama gün içinde az yediğim halde hemen şişkinlik hissediyorum
Yani nasıl oluyor ben anlamadım. Hastalık yok madem ki o göbek değilde ne? Yağlı doku olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz mesela? Belki sizinki de öyle şiskin sert bir yağ dokudur...

Zayıf değilsiniz boyunuza göre. Göbeğinizi eritecek hareketler yapabilirsiniz. Diyetisyene ve spora gidin bence. Hem spordan sonra vücudunuz şekil alır. Göğüsler için de estetik çözümü var eğer bu kadar kafaya takıyorsanız.

Zayıf değil miyim... Giydiğim kıyafetler hep small, nadiren medium giyerim

Bence biraz kilo ver
158 e 54 kilo ile zayıf değilsin
48 falan olman lazım fit olman için
54 benim idealim
Boyum 170

Merak etme ilerde aslında bunların bir dert olmadığını anlayıp,hamilelikle birlikte çatlamış gobeginle,bı on kilo fazlayla bikini giyip kocisinle story atacağın zaman gelecek. Allah tren kazası vermesin,gerisi hallolur.

Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorum :KK43: Göğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık :KK43: Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım. :KK43:

Herkes manken gibi olacak diye bir durum yok. Kendine bir güvenin olsun önce. Sende vücuduna göre giyin. Benim ergenlik dönemim de çok kilo almamdan dolayı her tarafım çatlak dolu. Vitiligo rahatsızlığım var. Ellerim boynum hep beyaz. Senin o rengini beğenmediğin göğüs uçların bende yok bile çünkü bembeyaz. Ama inan senin kadar özgüvensiz değilim. Kendime güveniyorum. Kendimi seviyorum. Eşim hiç rahatsız olmadı bu durumdan çünkü kimse bunları kafaya takmaz rahat ol.

O fotoğraflarda filtre var.Ben 90'lardan basıyordum filtreyi millet aaa kilo mu verdin sen diyordu.Benim vücudumda kilo vermeden dolayı çatlaklar var İzmir'de safra kesesi ameliyatı oldum karnımda ameliyat izleri duruyor hala.Valla o erkekler çok biliyor.Kusursuz kadın bulmak istiyorlarsa Instagram filtre modelleriyle internetten nikah kıysınlar.50 kilo zapzayıf bir arkadaşımda çatlaklar var o hiç takmıyor giyiyor şortunu askılı tişörtünü geziyor.Özgüven eksikliği var onda da ama etrafa belli etmemeye çalışıyor.Hele anne olup da vücudu kusursuz olan tek bir kadın bile yoktur.Ameliyata para verecek kadar ze gin ve ünlü de değiliz kimse kusura bakmasın.O erkeklerin hiç mi kusuru yok?Kimisi göbeğinden şikayetçi kimisi kıllarından kimisi de affedersiniz uzvunun küçüklüğünden ama evlenip yuva kuruyorlar.Zaten sizi bu gibi nedenlerle istemeyen erkekle beraber olmaktansa olmasın daha iyi.Bir de kilo konusunda son sözü vücut kitle endeksi söyler.Başkalarının şu kadar kilo versen daha iyi olur sözlerine takılmayın ve maalesef özgüvensiz insanları hep böyle üzmeye çalışırlar.

Bence biraz kilo ver
54 benim idealim
Boyum 170

48 kilo olduğum dönemde gerçekten çok zayıftım ve o zaman bile karnım şişti. İnternette ideal kilom 51-52 çıkıyor ve ben de zaten 53-54 kilo arası çıkıyorum tartıda. Yani kilo kaynaklı görmüyorum karnımın şişliğini

48 kilo olduğum dönemde gerçekten çok zayıftım ve o zaman bile karnım şişti. İnternette ideal kilom 51-52 çıkıyor ve ben de zaten 53-54 kilo arası çıkıyorum tartıda. Yani kilo kaynaklı görmüyorum karnımın şişliğini
Kusursuz görünmek istiyorsan 48 falan olmalısın
Netteki ideal kilo zımbırtısına inanmıyırum

Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Aslında dışardan bakınca fiziğim güzelmiş gibi duruyor zayıf sayılabilecek bir durumdayım. Boy 158 kilo 54. Ama kocaman bir karnım var doktora bile gittim bunun için ama hiçbir sorunumun olmadığını stresten kaynaklandığını söylüyor. Ya kimsede yok da niye bende var böyle şiş bir karın anlamıyorum :( Göğüslerimi de hiç beğenmiyorum eskiden küçük oldukları için güzel gözükmediğini zannederdim ama ben anladım ki şekli hiç güzel değil. İçe çökük ve çatlak gibi olduğu için uçları çoğu zaman belli bile olmuyor. Ayrıca göğüs halkalarım da fazla büyük gibi ve rengi de solgun gibi mor mu desem kahve mi ne bilmiyorum artık :( Bu durum beni çok yıpratıyor kendimi hiç genç kız gibi hissetmiyorum millet plajda bikiniyle story atıyor ben bikini giysem ne karnım güzel durucak ne da göğüs bölgem. En kötüsü de ilerde evlenince kocamın beni beğenmemesinden çok korkuyorum bu konuyu kafaya takmaktan inanılmaz yıprandım. :(
Dahiliyeye gidip insulin direncine baktirmak istedigini şöyle karnindaki sislikten bahset ve hazimsizlik icin ilac iste karin sislikleri bu sebeplerden oluyor genelde eger sknti varsa ona gore tedavini olirsun yoksa karin bolgesi icin egzersizler yap goguslerini de cok dert etme erkeklerin de nelero neleri var kimse mukemmel degldir seni oldugun gbi sevsin karsindaki onemli olan o

Yani nasıl oluyor ben anlamadım. Hastalık yok madem ki o göbek değilde ne? Yağlı doku olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz mesela? Belki sizinki de öyle şiskin sert bir yağ dokudur...
Konu sahibinin ne dediğini anlıyorum, benim de göbeğim yok ama unlu bir mamül yersem en az 2 gün 5 aylık hamile gibi dolaşıyorum. Sürekli yersem de sürekli kalır o görüntü.

Gluten hassasiyeti gibi duruyor bence de. Test yaptırmaya üşeniyorsanız en az 1 hafta sıfır unlu mamül yiyerek kendinizi gözlemleyebilirsiniz.

e seninle ben ayni boy ve kilodayiz ben niye süperim o zaman
ki benim iki cocuk sonrasi yirtilan ve sarkan göbege ragmen tas gibiyim
simdi bana laf söylemisin kadar oldu, üc sene emzordom gögsüm de bozuldu ama yine de güzelim
yani seni spora davet ediyorum hem fiziksel hem de manen iyi gelecektir
ya nasil kötü durabilir ki o göbek daha cocuk dogurmadan, ben bikini de giyiyorum yeri geliyor valla vok seksiyim
senin acilen spora baslaman lazim mutluluk üretmek icin yani canin sikiliyor olabilir mi

Bence biraz kilo ver
54 benim idealim
Boyum 170

parfon ya zayif mi olmak lazim
ben de ayni boy ve kiloyla cok güzel güzüküyorum, kum saati seklindeyim
xs giymeyince olmuyor mu anlamiyorum
ne kadar zayif olmak gerekir ki

Çok mu karbonhidrat tüketiyorsun? Cevabın evetse o karın zaten normal. Göğüs uçların içe çökük olmasa daha iğrenç görünür.. Halkalarının rengi bişey ifade etmiyor. Yani gereksiz bi takıntı

İnternette bulmuştum bu çözümü sıkı korse giydim gece yatarken bile korsenin üstüne tülbentle göbeğimi sıktım uyudum gündüz çıkardım kısa sürede göbeğim toparladı.

Back
X