Derdim: Vücudumla barışık değilim

ben 59 kiloyum ama onu napcaz :KK70: Bence boy kilo endeksine göre gelsin o yasak :KK70: Bu arada hayatımda ilk defa tatilde 1 kg verip geldim dünya şokta :eek: :eek: :eek: :eek:

Esimin kilo verdigi benim de aldigi ilk tatildi bu, karalar bagliyorum su an..
Sen midye dolmanin iyi yapilmadigi bir yere gitmisin belli, kesin oradaki pastanelerde eklerler de hep bayattir, ondan verdin sen bence, baska aciklamasi olamaz :KK51:

Ben yiyoeum valla verdiğim 15 kilodan sonra almıyorum da ilginç ben de 45 kiloyum sütlacı da baklavayı d gömüyom valla 😍

Ben de gömüyorum gömme kismi asla problem degil, problem bir hafta sonra belimdeki yaglanma. E yas ilerliyor artik sayisizca yeme devri benim icin resmi olarak kapanmistir :110:

Esimin kilo verdigi benim de aldigi ilk tatildi bu, karalar bagliyorum su an..
Sen midye dolmanin iyi yapilmadigi bir yere gitmisin belli, kesin oradaki pastanelerde eklerler de hep bayattir, ondan verdin sen bence, baska aciklamasi olamaz :KK51:
valla mideyeyi affetmedim her gün 10 taş yedim ama evt haklısın 1 kere dondurma yedim sadece tatlı olarak :D Tatlı bizi bitiren şey :D

valla mideyeyi affetmedim her gün 10 taş yedim ama evt haklısın 1 kere dondurma yedim sadece tatlı olarak :KK70: Tatlı bizi bitiren şey :KK70:

Ben gün asiri pastaneye kostum tatil heyoo diye, bunu kimse affetmedi. Seker gercekten büyük düsman, etkisini hemen gösteriyor. Ben gurbetciyim buralarda bulamiyorum diye yedim bu kadar. Bir yil boyunca istesem de bulamam. Neyyse ben spor yapayim :eek:

valla mideyeyi affetmedim her gün 10 taş yedim ama evt haklısın 1 kere dondurma yedim sadece tatlı olarak :KK70: Tatlı bizi bitiren şey :KK70:

Bak sana söyle söyliyelim ayak üstü esim en az 30 ben de en az 15 midye dolma yedik, sonra da yemege cikiyorduk. Öyle bir tatildi, kitliktan cikmiscasina. Bizim cocuklar ancak büyüdü de en ufak bir zaman diliminde yillardir rahatca yamapamadigimiz seyleri yaptik e sonuc kilo olarak bana geri döndü esim de sebepsizce karizmatiklesti. Kadin olmak zor, östorejenle savasmayalim, kaybediyoruz

kendini severse memniniyeti artar, göbekti memeydi bunlarin asil dert oldugunu düsünmüyorum. bunlar cözüldü diyelim bu sefer de kalcasina takma ihtimali var, ben yazim dilinden bunu anladim
baska bir mutsuzluk bu
dedigim kilo zayif degil evet zayif olmak zorunda degiliz ki, yapi ver tercih meselesi
zayifligi sevmeyen insan yok mu
saglikli görünmek ilk sart
bu kiloya ama zayif degil laflari yazmama sebep oluyor
zayif degil ve bu kötü birsey mi anlamiyorum

Sizce kaç kilo vermem lazım

Eklentiler

• 34AA9724-12E0-4F91-B687-DE24C5677565.webp
    34AA9724-12E0-4F91-B687-DE24C5677565.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 39
Ben gün asiri pastaneye kostum tatil heyoo diye, bunu kimse affetmedi. Seker gercekten büyük düsman, etkisini hemen gösteriyor. Ben gurbetciyim buralarda bulamiyorum diye yedim bu kadar. Bir yil boyunca istesem de bulamam. Neyyse ben spor yapayim :eek:
aman ye boşver eritirsin, squat da yap bol bol, yedim yedim squat yaptım dümdüz popom jlo poposu oldu :D

Sizce kaç kilo vermem lazım

senin kilo vermen lazim degil, senin gardrobunu yenilemen lazim
spor ve yeni kiyafetler, kendini ezikleme ya kendine güven.
Bak güzel ic camasirlari, iyi bir farfüm ve de birazcik topuk seni kendine getirir sekerim
Kadin olmak güzel, arada git saclarna sekil ver ruj sür, kendine gelirsin
Bunlari gündelik haytainda yapiyor musun onu söyle merak ettim?

senin kilo vermen lazim degil, senin gardrobunu yenilemen lazim
spor ve yeni kiyafetler, kendini ezikleme ya kendine güven.
Bak güzel ic camasirlari, iyi bir farfüm ve de birazcik topuk seni kendine getirir sekerim
Kadin olmak güzel, arada git saclarna sekil ver ruj sür, kendine gelirsin
Bunlari gündelik haytainda yapiyor musun onu söyle merak ettim?

Gündelik hayatımda bu attığım fotoğrafımla gezmiyorum bu ailecek öylesine ziyaret yaptığımız bir gündü

Normal hayatta elbise etek giyerim topuklu giyerim mutlaka parfüm falan da

Bak sana söyle söyliyelim ayak üstü esim en az 30 ben de en az 15 midye dolma yedik, sonra da yemege cikiyorduk. Öyle bir tatildi, kitliktan cikmiscasina. Bizim cocuklar ancak büyüdü de en ufak bir zaman diliminde yillardir rahatca yamapamadigimiz seyleri yaptik e sonuc kilo olarak bana geri döndü esim de sebepsizce karizmatiklesti. Kadin olmak zor, östorejenle savasmayalim, kaybediyoruz
Zaten bir tatilde insan en çok kaç kilo alabilir ki.. Ben insanların dönemsel olarak (özellikle kadınların) bikaç kilo alıp vermesini normal görüyorum..alınan kilolar 5 i geçmediği sürece sorun yok bence :D zaten yaş olmuş 38 östorejenle savaşımın bitmesine de az kaldı :D

Back
X