derdime bir çare ALLAH rızası için

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
arkadaslar ben ıkıncı evliliğimi yapmış bır çocuk annesıyım eşim sorumsuz maddı manevi ne benımle ne çocuguyla ılgılenıyor butun hersey uzerımde ben karsılıyorum çalıştıgım için ustune kaç kez aldatıldım yakaladım affet dıyor aıleler kızım etme dıyo ıkıncı evlılık çocuk var dun gece yıne yakaladım bagırdım cagırdım aılesının evınde aıleme söyledım bosanmak ıstedıgımı senı reddederız elaleme ne dıycez dıyolar çocugunu duşun dıyolar KALDIRAMIYORUM ARTIK BUNALDIM BENI APTAL YERINE KOYMASINDAN BENIM İÇİN DUA EDİN BUNALDIM

Allah yardimciniz olsun, fakat neden bosanmiyorsunuz? Madem evin butun yuku dizin uzerinizde, madem calisiyorsunuz, bu adama neden katlaniyorsunuz? Bosanin, ailenizin yanina da gitmeyin, madem size destek olmuyorlar. Bi evinizi tutun, iyi kotu gecinirsiniz.

canım aılem redderız dıyo zaten cocuguma bakıyolar dört yıldır çalıştıgım için esımın aılesıde ıstemıyo kızımm etme sabret duzelcek dıyolar kaçgundur ayrıydık aılesı çagırdı bıkacgundur onlardaydım bana gel dıyo gıdıncede elınde tel mıh gıbı tutmus sevgısıyle mesajlaşıyor bagırdım cagırdım gecenın bı yarısı babası evıme bıraktı çok bunaldım napcagımı şaşırdım ıyıce

Ailesi barışın diye çağırıyor, herif hala elinde telefon mesajlaşıyor öyle mi??? Böyle arsızlık, böyle yüzsüzlük görmedim, duymadım.

Çalışıyormuşsunuz, belki de devlet memurusunuz. Tek çareniz boşanmak. Ailenizi de boşverin. Şurada ikidir gönlünüz yaralı, onlar elalem derdinde! Lazım değil öyle aile. Boşanın.

E çalışıyormuşsunuz, kendinize de çocuğunuza da bakacak gücünüz var. Neden ailenizin kabul etmesini bekliyorsunuz ki?

Bazi insaarin kafasina elalem kadar taş düşsün.

Elalem kapisini kapatip keyfi alemine bakacak. Senin neler çektiğini mi düşünecek ki annenler elalemi düşünüyor.
Hayret valla...

Tek basiniza da buyutebilirsiniz cocugunuzu. Guclu olun. Ben de cocuklu tek basima cocuk buyuten bir anneyim. Yapabilirsiniz yeter ki o gucu kendinizde hissedin..

Sen kendi ayakların üzerinde durabilen bir kadınsın çalışıyorsun ailen seni red edicek diye aldatilmayi nasıl göz ardı edersin bırak red etsin senin mutsuzlugun elalemin lafından daha önemliyse bırak ailende olmasın çocuğun sana yeter. ..

Ver cocugunu krese, tasin kucuk bir eve. Ohhh mis gibi yasa git. Zaten ekonomik ozgurlugunde varmis. Ne diye katlaniyorsun kari damari gevsek adama ??

Bence 2.evliliğim diyerek boşanmaktan korkma. İster ikinci isterse beşinci evliliğin olsun , bu hayata 1 kere geliyoruz bu insana katlanmak zorunda değilsin. Birde çalışıyorsun ekonomik özgürlüğünde var.

inş. o adamdan tez zamanda kurtulursun .ailen içinde söyleyecek çok şey var da neyse..zaten ailen arkanda olsa bilse böyle zulmedemez.allah sana hayırlı bi çıkış kapısı açsın.tüm sıkıntılarından kurtulursun inş.

En azından kızınızın gözünde bi değeriniz olsun istiyor musunuz?
Size azcık da olsa saygı duysun istiyor musunuz?
Siz peki kendinizin kendinize saygısı güveni olsun istiyor musunuz?
Yerlerdeki gururunuz bi nebze toparlansın istiyor musunuz?

Cevabınız evetse BOŞANIN başka bişey demek istemiyorum, aldatmanın, defalarca aldatmanın (affedildiği takdirde asla bi kereyle sınırlı kalmaz) açıklaması özrü affı olmaz.

herkes bosan demiş de hayaller ve gercekler var meslegini bilmiyorum hanimin ama ailesi istemiyor sgk ucreti alsa 1.300 tl evi nasil tutacak elektrigi suyu dogalgazi mutfagi cocugun giderleri..cocuga bakan da yok +kreş parası. . desteği olmadan yada kendini emine almadan tez davranmasin derim ben
kaldi ki malesef aci ama gercek dogru düzgün bir ev bulmak zorunda arka mahalle aralari daha uyvun olsa da cogu ev sahibi evini kiraya vermez ,laf olur vs diye. .onur gurur vs cok guzel ama cebin yeterince dolmuyorsa ise yaramiyor. ha ama bayani vvardir iyi bir geliri durduğu kabahat

Bizim dua etmemiz boş çare sensin. Çalışıyormuşsunda, bu adamı ne diye kambur ediyosun kendine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…