- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
-
canım aılem redderız dıyo zaten cocuguma bakıyolar dört yıldır çalıştıgım için esımın aılesıde ıstemıyo kızımm etme sabret duzelcek dıyolar kaçgundur ayrıydık aılesı çagırdı bıkacgundur onlardaydım bana gel dıyo gıdıncede elınde tel mıh gıbı tutmus sevgısıyle mesajlaşıyor bagırdım cagırdım gecenın bı yarısı babası evıme bıraktı çok bunaldım napcagımı şaşırdım ıyıce
arkadaslar ben ıkıncı evliliğimi yapmış bır çocuk annesıyım eşim sorumsuz maddı manevi ne benımle ne çocuguyla ılgılenıyor butun hersey uzerımde ben karsılıyorum çalıştıgım için ustune kaç kez aldatıldım yakaladım affet dıyor aıleler kızım etme dıyo ıkıncı evlılık çocuk var dun gece yıne yakaladım bagırdım cagırdım aılesının evınde aıleme söyledım bosanmak ıstedıgımı senı reddederız elaleme ne dıycez dıyolar çocugunu duşun dıyolar KALDIRAMIYORUM ARTIK BUNALDIM BENI APTAL YERINE KOYMASINDAN BENIM İÇİN DUA EDİN BUNALDIM
Sen kendi ayakların üzerinde durabilen bir kadınsın çalışıyorsun ailen seni red edicek diye aldatilmayi nasıl göz ardı edersin bırak red etsin senin mutsuzlugun elalemin lafından daha önemliyse bırak ailende olmasın çocuğun sana yeter. ..arkadaslar ben ıkıncı evliliğimi yapmış bır çocuk annesıyım eşim sorumsuz maddı manevi ne benımle ne çocuguyla ılgılenıyor butun hersey uzerımde ben karsılıyorum çalıştıgım için ustune kaç kez aldatıldım yakaladım affet dıyor aıleler kızım etme dıyo ıkıncı evlılık çocuk var dun gece yıne yakaladım bagırdım cagırdım aılesının evınde aıleme söyledım bosanmak ıstedıgımı senı reddederız elaleme ne dıycez dıyolar çocugunu duşun dıyolar KALDIRAMIYORUM ARTIK BUNALDIM BENI APTAL YERINE KOYMASINDAN BENIM İÇİN DUA EDİN BUNALDIM
Ver cocugunu krese, tasin kucuk bir eve. Ohhh mis gibi yasa git. Zaten ekonomik ozgurlugunde varmis. Ne diye katlaniyorsun kari damari gevsek adama ??arkadaslar ben ıkıncı evliliğimi yapmış bır çocuk annesıyım eşim sorumsuz maddı manevi ne benımle ne çocuguyla ılgılenıyor butun hersey uzerımde ben karsılıyorum çalıştıgım için ustune kaç kez aldatıldım yakaladım affet dıyor aıleler kızım etme dıyo ıkıncı evlılık çocuk var dun gece yıne yakaladım bagırdım cagırdım aılesının evınde aıleme söyledım bosanmak ıstedıgımı senı reddederız elaleme ne dıycez dıyolar çocugunu duşun dıyolar KALDIRAMIYORUM ARTIK BUNALDIM BENI APTAL YERINE KOYMASINDAN BENIM İÇİN DUA EDİN BUNALDIM
arkadaslar ben ıkıncı evliliğimi yapmış bır çocuk annesıyım eşim sorumsuz maddı manevi ne benımle ne çocuguyla ılgılenıyor butun hersey uzerımde ben karsılıyorum çalıştıgım için ustune kaç kez aldatıldım yakaladım affet dıyor aıleler kızım etme dıyo ıkıncı evlılık çocuk var dun gece yıne yakaladım bagırdım cagırdım aılesının evınde aıleme söyledım bosanmak ıstedıgımı senı reddederız elaleme ne dıycez dıyolar çocugunu duşun dıyolar KALDIRAMIYORUM ARTIK BUNALDIM BENI APTAL YERINE KOYMASINDAN BENIM İÇİN DUA EDİN BUNALDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?