Su içiyorum ama derdime çare henüz bulamadım ve bu sancı beni gitgide korkutuyor .Bol su için hamileyken pek fazla yapılacak bişey yok diye biliyorum
Geçmiş olsun
Başka kadın doğum uzmanına gidin bence.Su içiyorum ama derdime çare henüz bulamadım ve bu sancı beni gitgide korkutuyor .
Bi doktoru aradım oda ilaçları kullan diyor kullanim kullnmasına fakat ben enfeksiyon hastasıyım geçen sene hastanede yattım daha sonrasında iğne tedavisi gördüm neden bu doktorlar beni adam gibi dinlemiyor anlamıyorum antibiyotiklere karşı bagışıklıgım olursa ozaman hapta kar etmiyor çok şeyler yaşadım ama napacagım bilemiyorum artık .Başka kadın doğum uzmanına gidin bence.
Denedim onuda herhangi bir faydası olmadı sirkeli suyla genital bölgeyi sürekli yıkamayıda denedim fakat oda olmadıKüvete sirkeli su yapın içine oturun en doğal yöntem
Allah bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
En azından rahim kasılması varsa, onu durdurmak için ilaç veremezler mi?Bi doktoru aradım oda ilaçları kullan diyor kullanim kullnmasına fakat ben enfeksiyon hastasıyım geçen sene hastanede yattım daha sonrasında iğne tedavisi gördüm neden bu doktorlar beni adam gibi dinlemiyor anlamıyorum antibiyotiklere karşı bagışıklıgım olursa ozaman hapta kar etmiyor çok şeyler yaşadım ama napacagım bilemiyorum artık .
özelde muayene oluyorumEn azından rahim kasılması varsa, onu durdurmak için ilaç veremezler mi?
Mümkünse bir de özele gidin.
Devlete gittiniz mi?özelde muayene oluyorum
Bende da idrarda her türlü enfeksiyon cıktı (doktorun dediğini soyluyorum) fitil ve ilaç verdi fitil akıntını baya baya azalttı tekrar git canım fazlada takma kafana5 buçuk aylık hamileyim ve tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var hamile kaldıktan sonrada vardı ama bebeğim küçük diye doktor hiçbirşey veremem demişti şuanda 1 haftadır kasık sancım var ve bulantım var hafta sonu acile gittim tekrar enfeksiyon çıktı ve bitakım ilaçlar aldm antbyotik vs. Doktorumu aradım görüştüm ilaçları kullan geçemzse mutlaka gel dedi 3 gündür kullanıyorum ilaçları ne bulantımda geçme nede kasık sancımda azalma olmadı daha çok ilerlermi bilmiyorum korkuyorum doktor kasık sancımın enfeksiyondan veya erken dogum riski olabilecegini söyledi ne yapacagım bana yardım edin derdime çare yokmu?
Devlete gittiniz mi?
Çevrenizde ehil kadın doktoru varsa bir de ona görünün derim.
İnanın benim 7 yıldır erken düşük yaptığımı hiçbir dr anlamazken, tavsiye edilen dr bana çare oldu. 3 evlat sahibi oldum şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?