- Konu Sahibi lavinyaburada
-
2,5 yıla yakın genelde güzel ama ara ara şiddetli tartışmlara gebe bir ilişkim vardı. sevgilim yaşça küçüktü. mezhep farkı da vardı eğitim durumu farkı da vardı. ailem çok sorun ediyordu. hep arada kalıyordum. o beni cesaretlendirirdi. sen istersen olur falan diye. ben de aileme az buçuk kabullendirmiştim. onun çalışması için okuduğumuz şehirden ayrılması gerekiyordu son yıl ayrı illerdeydik ama her ay görüşürdük. kendini çabuk sevdirmişti. sonra bir gün yanıma geldiğinde bi telefon knuşmasına şahit oldum. çok geçiştirmeliydi.huylandım sinirlendim çok. azdım bağırdım bi nefret gelmişti. ayrıldım. ara ara mesaj ve mailleştik hiç bir durumdan bahsetmemişti. bu ocak ayında nişanlandı. yani ayrılığımızın üzerinden 5 ay geçti. yıkıldım perişan oldum hem kıskandm hem imrendim. dayanamayıp aradım ağladım. unuttum seni dedi. öyleyse beni faceden engelle yoksa hep senin profiline bakarım.numaranı değiştir seni ararım dedim. engellemişti 6 aydır engelliydim onda. şimdi farkettim ki engelimi kaldırmış.nişanlısıyla fotoları var. ne yapayım nasıl kurtulurum bu acıdan kıskançlıktan. amacı ne bunu yapmasnda sizce
Aşk acısı aşılması zor bir acı, ama inan zamanla geçecek. Tabi şu anda sana imkansız geliyor ama oyalanacak düşünmeni engelleyecek bir şeyler bul. Oyalan, bol bol insan içine çık yeni insanlar tanımaya çalış ve hayırlısının böyle olduğuna inan
Muhtemelen nisanlisinda sifresi vardir. Bu kizi niye engelledin diye sormasin diye kaldirmistir. Senin icin hayirlisi olmus bence.
mesaj atıp canını yakmak istiyorum. benim canım çok yanıyor. bunca zaman sonra neden kaldırıyorsun engeli. hayatımı yine altüst etti. unutmaya baya yüz tutmuştum. şimdi hep bakıyorum ya
Kendiniz ayrılmışsınız neyin canını yakması bu. Peşinden koşup ayrılmayalım diceğini sanmışsınız ama istediğiniz gibi olmamış işte. Unuttum deyip kestirip attığına göre demekki mutlu. Allah başıma vermesin ama çok sinir oluyorum böyle eski sevgililerin çıkıpta ara bozmaya çalışmasına. Ve malesef sizde onlardan birisiniz.
Nişanlısı olan adami niye ordan burdan darliyorsunuz ya. ask adi altina sığınmayin. hepimiz az cok cektik bunu, evlenmek uzere olan adama ulasip aklini karistirmaya calismak da ne demek? bugun siz onlarin arasini bozarsiniz, yarin bi gün her seyi unutup baskasiyla mutluyken nisanlinizin eski arkadasi cikar gelir her seyi yikar o zaman dank eder kafaniza ben ne yaptim diye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akrabası bu kızla arasını yaptı. bu kızla konuşuyordu telefonla aldatıldığım için ayrıldım. hayatını garantiye almaya çalışıyordu. ailesinin uygun gördüğü mantığına yattığı için. benle brlikteyken kimseyle konuşmama izin vermezken kendi için altyapı oluşturmuş. üstelik birlikte olmuşluğumuz vardı. ilk olduğu için özeldi. ve ayak altından çekilmem için para yolladı telafisini yapayım diye. çok çirkinleşti yani. tüm bunları ona dökemediğim için biraz da öfkem. ayrılmaları değil inanın derdim.
Allaha havale edip bi an önce unutmaya bakmak lazım...
Para gönderip cirkinleşen adamın hangi canını ne amacla yakmayı planlıyosunuzki..
o kadar hızlı oldu ki bu olaylar hiçbirinin ne öfkesini ne acısını yaşayabildim. şimdi resimlerini gördükçe depreşiyor
Konunuzda bunlardan bahsetseydiniz daha farklı yorumlar gelirdi. Eski sevgilinizin yaptığı terbiyesizce ancak siz konuda konuşmadan huylandım ayrıldım diyerek paranoya yaptığınızdan ayrıca unutamadığınız için yaşadığınız üzüntüden bahsetmişsiniz. Bunlar tamamen çok farklı olaylar yalnız. Yine de tepkisiz kalmanızdan yanayım. Sizi zorlamadığına göre bile isteye birlikte oldunuz, hayat devam ediyor. Herkes kendi hatalarından sorumlu. Önünüze bakın, dilerim seviyorum diyebileceğiniz biri çıkar karşınıza.
mesaj atıp canını yakmak istiyorum. benim canım çok yanıyor. bunca zaman sonra neden kaldırıyorsun engeli. hayatımı yine altüst etti. unutmaya baya yüz tutmuştum. şimdi hep bakıyorum ya
ya birliktelik değil derdim. kaldıramayacağım bir durum değildi o hazırdım sevmiştim yaşandı. ama sus payı gibi masrafı yollayınca işini görmüş parasını almış gibi oldum. canım bunlara yanıyor. öyle hayat küsüp kendimi yaşamaktan alıkoymuyorum ama şimdilerde her yerde karşıma çıkıyor olması sıkıntıya sokuyor.. benim ailemin dert ettiği zaman durumumuzu beni teselli edip ailemi yobazlıkla suçlaması. ama annesinin amacı da aynı köylü aynı kültür üniversite okumamış gözü açılmamış çalışıyor ekmeği elinde oluyor olması.
2,5 yıla yakın genelde güzel ama ara ara şiddetli tartışmlara gebe bir ilişkim vardı. sevgilim yaşça küçüktü. mezhep farkı da vardı eğitim durumu farkı da vardı. ailem çok sorun ediyordu. hep arada kalıyordum. o beni cesaretlendirirdi. sen istersen olur falan diye. ben de aileme az buçuk kabullendirmiştim. onun çalışması için okuduğumuz şehirden ayrılması gerekiyordu son yıl ayrı illerdeydik ama her ay görüşürdük. kendini çabuk sevdirmişti. sonra bir gün yanıma geldiğinde bi telefon knuşmasına şahit oldum. çok geçiştirmeliydi.huylandım sinirlendim çok. azdım bağırdım bi nefret gelmişti. ayrıldım. ara ara mesaj ve mailleştik hiç bir durumdan bahsetmemişti. bu ocak ayında nişanlandı. yani ayrılığımızın üzerinden 5 ay geçti. yıkıldım perişan oldum hem kıskandm hem imrendim. dayanamayıp aradım ağladım. unuttum seni dedi. öyleyse beni faceden engelle yoksa hep senin profiline bakarım.numaranı değiştir seni ararım dedim. engellemişti 6 aydır engelliydim onda. şimdi farkettim ki engelimi kaldırmış.nişanlısıyla fotoları var. ne yapayım nasıl kurtulurum bu acıdan kıskançlıktan. amacı ne bunu yapmasnda sizce
Bütün bunlara rağmen nasıl aşk diyebiliyorsunuz hala anlamıyorum. Hiç mi gururunuz onurunuz yok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?