derdime ortak olur musunuz ? :/

gidişiyle hızlı yol alması hayata dair belki de bu kadar hassas yaptı. inanın bittiğinde bu kadar rahatsızlık duymuyordum

İyi de adam zaten planını yapmış, işlerini yoluna koymuş, sonra da sizin ondan ayrılmanız için elinden geleni yapmış. Saplantı yapmış durumdasınız şu an, normal değil davranışlarınız ve yazdıklarınız.

Canım, sen şimdi bana bu kadar ümit verdikten sonra, bana para yollayacak kadar düştü, ama bu kızla evleniyor diye içten içe sinir yapmışsın. Ondan bütün bu öfken, ama gerek yok. Hem bu kızla da seninleyken konuşmaya başladığına göre hem seni hem onu aldatmış. Bence o kıza üzülmen lazım asıl, sen o öküzden bir şekilde kurtulmuşsun, o habersiz, evleniyor.

ya bu erkekler niye bu kadar kalpsiz acımasız:/ ya ne yapılabilir ki bu durumda unutmaktek çaren üzülme diyecegim ama üzülürsün ama düşünmemeye çalış kafanda beni sevmeyen adamı ben de sevmiyorum de anca psikolojik olarak bunu yenebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…