Derdimi bir başılığa sığdıramadım

Bazen şeytan derki barış şerefsiz kocanla o kizda kalsın ortada bir süre sonra at geri adamı sokağa ama kaliteli kadınlar ne olursa olsun ayakları üstünde durur ikisinide siler atar kendi önüne bakar ve inş çok güzel bir aşk yaşarsınız. Ama bir kötü davranış daha diyim size kızın ailesine söyleyin evli adamla birlikte olduğunu. Kocanizla ilgili mahkemede süründürün derdim ama mahkeme bitmiş anladigim kadariyla onu üzmeninde en iyi yolunu söz bilirsiniz uygulayın bence

Bu olayları yaşadığınız ilk andan beri konulariniza vakifim hatta merak ettiğim çoğu şeyi konulariniz dışında siz aktif olduğunuzda bile son durumunuzu merak ettiğim için sormuslugum bile vardır ve yine eski eş kişisi size rahat vermeyerek sizin kendi yolunuza bakmaniza izin vermemiş.benim asıl merak ettiklerim şunlar.
1 çocuklarınızın babalarının avukat sevgiliden ve evleneceklerinden haberleri var mi
2 baba tarafi sizin çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorlar
3 siz bosanirken eski esinizin oteli olmasina ragmen ustunde birşey görünmediği için nafaka ve tazminat ne alabilniz.
4 şu an ne iş yapiyorsunuz yada bir işiniz var mi.yani geciminizi nasıl kazaniyorsunuz.
5 eski eş kisisinin ailesinden size haber nasil geliyor

Sizi ilk okumaya basladigimdan beri çok taktir ettim ve güçlü bir kadin oldugunuzu anladim lutfen depresyon kelimesini lugatinizdan cikarin kendinize iyi bakin cocuklariniz ve siz allaha emanet olun.

Yerinizde olsaydım kızın ailesine her şeyi (evliyken eski eşinle kırdığı cevizler vs) anlatır, başıma bela olduğu yetmiyormuş gibi eski eşimin ailesini de üzerime salıyor derdim. Bir de avukat kafayı yememek elde değil. Hiç vicdan yapma kimse sana acımıyorsa sen de acıma. Keşke boşanırken o kıza ve eşine zina davasıda açsaydın.

Kızlar şuan mesajlarınıza cevap veremiyorum kısmen okuyabildim hepinizden allah razı olsun hepinizin sorularına tek tek cevap vericem

Sakın affetmeyin. Bi terapiste görünün mutlaka. Kendinizi tutuyorsunuz ama olmadık yerde dağılırsanız bi daha hiç toplayamayabilirsiniz. Maddi durumunuz yoksa bile belediyenin var psikologu.

Allah yardımcınız olsun öncelikle . Bence çözüm belli . Onlar kendi pisliğinde boğulsun. Siz kendi güzel yolunuza bakın.

İki tane mi evlilik yaptınız ben anlamadım birşey şimdiki eşiniz bir kızla aldattı diğer eski eşiniz avukat bir kızla mı birlikte öyle anladım ben

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Kızımla eşimin arası çok kötü affetmiyor babasını oğlum 11 yaşında babasına çok düşkün bir çocuk sürekli barış annecim babamla benim için diye ağlıyor (düşünüyorum kimsenin canını yakmadım hayatta hep düz oldum onurum benim için çok önemli oldu hep şimdi bakıyorum ne onurum kaldı ne tavrım barışmadım yanlış anlaşılmasın ama aşamıyorum yaşadıklarımı da ...

İki tane mi evlilik yaptınız ben anlamadım birşey şimdiki eşiniz bir kızla aldattı diğer eski eşiniz avukat bir kızla mı birlikte öyle anladım ben
Hayır ikiside tek eş tarafından aynı anda yaşatıldı

Çok teşekkür ediyorum beni anladığınız için yemin ediyorum artık içim kanıyor

Çok teşekkür ediyorum beni anladığınız için yemin ediyorum artık içim kanıyor
cocuklar ne durumda peki,icinizde sevgi kalmamistir eminim varsa nefret vardir tiksinti ... pislik insan.. cok güçlü durmanız lazım insan ölüm karşısında bile güçlü duruyor ama boyle kalleşlik karşısında cok afalliyor haliyle. Biz kadinlar güçlüyüz

1/kızımın haberi var oğlumun yok 2/baba tarafı biz birşey yapmadık kendi aranızda diye sadece oğullarının mutluluğunu istiyorlarmış çocukları görmek bile istemediler 3/nafaka güzel bir miktar belirledik ev sözü var arabam vardı onun da kredisi geciktirilmiş ve ben kullanamıyorum 4/işimi kaybettim bu arada pilates eğitmeni sertifikası aldım özel ders veriyorum ve nafakam var 5/eski eşin ailesinden maalesef çevre tarafından haber geliyor

Kızım kötü durumda kin ve öfke dolu çünkü bulunduğumuz ilde gözde öğrenciyken Ted Koleji nde iyi bir bursla okuyorken babasının yaşattıklarından mezun kaldı

Kızım kötü durumda kin ve öfke dolu çünkü bulunduğumuz ilde gözde öğrenciyken Ted Koleji nde iyi bir bursla okuyorken babasının yaşattıklarından mezun kaldı

Geçmiş olsun. Kızınız mutlaka psikolojik destek alsın çünkü bunu şimdiden çözmezse ileride ilişkileri zarar görecektir. Buna izin vermeyin. Diğer yandan sizin de desteğe ihtiyacınız var. Kimseye söylemek zorunda da değilsiniz, gidin ve profesyonel destek alın. Bu şekilde zamanla kızınız ve siz iyi hissettikçe bazı şeyler daha rayına oturacak.

Her ikimizde destek alıyoruz yoksa sıyırmamak elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…