- 2 Ağustos 2018
- 2.726
- 7.373
- 158
Bu olayları yaşadığınız ilk andan beri konulariniza vakifim hatta merak ettiğim çoğu şeyi konulariniz dışında siz aktif olduğunuzda bile son durumunuzu merak ettiğim için sormuslugum bile vardır ve yine eski eş kişisi size rahat vermeyerek sizin kendi yolunuza bakmaniza izin vermemiş.benim asıl merak ettiklerim şunlar.Hepimize iyigeceler arkadaşlar;Bu seneye o kadar çok şey sığdırdım ki hayatım bir şekilde rayından çıktı ve ben hiçbir şey yapamadım.Burada konu açmıştım eşim beni otelimizdeki garson çalışan nişanlı kızla aldattı boşanıyorum diye işte bu sadece bir başlangıçmış benim için çünkü bu çok küçük kalan bölümüymüş daha neler oluyormuş ta ben uyuyormuşum .Bunun dışında eski eşim avukat 26 yaşında bir kızla daha birlikteymiş !!Eşim 40 yaşında (artık onun adı kalmadı lügatımda)Biz boşandık garson kız nişanlısı ile evlendi (garip çocuk kıza inandı)Gelelim şu avukat kıza o baskın çıktı eski eşimle evlilik yolunda ilerlediler aile içinde aktif iyi kız oldu (eşimin ailesi)kızın ailesi eski eşimi hiç istemedi onaylamadı ama kız seviyorum aşığım diye olay çıkarttı (Doğu kökenli tutucu bir aile kızlarının yediği haltları bilmiyorlar sadece çocuklu boşanmış bir erkek diye kabul edilmiyor)eski eşime biz boşanırken akıl oyunları öğretti çokça !!!Bu arada eski eş sürekli geldi gitAyrılma surecinizden beri konulariniza vakıfım ta alarda size merak ettiklerimi sormuslugum bile vardır ve ladı affet ne olur ,tehditler beni !Bu arada avukat kıza tek taşlar ailesi ile sohbet ler ortam güzel kimse beni ve çocuklarımı aramıyor tabii .Ben güçlü durmaya çalışıyorum ama bildiğimiz depresyonun dibine vurdum etrafa burnum dik .İşimi de kaybettim eski eşimin o da ihanetidir bana !!Üzgünüm karmaşık anlattım biliyorum derdim şu ki eski eşim dün geldi yine özür diledi(adiiii ne istediğini bilmez karaktersiz)bu kızdan ayrılmış ben karımla barışıyorum demiş çocuklarım var demiş şimdi aklına geldi(bu arada barışma yok)bizim dürüst ahlaklı avukat kız(eski eşimin ailesi öyle buluyormuş)biz barıştık sanıp eski kayınvalideme gitmiş ağlayarak bütün aileyi toplamış eğer seatlle ‘la barışırsa ben kızlığımı verdim kendimi öldürürüm diye!!Allahım diyorum ben ne günah işledim de bu insanlar bana dolandı neden yolumda giderken bunları duyup üzülüyorum!bilmiyorum sadece bir dert yanış bu çeyreğini anlatabildim dertlerimin soru sorarsanız cevaplarım karmaşığım kusuruma bakmayın
Arkana bakma ķaç belli ki eşin belasini bulmuş bırak cebelleşsin
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Kızımla eşimin arası çok kötü affetmiyor babasını oğlum 11 yaşında babasına çok düşkün bir çocuk sürekli barış annecim babamla benim için diye ağlıyor (düşünüyorum kimsenin canını yakmadım hayatta hep düz oldum onurum benim için çok önemli oldu hep şimdi bakıyorum ne onurum kaldı ne tavrım barışmadım yanlış anlaşılmasın ama aşamıyorum yaşadıklarımı da ...Geçmiş olsun öncelikle..
Eski eşinizin çocuklarınızla arası nasıl?
Bir şekilde kaldığınız yada ben bileyim düştüğümüzden yerden kalkıp yolunuzu çizeceksiniz.
Hayatta herşey var maalesef. Yarın ne olacağımızı bilemiyoruz.
İnsanlar çok kirli,çok yalan,çok oyun.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Üzülmeyin diyeceğim ama zaman ..
zaman gerçeğin ilacı .
Hayır ikiside tek eş tarafından aynı anda yaşatıldıİki tane mi evlilik yaptınız ben anlamadım birşey şimdiki eşiniz bir kızla aldattı diğer eski eşiniz avukat bir kızla mı birlikte öyle anladım ben
Yolum güzelleşmiyor kiAllah yardımcınız olsun öncelikle . Bence çözüm belli . Onlar kendi pisliğinde boğulsun. Siz kendi güzel yolunuza bakın.
Çok teşekkür ediyorum beni anladığınız için yemin ediyorum artık içim kanıyorŞu zamana kadar bdv de okuduğum ve en cok üzüldüğüm şeylerden birisi oldu bu konu. Nasil olabiliyor boyle seyler artık insanlara hic şaşırmıyorum ve onlardan herseyi bekliyorum.Sag gözünden sol gözüne güven yok haaaaeski eş pisligin tekiymiste ailesi de pek aşağı kalır degilmis. Yazıklar olsun yuva yikmak ne kolay olmuş Allah hepimize sabir ve dayanma gucu versin aklimiza mukayyet olma gucu versin ki kotu seyler yapmayalim.
Çok teşekkür ediyorum beni anladığınız için yemin ediyorum artık içim kanıyor
1/kızımın haberi var oğlumun yok 2/baba tarafı biz birşey yapmadık kendi aranızda diye sadece oğullarının mutluluğunu istiyorlarmış çocukları görmek bile istemediler 3/nafaka güzel bir miktar belirledik ev sözü var arabam vardı onun da kredisi geciktirilmiş ve ben kullanamıyorum 4/işimi kaybettim bu arada pilates eğitmeni sertifikası aldım özel ders veriyorum ve nafakam var 5/eski eşin ailesinden maalesef çevre tarafından haber geliyorBu olayları yaşadığınız ilk andan beri konulariniza vakifim hatta merak ettiğim çoğu şeyi konulariniz dışında siz aktif olduğunuzda bile son durumunuzu merak ettiğim için sormuslugum bile vardır ve yine eski eş kişisi size rahat vermeyerek sizin kendi yolunuza bakmaniza izin vermemiş.benim asıl merak ettiklerim şunlar.
1 çocuklarınızın babalarının avukat sevgiliden ve evleneceklerinden haberleri var mi
2 baba tarafi sizin çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorlar
3 siz bosanirken eski esinizin oteli olmasina ragmen ustunde birşey görünmediği için nafaka ve tazminat ne alabilniz.
4 şu an ne iş yapiyorsunuz yada bir işiniz var mi.yani geciminizi nasıl kazaniyorsunuz.
5 eski eş kisisinin ailesinden size haber nasil geliyor
Sizi ilk okumaya basladigimdan beri çok taktir ettim ve güçlü bir kadin oldugunuzu anladim lutfen depresyon kelimesini lugatinizdan cikarin kendinize iyi bakin cocuklariniz ve siz allaha emanet olun.
Kızım kötü durumda kin ve öfke dolu çünkü bulunduğumuz ilde gözde öğrenciyken Ted Koleji nde iyi bir bursla okuyorken babasının yaşattıklarından mezun kaldıcocuklar ne durumda peki,icinizde sevgi kalmamistir eminim varsa nefret vardir tiksinti ... pislik insan.. cok güçlü durmanız lazım insan ölüm karşısında bile güçlü duruyor ama boyle kalleşlik karşısında cok afalliyor haliyle. Biz kadinlar güçlüyüz
Kızım kötü durumda kin ve öfke dolu çünkü bulunduğumuz ilde gözde öğrenciyken Ted Koleji nde iyi bir bursla okuyorken babasının yaşattıklarından mezun kaldı
Bunu bir avukat mi söylemiş?biz barıştık sanıp eski kayınvalideme gitmiş ağlayarak bütün aileyi toplamış eğer seatlle ‘la barışırsa ben kızlığımı verdim kendimi öldürürüm diye!!
Her ikimizde destek alıyoruz yoksa sıyırmamak elde değilGeçmiş olsun. Kızınız mutlaka psikolojik destek alsın çünkü bunu şimdiden çözmezse ileride ilişkileri zarar görecektir. Buna izin vermeyin. Diğer yandan sizin de desteğe ihtiyacınız var. Kimseye söylemek zorunda da değilsiniz, gidin ve profesyonel destek alın. Bu şekilde zamanla kızınız ve siz iyi hissettikçe bazı şeyler daha rayına oturacak.
Yaaaaaa hatta savcı adayı!!Bunu bir avukat mi söylemiş?
Tencere kapak olmuşlar, üzülme, dik dur !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?