derdimi biriyle paylaşıp fikir almaya ihtiyavım var

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok benim sıkıntım eşimin ailesi 3 sene farklı şehirlerde oturduk şimdi ise arada 1 saatlik mesafe var ben bu son 1 seneye kadar gerçekten eşimin ailesini seviyordum.bazı şeyleri görmezden geliyordm uzak olmamıza rağmen her sıkıntılarına koşuyordm ama ne oldu bilmiyorm bu 1 sene içerisinde kayınvalideme görümcelerime karşı fena derecede soğudum.eskiden çağırmadan kendim gitmek isterdmn şimdi hiç gidesim gelmiyo.sevemiyorm onları herşeyleri batıyo.aslında bunun nedeninin benm aileme karşı eşimin kendi ailesine rahat olduğu kadar rahat olamamam onlar birbirlerine sevgisini gösterebiliyorlar sarılıyolar öpüyolar ben ve kardeşim öyle değiliz ailemize karşı bi mesafe var onların bi araya geldiklerinde birbirlerine karşı olan davranışlarını çok kıskanıyorm belkide yada eşimi onlardan kıskanıyorm çünkü kayınvalidem oğluna aşırı düşkün bazen beni yokmuş gibi davranır oğluna karşı bu içimde biriktirdiklerim kafamda kurduklarım beni çok rahatsız ediyo ben sevgi dolu bi insandım düşünceliydim ama artık öyle değilim eşimin ailesinin yanına gitmek istemiyorm mesela evde kızı olmasına rağmen yarın kayınvalidem temizliğwe çağırdı mevlüt var 2 gün sonra ben mecbur değilim ama mecburmuşum gibi hissediyorm gitmek istemiyorm.evimden ayrılmak istemiyorm. bide sabah gitsem akşam evime dönmek isstesem söyleyemiyorm kayınvalideme.eşime karını niye gönndermiyon iş olduğu zamanlar karısız duramıyonmu diyo ben çok kötü oldum ya eşimle bunun dışında bi problemimiz yok eskiden eşime yansıtmazdım umursamazdım ama şimdi kayınvalidemin her kötü davranışını eşime söyllüyorm o da bana sinirleniyo bazen saygı sınırlarını aşıyorm evet ama sinirlenince ne dediğimi bilmiyorm eşim çok rahat bi yere gitme gbi bi mecburiyeti yok ama biz kadınlar evimizden ayrılma mecburiyetine düşüyorz laf yiyorz ailellerden bu geleneksel ailelerde çok var halen eski şeyleri zorluyorlar mecbur bırakıyolar birlikte oturmak istemiyorm diye kayınpederim konuşmuyo aydır benmle bu durumda yarın temizliğe çağırıyo kayınvalidem benm içine düştüğüm gerilim kimsenin umrunda değill bazen kendime çok kızıyorum hased hastalığınamı yakalandım diye bu düşüncelerimden davranışlarımdan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum bazen eşimden ayrılmayı bile düşündüm ama bir gün bile ondan ayrılmak istemeyen ben bir ömür nasıl ayrı kalırım gelin olmak çok zormuş hele geleneksel yerlerde gelin olmak dahada zor yardımınızı istiyorum şimdi annemide diğer anneleride daha iyi anlıyorum evlilik gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…