Derdimi dinleyecek derdini dinleyeceğim arkadaşlara ihtiyacım var

Nazli Altin Oran

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
2.044
3.733
658
Diğer
selam arkadaşlar ,uzun süredir bu forumdayım.. şu anda staj yaptığım yerde benim sınıfımdan bir kişi var ,çok uzun süreden beri onu idare etmeye çalıştım ,makul olmaya çalıştım sürekli iyi niyetimi kullanmaya çalıştı ben de son zamanlarda çok yüz vermedim bu sefer de telefonda stajla ilgili bir şey soracak olsam sms atmaya tenezzül etmeyen,telefon etsem açmayan tuhaf biri,5 haftamız var ve birbirimizin yüzüne bakmıyoruz,çünkü msnde durup duruken beni engellemiş,bunu anlamak çok kolay olduğu halde beni yalancı çıkardı,şimdi sanki suçlu benmişim gibi bir de tavır yapmıyor mu sinir oluyorum...neyse değer verdiğim bir insan değil ama 5 hafta boyunca tanıdık tek bu insanı görmek beni çok yoruyor,eski arkadaşlarımı hiç göremez oldum,en iyi arkadaşlarımdan biri taa samsuna atandı ,biri yunanistanda iş buldu,hiç sevmediğim insanlara bile mesaj atar oldum,çok yalnızım,bazen bilgisayarın başında delirecek gibi oluyorum ,benim durumumda olanlar varsa iletişim kurmak istiyorum ..

insan evlenince artık yalnız olmayacağını sanıyor ama yanılıyor sanırım,benim de erkek arkadaşım var ama bir kız arkadaşın yerini tutmuyor,onunla bazı şeyleri dertleşemiyorum,belki her erkek aynı değildir bilemiyorum ama ben bir şey anlattığımda "kafana taktığın şey bu muydu boşver gitsin" falan diye başından savıyor,anlattığıma pişman ediyor.onun kafasına taktıkları benim kafama taktıklarım çok farklı .,beni hiç anlamıyor ben ya da o insan değil de farklı bir canlı türü olduğumuzu düşünüyorum bazen ...

insanın sevgilisi olması fark etmior bn çok seviorm her zmn yanmda ama bi kız arkadaş farklı sevgiliden bnde çok yalnızım iletişim kurmaya ihtiycm var sizlerle..

stajda baska kımse yok mu pekı arkadas olabılcegın ,hem nıye bu kızla polımıge gırdın kı kendını bı sey sanmıstır,kızda arkadas olcak bırı degıl demek kı bı daha onla muhattap olma bence,senı cok ıyı anlıyorum bende ılk unıversıteye basladıgımda herkesle takılmıstım aam hıc kafama gore derdımı paylaşcak bırını bulamamıstım sevgılım vardı aam arkadasla bır olmuyo ınsan her seyını anlatacak gezecek tozacak arkadas ıstıyo,ama sonra benım gıbı yalnzı kalan bı kıza yanastım ve sonra armıza 2 kısı daha katıldı ve herkes bızım cok ıyı anlastıgımızı gormustu cok guzel gunlerımızı gectı ama eger o yalnzı olan kısının yanına gıtmesydım o okul bana cehennem gıbı gelırdı ,gercı senınde 5 haftan kalmıs ama genede yalnzı cekılmez

benimde bütün arkdaşlarım şehir dışında üni tercih etti kaçtı ben geçen yıl istemedim bölümümü bu yıl yeniden giriyorum çok yalnız kaldım bütün arkadaşlarım şehir dışında bi kaç tane burda olan var ama onlarada arkadaş demek için bin şahit lazım

ay bi an yetişemicem sandım ortam yapıyosunuz beni çığırmıyonuz dayıldım ama bende burdayım bu arada selamlarrr:92::92:

Tatlım benimle bu konularda mesajlasabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…