- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
-
Tatlım benimle bu konularda mesajlasabilirsin :)selam arkadaşlar ,uzun süredir bu forumdayım.. şu anda staj yaptığım yerde benim sınıfımdan bir kişi var ,çok uzun süreden beri onu idare etmeye çalıştım ,makul olmaya çalıştım sürekli iyi niyetimi kullanmaya çalıştı ben de son zamanlarda çok yüz vermedim bu sefer de telefonda stajla ilgili bir şey soracak olsam sms atmaya tenezzül etmeyen,telefon etsem açmayan tuhaf biri,5 haftamız var ve birbirimizin yüzüne bakmıyoruz,çünkü msnde durup duruken beni engellemiş,bunu anlamak çok kolay olduğu halde beni yalancı çıkardı,şimdi sanki suçlu benmişim gibi bir de tavır yapmıyor mu sinir oluyorum...neyse değer verdiğim bir insan değil ama 5 hafta boyunca tanıdık tek bu insanı görmek beni çok yoruyor,eski arkadaşlarımı hiç göremez oldum,en iyi arkadaşlarımdan biri taa samsuna atandı ,biri yunanistanda iş buldu,hiç sevmediğim insanlara bile mesaj atar oldum,çok yalnızım,bazen bilgisayarın başında delirecek gibi oluyorum ,benim durumumda olanlar varsa iletişim kurmak istiyorum ..
kimse varmi orda
kimse varmi orda
ben varım yeni üye oldum ama dinlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?