Derdimi dinleyecek derdini dinleyeceğim arkadaşlara ihtiyacım var

Geçmiş olsun
umarım önemli bir problem değildir

ımm benim uyksuzluğum kronikleşti artık,ama bu akşam kapalı cep telefonu canımı sıktı
yattım uyuyamadım

saol canim.safra kesemde tas vardi, yillardir, gecen sene tespit edildi. gecen senelere göre sezsiz duran tas beni rahatsiz etmeye baskladi. iste mideme sirtima vuruyordu, bende en sonunda kendi ayaklarimla hastaneye yatip ameliyat oldum. simdi sükür iyim. telefon niye canini sikti

akşam 12 itibari ile ulaşamadığım sevgili canımı sıktı
tel kapalı
döndüm durdum işte yatakta
dedim olmuyor kalk sabahladım işte :(

insan 1.rine ulasamayinca acayip cani sikilir, ruhu daralir iyi bilirim. benimde hep yorgun esek 1.kocam var. ona sinirlendim yine ama tabi onun bundan haberi bile yok dag daga küsmüs diger dagin haberi olmamis hesabi

insan 1.rine ulasamayinca acayip cani sikilir, ruhu daralir iyi bilirim. benimde hep yorgun esek 1.kocam var. ona sinirlendim yine ama tabi onun bundan haberi bile yok dag daga küsmüs diger dagin haberi olmamis hesabi

Hemde nasıl snirleniyorum
hani yakın bi yer olsa gidicem sırların efendisi sadettin teksoy baskını yapıcam ama değil işte,

Hayırdır ne yaptı ki sinirlendirdi seni
hemde haberi yok :)

YAŞLANDIM...sana geçmiş olsun....

Niye burdayım???
alışkanlık oldu sabahlamak heralde...
aslında,ekranı zor görüyorum...inatla oturuyorum niyeyse?.

O ne engeli...anlıyamadım?
.

anlatmaya calisayim, istersen 1.riyle özel yazisabilirsin. hani herkesin ismi yaziyorya yanindada yesil isik: iste özel konusmak istedigin, kisinin isminin üstüne tikliyosun, 3secenek cikiyor: sen özel mesas giriceksin sonrasinida detayli 1sekilde izah ediliyor. ama önce bu sayfaya 100.kere yazmis olman gerekiyorki özel mesas yazmaya hak kazanasin.

Back
X