Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derdimi dinleyecek derdini dinleyeceğim arkadaşlara ihtiyacım var
Benim de arkadaşım yok..
Olsada ben temkinliyim artık çekimser kalıyorum yediğim kazıklar akıllandırdı sanırım benii..
Karşımdaki çok canayakın olsada ben 3 defa düşünüyorum..
Bilmem aacaba böyesi mi daha iyi yoksa cevrenin kalabalık olmasımı anlayamadım gitti
Benim de arkadaşım yok..
Olsada ben temkinliyim artık çekimser kalıyorum yediğim kazıklar akıllandırdı sanırım benii..
Bilmem aacaba böyesi mi daha iyi yoksa cevrenin kalabalık olmasımı anlayamadım gitti
İnsan bazen böyle saatlerce dertleşebileği birini istiyor ama şansmıdır nedir hiç ölee dinleyipde yardımcı olanı denk gelmedi hepp art niyet.. hep bi dedikodu..
Hep mi merak..
iyi bir sırdaş dost arkadaş olucaksa olsun yoksa zaten olmasın..
Ne diyelimm Rabbim iyilerle karşılıştırsınn hepimizi..
İnsan bazen böyle saatlerce dertleşebileği birini istiyor ama şansmıdır nedir hiç ölee dinleyipde yardımcı olanı denk gelmedi hepp art niyet.. hep bi dedikodu..
Hep mi merak..
iyi bir sırdaş dost arkadaş olucaksa olsun yoksa zaten olmasın..
Ne diyelimm Rabbim iyilerle karşılıştırsınn hepimizi..
şimdi çıkıyoor olmasam dinlerdim seni inan bana ama sabah oldu eşimi işe uğurlamak için hazırlık yapmam gerek görüşelim ekle beni arkadaş olarak iyi sabahlar
Benim de arkadaşım yok..
ben de bu konu da çok dertliyim. insanlara karşı çok sıcak kanlıyım. arkadaşlarımı arar sorarım. hep yanlarında olurum. onlara iyilik yaparken bunları bir karşılık bekleyerek yapmam. ama sonra bir bakıyorum. ben aramadan kimse aramıyor. bu insanlar neden bu kadar nankör