derdimi dinleyecek dost arıyorum

anelyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
19
0
86
Kocaeli
arkadaşlar bugün üye oldum dertleşmeye ihtiyacım var ben evli 1 çcocuk annesiyim eşimle mecbur kaldıgım için evlendim aileme söyleyemedim şu an hem hakaret hem şiddet görüyorum ayrıca eski sevgilimide seviyorum onunlada bu mutsuz günler yüzünden arada dertleşmek içim mailleşiyoruz eşimi aldatmayı düşünmedim ama ayrılmayı düşünüyorum ne olur akıl verin kaynanam zaten bi dert onu hiç anlatmıcam

e ayrılmayı düşünmüosun hangi konuda yardım istiosun

eski sevgilin seni etkilemiş olmasın canım?
eğer değilse şiddetten dolayı zaaten ayrılmak hak olmuş.

mecbur derkennn :uhm:
şiddette görüomuşsunn.ayrılmayı dşünüosan bi an önce harekete geç..

hadi evlenmeye mecbur kaldınız, çocuk için de mi mecbur kaldınız.
ayrılmayı düşünüyorsanız ayrılın işte, ne konuda akıl istiyorsunuz :delphin:

bende hicbirsey bilmiyorum ama kizlar hepinizde cocugu niye yaptin diyorsunuzda belki evlenmeden önce hamile kaldi ve bu yüzden evlenmeye mecbur kalmistir, olamaz mi yani? benim aklima ilk bu geldi.
geldide.... konu sahibi nerde?

eee neden yardım istiyorsun ki artı neden eski sevgilinle hala görüşüyorsun belkide aklını o bulandırıyordur
peki bide şu var varsayalımki mecburen evlendin(mecburiyetin ne onu bilmeden yorum yapıyorum)neden bebek yaptınız o bebeğin ne günahı var ki madem eşinle mecburen evlendin bari korunsaydın be güzelim ayrıca zaten ayrılmayı düşünüyorum demişsin neyin yardımını istiyorsun bideeee şiddet de var diyorsun benim aklım karıştı Allah yardım etsin canım

arkadaşlar bugün üye oldum dertleşmeye ihtiyacım var ben evli 1 çcocuk annesiyim eşimle mecbur kaldıgım için evlendim aileme söyleyemedim şu an hem hakaret hem şiddet görüyorum ayrıca eski sevgilimide seviyorum onunlada bu mutsuz günler yüzünden arada dertleşmek içim mailleşiyoruz eşimi aldatmayı düşünmedim ama ayrılmayı düşünüyorum ne olur akıl verin kaynanam zaten bi dert onu hiç anlatmıcam

Ya bacım sen şaka mısın? Ne konuda bizden akıl istiyorsun? Ya bu adam sana hem hakaret ediyor hem şiddet uyguluyor sen önce onu aldat sonra da boşa filan mı diyeceğiz? Senin konuşacak görüşecek danışacak hiç mi yakının yok ki eski svgilinle mailleşyorsun? Zaten zor şeyler yaşaren eski sevgilini ne işi var hayatında ve aklında? Neden aklını karıştıryorsun bu şekilde? Bir erkeğin açtığıı yarayı başka bir erkek kapar diye mi düşünüyrsun yoksa desteksiz ayakta duramam diye mi? Bi mantıklı düşün. Kafanı toparla kendine yakışanı yap, kadın olmak o kadar kolay değil.

Ya bacım sen şaka mısın? Ne konuda bizden akıl istiyorsun? Ya bu adam sana hem hakaret ediyor hem şiddet uyguluyor sen önce onu aldat sonra da boşa filan mı diyeceğiz? Senin konuşacak görüşecek danışacak hiç mi yakının yok ki eski svgilinle mailleşyorsun? Zaten zor şeyler yaşaren eski sevgilini ne işi var hayatında ve aklında? Neden aklını karıştıryorsun bu şekilde? Bir erkeğin açtığıı yarayı başka bir erkek kapar diye mi düşünüyrsun yoksa desteksiz ayakta duramam diye mi? Bi mantıklı düşün. Kafanı toparla kendine yakışanı yap, kadın olmak o kadar kolay değil.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen katılıyorum arkadaşa
eski sevgilinle dertleşeceğine ailenden birine sıkıntılarını anlatıp sana destek olmalarını sağlaman çok daha mantıklı olacaktır

Bu eski sevgiliyle dertleşme,konuşma,sohbet vs.vs yi bir türlü anlamıyorum ben
:umursamaz:
Bu aralar çok konuda görüyorum bunu
Kocamla mutsuzdum,o arada eski sevgilimle dertleştim falan filan.
Madem eski sevgili bu kadar iyidi,dert ortağıydıda neden eski ozaman.CADIARZU
Neden gerçek anlamda yanınızda olan,koca olarak seçtiğiniz o değilde
Tarihin tozlu sayfalarında
Bunu gerçekten anlamadığım ,için soruyorum
Hani anlayıpta bana anlatabilecek birileride varsa,inanın kulağımı 4 açıp dinlerim nasıl birşeydir bu diye.
Mecburi evlilik yapıyorsunuz
Mecburi bebek doğuruyorsunuz
Şartlarınız çok ağır,şiddet görüp,eziyet çekiyorsunuz
Ama bütün bu kaosun içinde eski sevgili gelebiliyor aklınıza
Ben yine anlamadım,yine anlamadım
Bendemi bi sorun var acabakafamçokkarıştı

Bu eski sevgiliyle dertleşme,konuşma,sohbet vs.vs yi bir türlü anlamıyorum ben
:umursamaz:
Bu aralar çok konuda görüyorum bunu
Kocamla mutsuzdum,o arada eski sevgilimle dertleştim falan filan.
Madem eski sevgili bu kadar iyidi,dert ortağıydıda neden eski ozaman.CADIARZU
Neden gerçek anlamda yanınızda olan,koca olarak seçtiğiniz o değilde
Tarihin tozlu sayfalarında
Bunu gerçekten anlamadığım ,için soruyorum
Hani anlayıpta bana anlatabilecek birileride varsa,inanın kulağımı 4 açıp dinlerim nasıl birşeydir bu diye.
Mecburi evlilik yapıyorsunuz
Mecburi bebek doğuruyorsunuz
Şartlarınız çok ağır,şiddet görüp,eziyet çekiyorsunuz
Ama bütün bu kaosun içinde eski sevgili gelebiliyor aklınıza
Ben yine anlamadım,yine anlamadım
Bendemi bi sorun var acabakafamçokkarıştı

Sorununu çözmek yerine eski sevgiliye sığınmak nedendir? Bunu bende anlayamıyorum. Arkadaş büyük ihtimalle bunalımda idim, O beni buldu, ben bulmadım, görüşmek için çok ısrar etti filan diyecektir.

Back
X