derdimi dinleyecek dost arıyorum

canım yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum sana.
sen dayak yiyip hakaretler işittiğin birini yeniden aşık olabilir misin.
değil 1; 11 tane de bebeğim olsa o adamın adını dahi duymak istemem ben.
bende mi var ki acep bi gariplik diyorum bazen :uhm:

kaydirigubbakcemile5 katılıyorum canım sana...

Dayak yiyip küfür işittiğin an o evlilikten hayır mı gelir daha.

Esmeralda hayatım sen de gariplik yok ben de hemfikirim senle.

Çoluk çocuğum dahi olsa hiç bakmam arkama çeker giderim ne ezdirecem kendimi elin adamına :delphin:

Anlamadın mı kız sen de :mymeka: iyice açık açık mı söylesin burda şu oldu bu oldu diye

Nete giren kadınlar kötüymüş beyefendiye göre :delphin: bundan sonra nete mete girmiycem ben (!) :1closedeyes:

Saçmalık ne diyebilirim ki..

Anladım tabi ki de.,söylem anlatım şekli falan komiğime gidince azıcık sinsilik yapayım şurada dedim ağız tadıyla :jeyyar:
Olaya bak çay demle di mi :delphin:

şiddet yaşadığınızda adli mercilere başvurun ,polise haber verin , ispatlaın.uzaklaştırma yada ne ne gerekiyrsa hukuki yollara başvurun.çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.bence çözümsüz değil.

mesleğin varmış ailende destekmiş sana hiç bekleme bence
dayak hakaret aşırı kıskançlık bunların biri bile boşanma sebebidir.
yazık etme kendine

Anladım tabi ki de.,söylem anlatım şekli falan komiğime gidince azıcık sinsilik yapayım şurada dedim ağız tadıyla :jeyyar:
Olaya bak çay demle di mi :delphin:

Biz şimdi hepimiz kötümüyüz? Namus gitti mi elden? Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm, herkesi hasta ederim...... Kesinlikle erkek olmak istiyorum, acaba bu yaştan sonra olsam günahlarımdan arınır mıyım kızlar?

sağ olun kızlar biraz olsun sizin yazdıklarınız iyi geldi ama yanlış anlayanlar eski sevgilimle biz çok eski arkadaşız o zaten benden önce evlendi hatta bugün 2.ci çocugu dogacak kimseye güvendiğim dayndıgım yok ben sadece çocugumun psikilojisini geleceğini düşünüyorum

arkadaşlar bugün üye oldum dertleşmeye ihtiyacım var ben evli 1 çcocuk annesiyim eşimle mecbur kaldıgım için evlendim aileme söyleyemedim şu an hem hakaret hem şiddet görüyorum ayrıca eski sevgilimide seviyorum onunlada bu mutsuz günler yüzünden arada dertleşmek içim mailleşiyoruz eşimi aldatmayı düşünmedim ama ayrılmayı düşünüyorum ne olur akıl verin kaynanam zaten bi dert onu hiç anlatmıcam

Neden eski sevgilim diye belirtme gereği duydun ki.

sağ olun kızlar biraz olsun sizin yazdıklarınız iyi geldi ama yanlış anlayanlar eski sevgilimle biz çok eski arkadaşız o zaten benden önce evlendi hatta bugün 2.ci çocugu dogacak kimseye güvendiğim dayndıgım yok ben sadece çocugumun psikilojisini geleceğini düşünüyorum

ben bişeyi merak ettim;
eski sevgilinizin eşi biliyor mu dertleşmeleri ?

Back
X