derdimi dinleyecek dost arıyorum

Sorununu çözmek yerine eski sevgiliye sığınmak nedendir? Bunu bende anlayamıyorum. Arkadaş büyük ihtimalle bunalımda idim, O beni buldu, ben bulmadım, görüşmek için çok ısrar etti filan diyecektir.

O bunalım sığınağınıda anlamıyorum ki ben
Buda yeni moda
Bunalıma girdim,depresyona girdim,boşluktaydım
Bunlarda yeni kılıflar bu işlere
Bunalıma giren insan,eski sevgiliyemi koşar ya
Depresyona girmiş kişi dünyadan vazgeçer
Dertlerine,yenisini ekliyim diye uğraşmazki
Valla arkadaş nasıl bir açıklama yapar,durumu nasıl ifade eder bilemiyorum ama
Bunalımdı,şudu budu derse
Ben yine anlamayacağım sanırımboshayallersmile

öncelikle çok gecmiş olsun canım....
mecbur evlilik derken anlayamadım ama keşke sevdiginle seve seve evlenseydin o haldee....
1 de yawrun var demek allah bagıslasında olan işte bu bebişlere oluyo ayrılmak kolayda canım....
eski sevgilinlemi görüşüyosun yani email leşiyoruz demişsin ya gercekten bak bunu kınıyorum canım sonucta hala onun eşisin madem eski sevgilinle görüşücen o halde bi an önce ayrıl artık kafan sarmıyosa sonra görüş en makbulü böle olması canımm ...
rabbim yar ve yardımcın olsun......

O bunalım sığınağınıda anlamıyorum ki ben
Buda yeni moda
Bunalıma girdim,depresyona girdim,boşluktaydım
Bunlarda yeni kılıflar bu işlere
Bunalıma giren insan,eski sevgiliyemi koşar ya
Depresyona girmiş kişi dünyadan vazgeçer
Dertlerine,yenisini ekliyim diye uğraşmazki
Valla arkadaş nasıl bir açıklama yapar,durumu nasıl ifade eder bilemiyorum ama
Bunalımdı,şudu budu derse
Ben yine anlamayacağım sanırımboshayallersmile

Bu şey olabilir mi kötü bir anımdı, hata üstüne hata yaptım mazereti... Anlamıyorum, neden birinden darbe yiyince bir başkasına sığınmak. Neden kendi kendine var olduğunu kabul etmemek, neden kendini bu kadar aciz görüp, küçümsemek. Özgüven eksikliğini arkadaş eski sevgili ile kapatmaya çalışıyor galiba. Yada için için intikam alıyor kocasından, farkında değil ama ne yaparsa kendine yapıyor. Dediğin gibi kendine sorun yaratacağına sorunları üstüne yoğunlaşsa hayırlı birşeyler elde eder. Bu kafa ile gidişin sonu da yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olarak sonuçlanır genelde. Arkadaşım biz bu ara yorum yapıyoruz, yazıp duruyoruz, anlamaya çalışıyoruz ama konuyu açan arkadaş ortada yok, galiba yazdıklarımızdan pek hoşlanmadı, onaylanmayı beklerken tepki alınca bozuldu galiba. BİZ SADECE DAHA BÜYÜK HATALARDAN KORUNMAN İÇİN DOST ACI SÖYLER TEKNİĞİNİ KULLANIYORUZ SEVGİLİ KONU SAHİBİ....

kardeşim bence eşinle bi şekilde konuşup anlaşmayı dene kaleyi içten fethetmeyi dene yani kayınvaldenle uyumlu olmaya çalış onun biraz suyuna git sabırlı ol onu kendine yakın tutmaya çalış her zaman doğru olki başın yukarda olsun duygularınla değil mantığınla hareket et...unutma evdeki düşman dışarıdaki dosttan iyidir yani beterin beteri vardır..umduğunu bulamayabilirsin sevgiler...

sanırım bi boşlukta yapılan cahilce bi davranış..benimde aklıma bu geliyor ...

Boşlukta kalan herkes eski sevgilisini arasın görüşmeye başlasın o zaman...

Olur mu öyle şey canım saçmalık başka birşey değil.

Evet cahilce yada değil orasını tartışmamalıyız.

Hiç mi dostun arkadaşın yok anlamadım ki ben .

Hem hiç arkadaşın olmasa bile tek sığınak eski arkadaş olmamalı kesinlikle.

ayrıl ozaman eşinden ...eski sevgilinle olucaksa onla devam et olmucaksa kendi yoluna bak ama sakın aldatma boşanmadan...

arkadaşlar nete şimdi girdim yorumlarınızı yeni okuyorum siz yanlış anlamışınız ben eski sevgilimle konuşuyorum derken biz arkadaşız eşiylede konuyorum düğününede gittim o konuda yanlış anlaşıldım sanırım yani bi onunla dertleşiyorum demek istedim eşimle sözlüyken kaçarak evlendik neden diyeceksiniz aile ziyaretine geldi bize ailem yoktu bir ben vardım evde kötü şeyler oldu sonra almıcam seni dedi utandıgıma söyleyemedim aileme bi gün ya gelirsin ya istemiyorum düğün yapmıcam sana dedi aileme söylesem kötü seyler olacaktı sustum ve evlendik aslında eşimi sevdiğim için sözlendim ama o olaydan sonra sogudum ondan çocugu ben istedim pişmanda değilim ama şiddet ve hakaret yıpratıyo beni arkadaşın yokmuy demişsiniz telefonum bile yok kırdı güzelim telefonumu kimseyle konuşmıcakmısım gezmeyi geçtimmarkete bile gidemiyorum market kapımızın önünde netede o yokken giriyorum nete giren kadınalr kötüymüş zihniyete bakrmısınız tam bi psikopata dönüştü böyle değildi evlendik ne olduysaondan sonra oldu aileme akrabalarıma zaten gidemiyorum bu arada aileme geçen gün açıldım tamam gelip alalım diyolar ama onlara zarar verecek bi tip o yüzden korkuyorum da boşansam kendime güveniyorum 2 yıllık okul bitirdim meslegim var o ise ilkokul mezunu onuda vuruyo bazen biz senin gibbi okuyamadık çok biliyorsun falan kaynanama kalırsa bir kötü lafım olmadı ama hep oğlunu tutaar ama ben seni daha çok seviyorum kızımsın diyo ama yapmadıgındanda geri kalmıyo öteki konularımı okuduysanız anlamışınızdır derdimi yardıma gelince konuşacak kimsem yok akıl istiyorum desem fikrim sabit zaten ama bilmiyorum kafamçok karışık durup durup ağlıyorum tek tesellim oğlum

Sen kendi sağlığın için kendin için ondan bir an evvel boşan..seni neye sürüklediğini görmüyosun..bir insan çevreden koparılırsa kimseyle görüştürülmezse sevgi hoşgörü vermek yerine hakaret ve şiddet uygulanırsa o insanın hata yapma riski herzaman vardır..sen bugün eski sevgilinle dertleşme ihtiyacı duyarken yarın gerçek bir sevgiliye seni seven birine ihtiyaç duyacaksın..Şu anda boşanma konusundaki cesaretsizliğin senin doğru ve sağlıklı düşünememenle alakalı bence..seni öyle bir duruma sokmuşki anladığım kadarıyla kendine olan güveninide yitiriyosun..uğraşma ..hiç uğraşma..silkelen bi kendine gel..al çocuğunu çık git..ver dilekçeni..senin bunları yapamayacak olduğunuda sezdiyse dahada çok biniyordur tepene..hayata yeniden başla..gir işe.çalış..çevren olur..belki doğru düzgün biriyle tanışır mutlu bir yuva kurarsın.hayat herşekilde devam ediyor..sanmıyorum keşke ayrılmasaydım diyeceğini..iyide ayrılmışım diceksin..he sendeki bu kararlılığı görür düzelirse ne ala..elbette bir şans daha verirsin kocana..ama herşeyden önce çocuğunu ve kendini düşün..hakkınızda neyse hayırlısı o olsun..ama ayağa kalkıp silkelenmeni kendine gelmeni güçlü olmanı tavsiye ediyorum ben.

ağlaman bu durumu düzeltmiyecek kararlı ve güçlü olmalısın yoksa hep böyle üzüleceksin bu esnada 2 ç
ocuğada hamile kalacaksın hata üstüne hata bilinçli olman gerekirde sonuçta ne çekiyorsan sen yaşıyorsun kapılar kapandığında

artık kesin karar al ve o kararından dönme madem ki eşinde zaten başlamış seni aşağılamaya ilk okul mezunuya bu böyle sürecek adamda aşağılık komplexi var sana

huzur vermeyecek hep ufak hatalarını yüzüne vuracak bu şekilde mutlu olcak

böyle yaşanmaz !!​
yerimseniben

gerçekten çocugum için üzülüyorum şiddet oldugu zamanlar onun yanında zaten gece sıçrayarak aglayar uyanıyor içim gidiyor ama son şansı verdim ben artık gittikten sonra düzelsede dönmem

arkadaşlar nete şimdi girdim yorumlarınızı yeni okuyorum siz yanlış anlamışınız ben eski sevgilimle konuşuyorum derken biz arkadaşız eşiylede konuyorum düğününede gittim o konuda yanlış anlaşıldım sanırım yani bi onunla dertleşiyorum demek istedim eşimle sözlüyken kaçarak evlendik neden diyeceksiniz aile ziyaretine geldi bize ailem yoktu bir ben vardım evde kötü şeyler oldu sonra almıcam seni dedi utandıgıma söyleyemedim aileme bi gün ya gelirsin ya istemiyorum düğün yapmıcam sana dedi aileme söylesem kötü seyler olacaktı sustum ve evlendik aslında eşimi sevdiğim için sözlendim ama o olaydan sonra sogudum ondan çocugu ben istedim pişmanda değilim ama şiddet ve hakaret yıpratıyo beni arkadaşın yokmuy demişsiniz telefonum bile yok kırdı güzelim telefonumu kimseyle konuşmıcakmısım gezmeyi geçtimmarkete bile gidemiyorum market kapımızın önünde netede o yokken giriyorum nete giren kadınalr kötüymüş zihniyete bakrmısınız tam bi psikopata dönüştü böyle değildi evlendik ne olduysaondan sonra oldu aileme akrabalarıma zaten gidemiyorum bu arada aileme geçen gün açıldım tamam gelip alalım diyolar ama onlara zarar verecek bi tip o yüzden korkuyorum da boşansam kendime güveniyorum 2 yıllık okul bitirdim meslegim var o ise ilkokul mezunu onuda vuruyo bazen biz senin gibbi okuyamadık çok biliyorsun falan kaynanama kalırsa bir kötü lafım olmadı ama hep oğlunu tutaar ama ben seni daha çok seviyorum kızımsın diyo ama yapmadıgındanda geri kalmıyo öteki konularımı okuduysanız anlamışınızdır derdimi yardıma gelince konuşacak kimsem yok akıl istiyorum desem fikrim sabit zaten ama bilmiyorum kafamçok karışık durup durup ağlıyorum tek tesellim oğlum

ee daha ne ne güzel aileniz destek veriyor, mesleğiniz de var.
dayak yediğiniz zaman gidin karakola şlikayetçi olun tedbir kararı çıkarttırın yaklaşamasın yanınıza.
bunları yaşarken gitme imkanınız olup hala gitmiyorsanız sizde de hata olur.

bence de canım ailen yanında, mesleğin de var... daha ne için bekleyeceksin ki böle bi adamın düzelmesini ? ki sanmıorum boşa beklersin bence...

cocugunuz ıcın esınıze yenıden asık olmayı denemeyemezmısınız?..
ıyı yanlarını gormeye calıssanız ..
esınızle konussanız belkı saglıklı gunler bekler sızı kımseye boşanın dıyemem allahda yaşatmasın kımseye ..ama karakterı saglam yapıya sahıp bırı ızlenımı verdınız yazdıklarınızdan..
akıllı bırısınız bence kadın ıstedımmı herseyı yapabılır..

cocugunuz ıcın esınıze yenıden asık olmayı denemeyemezmısınız?..
ıyı yanlarını gormeye calıssanız ..
esınızle konussanız belkı saglıklı gunler bekler sızı kımseye boşanın dıyemem allahda yaşatmasın kımseye ..ama karakterı saglam yapıya sahıp bırı ızlenımı verdınız yazdıklarınızdan..
akıllı bırısınız bence kadın ıstedımmı herseyı yapabılır..

canım yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum sana.
sen dayak yiyip hakaretler işittiğin birini yeniden aşık olabilir misin.
değil 1; 11 tane de bebeğim olsa o adamın adını dahi duymak istemem ben.
bende mi var ki acep bi gariplik diyorum bazen :uhm:

canım yanlış anlama sadece merakımdan soruyorum sana.
sen dayak yiyip hakaretler işittiğin birini yeniden aşık olabilir misin.
değil 1; 11 tane de bebeğim olsa o adamın adını dahi duymak istemem ben.
bende mi var ki acep bi gariplik diyorum bazen :uhm:

vereliniortak
Aynı şeyi bende kendim için düşünüyorum

devreye 3.bir kişinin girmesi size güven vermiş olmalı..
bulundugunuz durum gercekten cok kötüyse , şiddet vs varsa kararınızı uygulayın.. ama eski sevgilinizden de hayır beklemeyin fazla .

Aileniz yokken, evde kötü şeyler mi oldu ?
Ne oldu? :delphin:

Anlamadın mı kız sen de :mymeka: iyice açık açık mı söylesin burda şu oldu bu oldu diye

Nete giren kadınlar kötüymüş beyefendiye göre :delphin: bundan sonra nete mete girmiycem ben (!) :1closedeyes:

Saçmalık ne diyebilirim ki..

Back
X