Derdimi Dökmek İstiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi meysa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı şey değil ama benim eşimde aileside çok istiyordu çocuğu olmadığı için çıkarttılar büyük ihtimalle
Bak canım bahane arama çocuğu olmuyorsa iyiii olmuyor zaten böylesi mahrem konuyu kavgaya dönüştüren ne adamdan ne aileden hayır arama önce evliliğini duzelt yard al psikoloğa git ne yapıyorsan yap ama cocuk yapma! Böyle bir adamdan cocuk yaparsan mutsuz olacaksın mutsuz olunca evladın mutsuz olacak bosanirsan ne mi.olacak? Yolda gördüğü her erkek figürune anne bu benim babam diye atlayacak ya da dedesine eniştesine baba diyecek arkadaşımın oğlunun yaptığı gibi yapma etme gunahhh

Valla sinirlerim zıpladı ya çocukları şu evlililiklerin kurtarıcı olarak görmekten bıkmadılar yazık o minik yüreklere günah
Diğer eltime de aynısını yapmışlar şimdi 4 tane çocuğu var eşi de yanında her daim kesin anlatiyo ağlama Gülüm boş ver takma banada aynısını yaptılar inşallah hayirlisindan çocuğun olursa düzelir diyor

Diğer eltime de aynısını yapmışlar şimdi 4 tane çocuğu var eşi de yanında her daim kesin anlatiyo ağlama Gülüm boş ver takma banada aynısını yaptılar inşallah hayirlisindan çocuğun olursa düzelir diyor
Eltin cahil diye sana cahil cahil öğütler veriyor diye sen bu akla mi uyacaksın? Eltinin sorunu kayinvalidesiymis torun olmuş çözülmüş senin ilk derdin kocan ve emin ol eltinin eşi zaten bir yerde sahip çıkıyormuş ki şimdi de sahip çıkıyor Allah aşkına kör olma ! Doğacak bebeye içim yanmasa ne halin varsa gör derim bahane! Ama görüyorum o evlerde helak olan çocuklar oluyor .. cehennem kötü annelerle dolacak bunu unutma mutsuz evliliğe dogum yaptığın gün cennet değil cehennem ayaklarımızın altında olur ben de anneyim yüreğim daglaniyor

Bak canım bahane arama çocuğu olmuyorsa iyiii olmuyor zaten böylesi mahrem konuyu kavgaya dönüştüren ne adamdan ne aileden hayır arama önce evliliğini duzelt yard al psikoloğa git ne yapıyorsan yap ama cocuk yapma! Böyle bir adamdan cocuk yaparsan mutsuz olacaksın mutsuz olunca evladın mutsuz olacak bosanirsan ne mi.olacak? Yolda gördüğü her erkek figürune anne bu benim babam diye atlayacak ya da dedesine eniştesine baba diyecek arkadaşımın oğlunun yaptığı gibi yapma etme gunahhh
Bizim ayrılma gibi bı durumumuz olamaz ya çocuk olacak belki biraz rahata kavusacagim yada olmayacak böyle kabullenecegim

Back
X