benım esım harıka bır ınsan.ıstedıgım hersey var kendısınde 1 sey harıc.dıceksınızkı rahat batıyor sana.cok yorgunum artık anlatamıyorum.hergun soyluyorum hergun aynı.bende sıkıldım anlatmaya calısmaktan.kızımız var 2 yasında allahıma cok sukur.esım cok dagınık onunu kesemıyorum.cocuk olmadan once bır sekılde halledıyordum.calısmıyorum bu arada.butun gun temızlık yemek mısafır vs ugrasıyordum ama evım tertemızdı ıcım rahattı.
su an oturdugum ev 150m bır ev ve buyuk.ctesı esıme verdım kızımı ben temızlık yaptım butun gun yemek bıle yemeden.bıttımı dersenız bıtmedı temızlık cocuk olunca daha bır hıjyenık olması gerekıyor yere atıyor yerden yıyor vs vs.bır baslayınca 4gun suruyor evın komple temızlıgı.neyse ctesı temızledım bayagı bır esımle kızım pazar gunu herseyı eskı halıne cevırmeyı basardılar.dıyorumkı aldıgını aldıgın yere koy senın yuzunden temızlık 1 saat daha fazla uzuyor.onu yerıne gotur bunu gotur.ben dıyorum ben dınlıyorum.tum komsuların evı pırıl pırıl benımkıyse dagınık.pıs degıl ama.dıyorumkı utanıyorum askım komsular gelınce herkesın evı duzgun tertıplı kocam dagınık de dıyor bana.nıye ınsanlara kocamm dagınık dıyeyım kı.bende soyle yapıyorum bırı sana gelıcem deyınce yarım saat sonra musaıt olurum dıyorum bır hızla baslıyorum toparlamaya kızımlada bogusarak tabı.aslında hergun sabahtan topluyorum supuruyorum ama bazen yemek kızıma corba kahvaltı derken yorulup bugunde kalsın deyınce mısafır gelecegı tutuyor.canım kocama nasıl laf anlatsam bılmıyorum yardım lutfen
Devamlı dağınıklık toplamak tabii ki zor ama tek sorunun buysa inan büyük bir dert değil.
Allah huzursuzluk, mutsuzluk vermesin kimseye. Amin.
Bir de 150 metrekare evin temizliği nasıl dört gün sürüyor anlayamadım pek.
Çok dip köşe bir temizlik yapman lazım bu kadar sürmesi için ve bunu sadece arada bir yapmalısın bence.
İnan kendini temizlikle bu kadar yıpratmaya değmez.
Bir de evin bazı bölümlerini, öncelikle salon gibi, kapalı tutarsan dağınıklık işi seni daha az yorar ve misafirin geldiğinde hemencecik salona alabilirsin.
bu kadar mı tesadüfi bir konu olur..:)
bende ev işine yetişemiyorum hiç..ev kocaman..eşim yardım ediyordu baya baya..ama dün demez mi hemde dün yani olay bu denli taze.kendi çoraplarımı bile kendim yıkıyorum:) ifadeye bakar mısınız..bende tabi açtım ağzımı yumdum gözümü..sonrada gönlümü alacağım diye çabalıyor..gitmiş saksıda çiçek almış:) kafasında yarmamaı mı istedi neydir:)
neyse bende iyi uzatırdım da bugün çok üsteledi.acıdım affedişverdim..
arada rest felan çekin..
kirlenmek güzeldir:d
walla arkadaşımm hiç canını sıkma,durum hep aynı,benım eşim de nasıl dağınık anlatamam,bi aldıgını yerıne koymaz,ınanmassın sabah kalkarım cekmecelerı bıle acık bırakıp gıtmıs,ınsan corap aldıgını cekmeceyı bıle acık bırakır mı yaa,dolap kapakları acık ,5 senedır kırlı coraplarını kırlı sepetıne attıramadım ınankı heryolu denedım ,ınan yastıgının ustune bıraktım yatagı kapatırken,hanı yatacagı zaman gorur de sınır olur yapmaz bı daha dıye ,gorunce guldu tamam tamam dedı ama,hııccc degısen bısey yok ,arada sınırlerınıyorum kızıyorum ıkı uc gun dıkkat edıyo 4.gun yıne aynı .napıcaz bunları bılmıyorumben de calısmıyorum ama 3,5 yasında da bı kızım var onun dagınıklıgı bana yetıyo,evım 150 m2 ve cadde ustu,zaten toz cok oluyo temıslemeye yetısemıyorum bı de esım ve kızım walla bel fıtıgı oldum evı duzenlı ve temız tutmaya calısmaktan ,herkese kolaylık dılıyorum ..
benim ki onuda yapmıyo dolaptan bi kıyafet bile almaz herşeyi benden isterser herşeyi benden bekler bişey diyincede git sen benim yerime bütün işleri hallet ödemeleri yap toptancılara siparişleri ver bende evde oturuyım temizliği yemeği yapıyım der
aynı benimki herşeyi benden bekliyo yaa, bazen oturup ağlayasım geliyoo. insan mutfağın önünden geçip içeri gidip sonra da bana su getirir misin der mi yaa, hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?