pis olmasinda daginik olsun
dert degil bence
iki dk da toplarsiniz
ama esinizede yaptirin
3 kere 5 kere 10 kere söyleyin
oda toplasin
alissin
Bi insan dolabın içinden kıyafet alırken, o dolabı nasıl bit pazarına çevirir?
Bunu yapmak bir kaç saniyesini almıyor benim eşimin :)
Eviniz pislenmiyor, dağılıyor sadece..Kendinize bu kadar yüklenmeyin.
Benim eşim de çok dağınıktır. Artık alıştım ben de eskisi gibi yormuyorum kendimi.
Eskiden sürekli tin tin dolanıp duruyordum evin içinde.. Özellikle hafta sonları..
Ev savaş alanına dönüyor çünkü :) Çocuğumuz da yok üstelik...
Şimdi pazartesiye kadar bir şey yapmıyorum.. Temiz olduktan sonra dağınık olmasının pek de önemi yok..
Fazla üzmeyin kendinizi bu konuyla ilgili bence..
Bi insan dolabın içinden kıyafet alırken, o dolabı nasıl bit pazarına çevirir?
Bunu yapmak bir kaç saniyesini almıyor benim eşimin :)
Öncelikle sabır diliyorum sana,bana ve hepimize..
Ben çalışıyorum ve 9 da evden çıkıyorum,oğlumla eşim 8 de çıkıyorlar,arkalarından topla süpür bende bıktım.
Akşam geliyorum yemek ,ödev vs.Pis olmuyor evim ama dağıtılıyor.Eşimde çok rahat oğlum da ,ben sinirlenince üzülüyorlar ama devam etmeyi de başarıyorlar.Eşimle bu sebepler yüzünden bu ara konuşmuyoruz hatta küsüz.Milletin onca derdi varken biz bu yüzden tartıştık.Ne zaman disiplinli olacaklar o zaman barışıcam.Çok taktım kafama çünkü.Aldıklarını yerine koysalar ben bu adar yorulmam.Yaşlandım valla.Rahat olamıyorum,eşim 2 gündür yerde oturuyor bu yüzden.Kızıyormuşum aslında kızmıyorum oturmayı bilmiyorlar((( kumanda yerde,yastıklar bir tarafta..kalktın madem düzelt dimi,neden ben arkadan topluyorum?? Diyorum bazen hiç dokunmayım ama yok duramıyorum..Su içtikleri bardak bile masa üzerinde..Çamaşırlar sepet üzerinde neden içinde değil..yani ne var içine atsalar..Sölemekten yapmaktan bıktım.Bakıyorum millet üstünü değiştirmiş çıkmış,ben etrafı toplamaktan doğru düzgün giyinip çıkamıyorum evden ((((( Bunaldım..geçen yıl hastalanmıştım ilaç kullanmıştım,ilaç bana çok iyi geldi ama yan etkileri çok olduğu için bırakmıştım.Sizin yüzünden yine hastalanıcam diyorum ama kimin umrumda..Böyle işte,kızınca da üzülüyorum kıyamıyorum..Bana kıyıyorlar ..Titizlik hastalığı filan değil bu,normal yani istediklerim ,herkes aldığını yaptığını yerine koymalı...Hizmetçimiyim evde ben ((Annemiyim eşmiyim valla bilmiyorum...Çalışmasam neyse hadi dicem de...neyse böle işte,ben önüne geçemedim.. ((((((
Öncelikle sabır diliyorum sana,bana ve hepimize..
Ben çalışıyorum ve 9 da evden çıkıyorum,oğlumla eşim 8 de çıkıyorlar,arkalarından topla süpür bende bıktım.
Akşam geliyorum yemek ,ödev vs.Pis olmuyor evim ama dağıtılıyor.Eşimde çok rahat oğlum da ,ben sinirlenince üzülüyorlar ama devam etmeyi de başarıyorlar.Eşimle bu sebepler yüzünden bu ara konuşmuyoruz hatta küsüz.Milletin onca derdi varken biz bu yüzden tartıştık.Ne zaman disiplinli olacaklar o zaman barışıcam.Çok taktım kafama çünkü.Aldıklarını yerine koysalar ben bu adar yorulmam.Yaşlandım valla.Rahat olamıyorum,eşim 2 gündür yerde oturuyor bu yüzden.Kızıyormuşum aslında kızmıyorum oturmayı bilmiyorlar((( kumanda yerde,yastıklar bir tarafta..kalktın madem düzelt dimi,neden ben arkadan topluyorum?? Diyorum bazen hiç dokunmayım ama yok duramıyorum..Su içtikleri bardak bile masa üzerinde..Çamaşırlar sepet üzerinde neden içinde değil..yani ne var içine atsalar..Sölemekten yapmaktan bıktım.Bakıyorum millet üstünü değiştirmiş çıkmış,ben etrafı toplamaktan doğru düzgün giyinip çıkamıyorum evden ((((( Bunaldım..geçen yıl hastalanmıştım ilaç kullanmıştım,ilaç bana çok iyi geldi ama yan etkileri çok olduğu için bırakmıştım.Sizin yüzünden yine hastalanıcam diyorum ama kimin umrumda..Böyle işte,kızınca da üzülüyorum kıyamıyorum..Bana kıyıyorlar ..Titizlik hastalığı filan değil bu,normal yani istediklerim ,herkes aldığını yaptığını yerine koymalı...Hizmetçimiyim evde ben ((Annemiyim eşmiyim valla bilmiyorum...Çalışmasam neyse hadi dicem de...neyse böle işte,ben önüne geçemedim.. ((((((
İnan çalışmadığım halde durum aynı , eşim ve kızım evde yokken ev yeni gelin evi gibi . Eve giriş yaptıklarından yarım saat sonra o evde sanki hiçşey yapılmamış. Hergün bir öncesinin aynısı , bende bıktııımmmm
zaten ev mis gibi olunca kimse aramaz dagınık olunca peşpeşe gelirler
Benim eşimde aynı canım.
Bence değiştiremezsin huyunu.
Düzen, tertip nsanın içinden gelecek.
Dolaptan bir gömlek pantolon alır.Bütün askı yerlerde.
Bir de benimkinin çekmece kapatmama sorunu var.
Açtığı çekmece kalır öyle.
bence bunu çok fazla dert etme buna da şükür et hiç kimse dört dörtlük olamaz bak herşeyiyle istediğin gibi bi eşmiş bırak bi dağınıklığı olsun tertipli düzenli olupta eve geç giden gece gündüz içen erkeklerde var hem hangimizin eşi çok tertipli ki benim eşimde farklı değil yani yatak odasında sigara içer her seferinde yere kül döker banyoda sigara içer yerde küller paspasta kül eve bi gelir salonda koltuğun üstünde komple onun kıyafetleri oluyo e ne yapalım tek derdimiz dağınıklıkları olsun önemli olan başka dertlerimiz olmasın bence haline şükür et derim eşininin de dört dörtlük olmasını bekleme belkide sende onun sevmediği bişeyi yapıyosundur ama söylemiyodur
evet aslında yapıyorumdur ama derse yapmam bıdaha ben.kı derde kendısıde.dedım zaten rahat batıyorda olabılır dıye ama bazen ınsan cok gerılıyor.bıraz once yazdım kızma olayımın nedenını.kızı kafasını carpınca hemen cekmecelerı kapamaya basladı hıc acık bırakmadı.demekkı ısterse oluyor ona kızıyorum ben.yoksa harıka bır erkektır cokta sever benı kızını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?