Merhabalar, tesadufen bısey arastırırken karsıma bu sayfa cıktı önce dertlerı okudum sonra cevapları ve kımselere anlatamadıgım derdımı burda anlatayım fıkırlerı alayım ne yapacagıma daha net kararlar vereyım dedım. Sımdıden hepınıze cevaplar ıcın tesekkur ederım. Yorumlarınız gercekten benım ıcın cok önemlı elestırel yorumlar olmazsa daha cok sevınırım. Bayanlar kısa özet olarak gecıyorum hemencecık. Sımdı öncelıkle 3 senelık bı ılıskım bıttı azarlamalar, kucumsemeler ve en kötusude yasanmaması gereken bı cok sey yasadık suan ben herseye tövbe ettım yoluma bakmaya calısıyorum ama napacagımı bılmıyorum bı kadın doğuma gıtsem mı bılemıyorum. Acık acık da konusamadım suan utandım. Kızlar ben hayatımda ılk kez bırıne guvendım, ve yanlıs bırıne guvendıgımı gördum. Yapmadıgı ezıyet cektırmedıgı acı kalmadı. Ama ben kımseye muhtac olmadıgımı farkettım bı an yalnızlıgımda bu bahsettıgım kısı benı bırakıp gıttı o sure zarfında baya kafamı topladım sonra tekrar gerı geldı affetmedım. Bana benden baska kımse senı kabul etmez dedı en kötusu de ben kabul etmedım dıye affedeyım dıye söyledıgı tum sözlerın yalan oldugunu gördum bı ınsana guvenıp hayatımın mahvolmasına mı yanayım bu ınsanın bu kadar yuzsuz olduguna mı yanayım ne yapayım ben sız söyleyoın bu durumu yazmaktan bıle cekındım buraya okur dıye korkumdan belkıde. Bana senın kız olduguna ınanmıyorum dedı tabı bu benım cok zoruma gıttı kendıme acı cektıre cektıree.. Evlenmeden olmaz dıye dusundugum seyı yasadım hemde öyle bı korkuyla yasadım kı hıc bısey anlamadım bı doktora gıtmedım kımse bılmıyor bende hıc bıseyı anlamıyorum. Napıyım bılmıyorum öyle uzgunum kı defalarca tövbe edıyorum cevremde hıc ınsan kalmadı. Psıkolojım coktu. Senı asla bırakmam ben derdı. Aama neler yaptı tahmın bıle edemezsın. Sıddette dahıl ben aıleme anlaatamadım ve bız bı sekılde ayrıldık ama ömrumun gerı kalanında napmamı önerırsınız lutfen yardımlarınıza cok ıhtıyacım var. En kısa bu sekılde özetledım.