Derdımı kımse bılmıyor,samımıyetle verecegınız cevaplara cok ıhtıyacım var

Bi kere bakire kizlar evlenir diye birsey yok.benim bakire evlenemeyen istedigi halde bir suru arkadasim var.bakire olmayip evlenende bir suru arkadasim var.cunku artik bekaret birşeylerin göstergesi değil ki bakireyim deyip heekesle sevisenler var .herkes birseyler yaşıyor iste.erkeklerde bunu biliyor artik.kendini suçlama sevdin güvendin ve yasadin.bundan sonrasina bak bence.

biten bitmiştir ama okuyanlara ders olur belki. hayatta hiç kimseye %100 güvenme.. özellikle de bu bir erkekse ve ikili ilişki yaşıyorsan. bu insanla her şey normal gitseydi bir kaza geçirip ölseydi yine hayatının geri kalanını bir şekilde düşünüyor olacaktın..
eğer bu konu az da olsa önemliyse kişi için köşeler ve kenarlar çok keskin kati olmalı.
senin durumun için de, arkana bakma kesinlikle.
sen doğru yaşa bundan sonra Allah karşına doğru insanı çıkartır.
ama asla ve asla geri dönüş yapma bu insana. "seni benden başkası almaz" diyecek kadar mide bulandırıcı..

Yahu 3 yıl yaşamış yaşamış pişman olmuşsun bu da yeni bir moda oldu.
Yahu yaşıyorsan arkasında dur.
Zorladı mı ? Mecbur mu bıraktı ?
Ya arkasında durmayacağınız şeyler yaşamayın , yaşıyorsanız da ah vah pişman oldum demeyin.

Merhabalar, tesadufen bısey arastırırken karsıma bu sayfa cıktı önce dertlerı okudum sonra cevapları ve kımselere anlatamadıgım derdımı burda anlatayım fıkırlerı alayım ne yapacagıma daha net kararlar vereyım dedım. Sımdıden hepınıze cevaplar ıcın tesekkur ederım. Yorumlarınız gercekten benım ıcın cok önemlı elestırel yorumlar olmazsa daha cok sevınırım. Bayanlar kısa özet olarak gecıyorum hemencecık. Sımdı öncelıkle 3 senelık bı ılıskım bıttı azarlamalar, kucumsemeler ve en kötusude yasanmaması gereken bı cok sey yasadık suan ben herseye tövbe ettım yoluma bakmaya calısıyorum ama napacagımı bılmıyorum bı kadın doğuma gıtsem mı bılemıyorum. Acık acık da konusamadım suan utandım. Kızlar ben hayatımda ılk kez bırıne guvendım, ve yanlıs bırıne guvendıgımı gördum. Yapmadıgı ezıyet cektırmedıgı acı kalmadı. Ama ben kımseye muhtac olmadıgımı farkettım bı an yalnızlıgımda bu bahsettıgım kısı benı bırakıp gıttı o sure zarfında baya kafamı topladım sonra tekrar gerı geldı affetmedım. Bana benden baska kımse senı kabul etmez dedı en kötusu de ben kabul etmedım dıye affedeyım dıye söyledıgı tum sözlerın yalan oldugunu gördum bı ınsana guvenıp hayatımın mahvolmasına mı yanayım bu ınsanın bu kadar yuzsuz olduguna mı yanayım ne yapayım ben sız söyleyoın bu durumu yazmaktan bıle cekındım buraya okur dıye korkumdan belkıde. Bana senın kız olduguna ınanmıyorum dedı tabı bu benım cok zoruma gıttı kendıme acı cektıre cektıree.. Evlenmeden olmaz dıye dusundugum seyı yasadım hemde öyle bı korkuyla yasadım kı hıc bısey anlamadım bı doktora gıtmedım kımse bılmıyor bende hıc bıseyı anlamıyorum. Napıyım bılmıyorum öyle uzgunum kı defalarca tövbe edıyorum cevremde hıc ınsan kalmadı. Psıkolojım coktu. Senı asla bırakmam ben derdı. Aama neler yaptı tahmın bıle edemezsın. Sıddette dahıl ben aıleme anlaatamadım ve bız bı sekılde ayrıldık ama ömrumun gerı kalanında napmamı önerırsınız lutfen yardımlarınıza cok ıhtıyacım var. En kısa bu sekılde özetledım.:43:

CANIMM sakın kendini sadece sen bu hatayı yapmısssın gibi heder etme kendini...ÖNCELİKLE AF DİLE TÖVBE ET BÜTÜN SAMİMİYETİNLE GÜCÜNLE..SONRASINI KADERİNİ ALLAHA BIRAK..SEN KOCAMAN BİR HATA YAPMISSIN EVET ASLA YARGILAMIYORUM ASLA SUCLAMIYORUM HAKKIMDA DEĞİL KİMSENN HAKKI DEGİL..SEN ÇALIŞIYOR MUSUN OKUYOR MUSUN DURUMUN NEDİR ? KENDİ AYAKLARINN ÜZERNDE DUR ÖZEL DEKTÖRDE CALSIYORSAN KENDİNİ KPSS SINAVINA ADA DEİ GBİ CALIS MEMUR OL VE YASADIGIN SEHİRDEN AYRILMAYA CALSI KENDİNE GÜVENNİ KAZAN ÖNCE..OLAN OLMUS NE DESEK NAPSAK BOS ...:15:

arkadaşlar benim de bir derdim var bana da bişey söyleyin

erkek arkadaşım ve ben haziran ayında nişanlanmayı düşünüyoruz. ben öğrenciyim. babam yok. annem çalışıyor ve 4 kardeş okuyoruz. annem nişan yapmak için hazır olmadığını söylüyor. bende yük olmak istemiyorum. ama erkek arkadaşım ve ailesi çok istiyorlar. benim çeyizim falan hiç bir şeyim yok. haziranda okuldan mezun olucam ne iş ne güç.
erkek arkadaşıma annemin durumu yok diyorum ama ne var kız tarafının alacağında dedi. 10 bin kredi çeker alınır dedi. ama kendi babası da yok. annesi çalışmıyor. kardeşlerinden de destek görmeyecek ve birikmiş parası da çok fazla yok. kendi de evlenirken kredi çekecekmiş. ben annen kredi çeksin diyince çok sinirlendim. ben beklemek istiyorum dedim kabul etmiyor. madem o zaman sen ikimiz için de kredi çek dedim. nasıl olsa senin çekeceğin krediyi evlenince birlikte ödiycez ama annem çekerse ben kardeşlerime anneme bu haksızlığı yapamam dedim. sizce ben ne yapmayalım. bencil bir erkek arkadaşım var onu anladım

nişan için 10 lira cok deılmı be. madem durumunz olmadıgı halde bukdr cok nısan ıstyoa sevgln ve annesı, ozmn kendılerı ceksınler kredılerı bu 1.
yada ıkı tarafada yuk olunmamak adına aıle arası nısan yuzugunuzu takın ne 10 lirası? yada o 10lıranın ıcınde dugun ve esya masrafları da var da ben mı anlayamadım? oyle 4 cocuk okutan kadına 10 lıra kredı ceksın dıyemez kusura bakma.ole kolay deıl borc altına gırmek, kadın cok sıkıntıya gırer.sakın o kredıyı annene cektırtme kendı ceksın ozmn bu kdr acelesı varsa.yada nısanı aıle arası yuzuk takın, dugun ıcın okulunu bıtır işe girmeyı bekle.bekleyıversın o da yani..

Ya arkasında durmayacağınız şeyler yaşamayın , yaşıyorsanız da ah vah pişman oldum demeyin.

yahu sizin gibi tipler sanki melek, sanki hayatlarında hiç hata yapmamış dört dörtlük olmuşlar. Millet yanılıyo, evleniyo, boşanıyo buna hata keşke olmasaydı, nasıl toparlanırım denildiğinde sorun yok ama gelgelelim olay kızlık meselesiyse yandı konu sahibi topa tutuluyo. Sen hiç pişman olmadın mı yahu? Örneğin şu aldığın 5,6 kiloyu niye aldım ben demedin mi? Ama bende diyorum ki içinde tutmak istemediğin kiloyu almayacaksın, sonra ah vah kilo aldım nasıl veririm demeyeceksin. yahu yahu hanım...

çok kızgın çok sinirliyim ve burada bir defa daha 'bekaret ' 'bakirelik' bikbikleri okursam ağır konuşucam ama arkadaşımında dediği gibi,
ÖYLE BİR İLİŞKİ YAŞAYIN Kİ, ÖYLE BİRİNİ SEVİN VE KENDİNİZE ÖYLE ÇOK DEĞER VERİN Kİ, NE YAŞARSANIZ YAŞAYIN, SONU NASIL BİTERSE BİTSİN O'NUNLA YAŞADIĞINIZ HİÇ BİR ŞEYE PİŞMAN OLMAYIN. BİRGÜN AYRILMAYI AKLINIZA GETİRECEK KADARDA AKILLI OLUN SONUNDA AĞLAYACAKSANIZ...
yeterrr aaaa:47:

Günümüzde seni bu şekilde kabul edecek erkekler daha fazlalıkta.modernlesmıs hayatlardayız artık. Namus ıkı bacak arası olsaydı namuslu kız yoktur yeryüzünde. Opusmekte cinselliğin parçası. Kısacası geçmişine ve bekaretıne takmayqcak erkek fazla. Korkma. Durüst ol diktirmek gıbı saçmalık yapma yeter.

Umursama canım yaşadın bitti önüne bak kimse kimseye mecbur değil oda çekip gidebilir sende cinsellik yaşadın diye köle olmuyorsun ki günümüz de çokta yaygın artık erkekler de biliyor bunu ve bunu sorun etmeyen erkek sayısı da fazlalaştı artık. Bundan sonra sadece önüne bak kendi geleceğini şekillendir. Erkek arkadaşın sorumsuz adinin teki bence.

Kiz annesi olmak ta zor. Rabbim kizima akil fikir versin ve boyle sacmaliklar yasamasin umarim. Kusura bakma konu sahibi, maksadim seni yada senin gibi konu acanlari elestirmem deyil. Ama madem boyle etkileniceksiniz niye yapiyorsunuz bu isleri niye bu kadar kendinizden odun veriyorsunuz? Cok mu ihtiyaciniz var bes kurus edip etmiyecegini bilmediginiz adamlardan sevgi yada ilgi gormeye? Neyin eksikligiyle bu kadar ileri gidip sonra pisman oluyorsunuz anlamiyorum.

ilk defa evlenenen bir erkek cocuklu bir bayanla bile evleniyorsa. bakire olmamak.hic de sorun degil. dogru adam olduktan sonra. sadece suc islemis gibi aksettirme karsindakine.

Bence adamdan ayrılman doğru bekaretini kaybettln diye ,ömürboyu adamın ezziyetine katlanmamış olmanda doğru kızım kafana takma diktirlrsin yoluna hayata devam , nerde tamm olarak sıkımtı onu anlamadım insanoğlu hata yapar adamda zaten yalancı ve piskopatmış sen kendine niye eziyet ediyorsun ,önüne bak ve artık sürekli erkeklere dayalı hayattan vazgeç

Back
X